Şimdi Ara

Flex Data Kablosu Girişindeki Problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar modelim Lenovo Ideapad 510-15IKB. Ekran görüntüsünde bir sıkıntı olduğu ve kasam kırık olduğu için flex data kablosunda bir temassızlık var herhalde diyerek yeni bir kablo aldım fakat yine aynı problem oldu (Ekranda oluşan problemi görsel olarak ekledim. Son fotoğraf.). Attığım ikinci fotoğraftaki kısma yani flex data kablonun ekran paneline girdiği kısma hafif dokununca görüntü geliyor ya da gelmişse gidiyor. Yeni kablo da sanırım işe yaramadığı için problem ekranda mı demektir bu?

Bazen dokunup bırakınca görüntü hafif kıpraşsa da kalabiliyor hatta bir süre sonra kıpraşmayı bile bırakabiliyor yani ekran gayet sağlıklı gibi de geliyor bana ama biraz oynatınca filan artık o giriş mi oynuyor ne oluyorsa görüntü tekrar gidiyor. Flex data kablonun girişe kadarki kısmını oynatıyorum, biraz kıvırıyorum, anakart üzerindeki girişe bastırıyorum bir görüntü kaybı yaşamıyorum fakat ekran paneline girdiği kısım ya da oranın çevresi ile oynadığımda görüntü gidiyor ya da geliyor. Ekran panelinin arkasındaki flex data kabloyu içine soktuğumuz parçada mı bir sıkıntı var şimdi? Bu parça değişebiliyor mu? Değişebiliyorsa ne kadara mal olur bana arkadaşlar?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.