Şimdi Ara

FlatOut Head On Mobil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar. PSP Go cihazda rahatlıkla oynanan 400mb boyutlu iso formatındaki FlatOut Head On oyununu nasıl android uyumlu hale getirebiliriz? Ppsspp emülatörüyle çalışıyor fakat seste ve grafiklerde bozulma yaşanıyor. Android cihazım güçlü olmasına rağmen sorun yaşıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.
    FlatOut Head On Mobil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uzun zaman önce ppsspp ile uğraştım şimdi hatırlamıyorum ama youtube türkçe ppsspp hızlandırma yaz çıkar

Buyrun araştırmak zor değil hocam umarım faydalı olmuştur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • youssouf1995 Y kullanıcısına yanıt
    Hiç faydalı olmadı kardeşim. Aynı şeyi kaç kere araştırdım hiçbir kombinasyonda performans oluşmuyor. "Araştırmak zor değil" şeklinde bir tabiri kullanmak hoş değil. Benim sorumun farklı olduğunu göremedin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Tuna Mirliva -- 23 Mayıs 2020; 21:59:56 >
  • Hiçbir zaman tam performans alamazsın bu oyunlar çok farklı işlemci mimarisi için tasarlanmış olduğu için emulasyon ne kadar iyi olsada tam performans sunamıyor. Bu yüzden videoları önerdim bir sürü video var deneyip en iyi performas verenle yetinmek zorundayız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • youssouf1995 Y kullanıcısına yanıt
    Bu oyun arm işlemcili ve iphone 5'in gpu'sunun geliştirilmiş hali için tasarlandı. Arm işlemcili mobil gpu'lu telefonlar için kolay geliştirileceğini düşünüyorum. Umarım bir gün...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.