Şimdi Ara

flexy card reader 6 in 1 usb 2.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar flexy marka card reader aldim. 6 in 1 model. yalniz mmc kartlar1 okumuyor. Sizce neden olabilir. Diger kartlari okuyor. Sadece mmc leri okumuyor?

• BİR HATA YAPMIŞTIRSIN....EĞER XP KURULUYSA OTOMATİK TANIR ZATEN....OKUMAMASI İÇİN BİR SEBEP OLMALI.............KARTLARI DOĞRU TAKTIĞINDAN EMİN OL.......???????????????????????????????????????????????
  • arkadasim xp kurulu otomatik tanio zaten..ama açmaya calisinca kilitlenio makina..usb 2 girisi yok mu acaba benim bilgisayar da?usb 1.1 ile usb 2.0 arasinda fark mi war ?
  • arkadaslar yard1mc1 olucak yok mu?
  • kardeş iyi incele bende o karttan alcam ve sırf mmc için bi dengesizlik olmasın=?
  • abi var ya olmaz mı bende de aynısı var 7610 kartımı takıom şak diye görüo sende bi problem var heralde
  • walla bilmiorum..ben calistiramadim...ama sadece mmc ler calismio..dier kartlar calisti..ald1g1m yeri aradiimda usb 2.0 giris yoksa o yuzden sorun cikarabilir dedi..ayrica usb port alman lazim dedi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eko bi problem war da ne acaba? bu fotograf makinesindeki karti takiorum mesela tak die okuo..sonra onu cikartip 6600 in kartii takiorum kilitlenio..nie ki?
  • kartın üstünü altını karıstıryo olmayasın.bi de çevirip tak. eğer tabi emin değilsen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.