Şimdi Ara

Flight Risk (2024)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ölümcül Uçuş | Flight Risk | Altyazılı Fragman]

Flight Risk (2024)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 15 Ağustos 2024; 14:43:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mark Wahlberg i hep iyi adam rollerinde görmeye alıştığım için bu sefer kötü adam olarak görmek değişikti. yine de tripleri ile başroldeki hatundan rol çalıyorFlight Risk (2024) 

• Yapımı dün izledik. Açıkçası her ne kadar kağıt üstünde spoiler olmasa da başta altyazi.org sitesindeki yorumlar sonra yukarıda yönetici abinin hangi karakterin kötü olduğunu söylemesi üzerine filmin 1/3'ündeyken öğreneceğiniz şeyi erkenden öğrenmiş oluyorsunuz. Bir sürpriz kaçıyor, gerçi bilmiyorum fragmanda verildiyse günahlarını almayalım fragmana bakmadım. Marh Whalberg sevdiğim bir bir ara filmografisinden pek çok filmini izlediğim bir oyuncu. Buradaki y*vş*k bir suçlu rolünü oynamasını hem sevdim hem sevmedim. Sevmedim çünkü bizim sevdiğimiz, bildiğimiz, özdeşleştirdiğimiz karakter değil ve genellikle biliriz ki kötü karakterler çoğunlukla bir yapımda er ya da geç ölüler. Sevdim çünkü karakter çok gıcık, uyuz, pis, troll bir karakter, sinir bozucu.

Herifi hem bacağından hem de kaburgalarından bıçaklıyor. Sonra karıyı boğarken adama, bir şey olmaz ölmezsin, kaburgalara denk geldi ya da belki dalağa ama yaşamak için zaten dalağa ihtiyacın gibisinden bir şey söyledi.

Herif arkada elleri kelepçeliyken baş parmağını çıkardı/kırdı kelepçeden kurtulmak için. Bir de bunu yaparken "I'm gonna enjoy this" diyip duruyordu, rahatsız herif.

İsimleri çok takip etmesem de beklenen plot twist'lerle, aksiliklerle film bir şekilde sizi izletiyor ama birkaç abartı sahne ise filmin ciddiyetini fena şekilde baltalıyor, bunu da kurgudskş hızlı sahne geçişleri ve bu geçişlerde seyirciyi aptal yerine koyan o eski bir geriye bir ileriye alınan sahne hilesi ile yapıp abartı sahne kombinasyonuyla tamamlıyor.

Uçak boğuşma sırasında düşüyor, yere nerdeyse çakılacak. Düştü düşecek, düştü düşecek, kamera yee yüzünü bir yakın gösteriyor bir uzak, bir yakın aha düştü diyorsun sonra kadın polis kolu bir yukarı çekiyor sonra bir bakıyorsun ki tekrar gösterdiklerinde aslında irtifa epey yüksek. Bunu da örtbas etmek için dağın tepesindeki karın içinden geçiriyor yönetmenimiz uçağı. Yav he he'lik bir sahne. Filmin sonunda da kadın uçağı piste indirecek motor durmuş, aslında geçişler sırasında görüyoruz ki ortada büyük bir sert iniş yok ama sonra bir gösteriyorlar tekerlek piste değer değmez kırılıp serbest kalıyor, uçak spin atıyor kuyruğu muyruğu dağılıyor ayrılıyor filan. Sanırsın Airbus indirdiler piste o hızla kocaman o bile tek parça kalırdı o konma hızında. Son sahne zaten ciddiyetsiz aksiyon filmlerinde olacak cinsten kötü eleman yola fırlıyor. O hızda fırladığo halde birden doğrulup hemen ışığa kitlenen tavşan gibi gelen araçlara bakıyor. Hani hemen toparlanacak zamanı ve enerjiyi bulan zeki karakterimiz karşıdan gelen araç onu ezsin diye mal gibi bakarak bekliyor. Koskoca pistte de uçaktan fırlayan şeylere çarpacak kadar hızlı ve kör gibi giden adama çarpan sürücüye de helal olsun. Zorlama, klişe, absürt ve bu yüzden komik bir sahneydi.

Wahlberg ve onun gıcık karakterine, yönetmen Mel Gibson hatrına, günümüzdeki kalite yoksunluğuna ve filmin sonundaki absürt sahne hatrına 6/10 veriyorum. Fazlası haram, bu bile çok. Yoklukta vakit öldürmek için izlenebilir onun dışında farklı bir şey sunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 24 Şubat 2025; 16:11:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [BOT FIRSATLARI 2024-2025]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.