Şimdi Ara

BROTHER MFC7360 USB 2.0 DEN USB 3.0 SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADASLAR ISYERIMDE KULLANMIS OLDUGUM BROTHER MFC7360 YAZICIMI YENI ALDIGIM DİZÜSTÜ BİLGİSAYARIMA BAGLAYAMAMISTIM.
    YENI DIZUSTU WINDOWS 8 VE 64 BIT SURUCULERI KURMAMA RAGMEN YAZICININ USB KABLOSUNU TAKTIGIMDA SURUCU YUKLEME ICIN YAZICIYI BILGISAYAR GORMUYORDU. YAZICIYI ALDIGIM YERDEN KURULUM YAPMALARI ICIN YARDIM ISTEDIM. SONUN DA GELDILER VE ONLARDA KURAMADI. EN SON OLARAK BROTHER SERVISINI ARADIK VE BIZE VERILEN CEVAP : MFC7360 YAZICININ CIKISI USB 2.0 VE YENI DIZUSTUNUN USB GIRISLERI 3.0 OLDUGU ICIN BILGISAYAR YAZICIYI GORMEZ DEDILER BUNU COZERSENIZ SORUN COZULUR DEDILER
    SIMDI ARKADASLAR SIZDEN ISTEDIGIM YARDIM USB 2.0 I USB 3.0 A YADA NASILSA TERSIDE OLUR HERALDE BIR ADAPTOR ARIYORUM VE NEREDEN BULABILIRIM.

NOT: BU SEKILDE ESKI MFC7360 YAZICIYI YENI BILGISAYARINA TANITMAK ISTEYENLER DE AYNI SORUNU YASARSA BILGILERI OLSUN

• quote:

Orijinalden alıntı: reference

Güncelleme ile sorun giderilmiş,

http://welcome.solutions.brother.com/bsc/public/as/tr/tr/dlf/dlf/000000/004700/dlf004715.html?reg=as&c=tr&lang=tr&prod=mfc7360_as_cn&type2=4&os=119&flang=81&dlid=dlf004715&dispforlist=1

Saolasin ama ben yaziciyi daha tanitamadimki guncellemesin yapayi ayrica onuda denemistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu güncelleme bu sorun için yayınlandı, bir şekilde başka bir işletim sistemiyle yüklemek gerekiyor. test edilmiştir..
  • quote:

Bu güncelleme bu sorun için yayınlandı, bir şekilde başka bir işletim sistemiyle yüklemek gerekiyor. test edilmiştir..

anlıyorum senı kardes ama son ıhtımal senın ıcın denedım guncellemeyı ama program dogal olarak boyle bır yazıcı bulunamadı dıyor cunku yazıcı usb tanımadıgı ıcın bılgısayar yazıcıyı goremıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: selvijr

quote:

Bu güncelleme bu sorun için yayınlandı, bir şekilde başka bir işletim sistemiyle yüklemek gerekiyor. test edilmiştir..

anlıyorum senı kardes ama son ıhtımal senın ıcın denedım guncellemeyı ama program dogal olarak boyle bır yazıcı bulunamadı dıyor cunku yazıcı usb tanımadıgı ıcın bılgısayar yazıcıyı goremıyor

Güncellemeyi Kütahya servisinde yada windows 7 kullanan bir bilgisayardan denemek gerekebilir..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selvijr

quote:

Güncellemeyi Kütahya servisinde yada windows 7 kullanan bir bilgisayardan denemek gerekebilir..

Dizustunu windows 7 ye cevirdim sorun cozuldu yaziciyi tanidi. İlgin icin tesekkur ederim.
    Ayni sorunu yasayanlar hic ugrasmadan windows8 i windows 7 ye cevirsin
    Duzeltme: imla hatasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selvijr -- 23 Eylül 2013; 15:42:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.