arkadaslar flexy marka card reader aldim. 6 in 1 model. yalniz mmc kartlar1 okumuyor. Sizce neden olabilir. Diger kartlari okuyor. Sadece mmc leri okumuyor?
BİR HATA YAPMIŞTIRSIN....EĞER XP KURULUYSA OTOMATİK TANIR ZATEN....OKUMAMASI İÇİN BİR SEBEP OLMALI.............KARTLARI DOĞRU TAKTIĞINDAN EMİN OL.......???????????????????????????????????????????????
arkadasim xp kurulu otomatik tanio zaten..ama açmaya calisinca kilitlenio makina..usb 2 girisi yok mu acaba benim bilgisayar da?usb 1.1 ile usb 2.0 arasinda fark mi war ?
arkadaslar yard1mc1 olucak yok mu?
kardeş iyi incele bende o karttan alcam ve sırf mmc için bi dengesizlik olmasın=?
abi var ya olmaz mı bende de aynısı var 7610 kartımı takıom şak diye görüo sende bi problem var heralde
walla bilmiorum..ben calistiramadim...ama sadece mmc ler calismio..dier kartlar calisti..ald1g1m yeri aradiimda usb 2.0 giris yoksa o yuzden sorun cikarabilir dedi..ayrica usb port alman lazim dedi..
eko bi problem war da ne acaba? bu fotograf makinesindeki karti takiorum mesela tak die okuo..sonra onu cikartip 6600 in kartii takiorum kilitlenio..nie ki?
kartın üstünü altını karıstıryo olmayasın.bi de çevirip tak. eğer tabi emin değilsen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme