Bildirim
Flight Risk (2024)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Mark Wahlberg i hep iyi adam rollerinde görmeye alıştığım için bu sefer kötü adam olarak görmek değişikti. yine de tripleri ile başroldeki hatundan rol çalıyor
-
Yapımı dün izledik. Açıkçası her ne kadar kağıt üstünde spoiler olmasa da başta altyazi.org sitesindeki yorumlar sonra yukarıda yönetici abinin hangi karakterin kötü olduğunu söylemesi üzerine filmin 1/3'ündeyken öğreneceğiniz şeyi erkenden öğrenmiş oluyorsunuz. Bir sürpriz kaçıyor, gerçi bilmiyorum fragmanda verildiyse günahlarını almayalım fragmana bakmadım. Marh Whalberg sevdiğim bir bir ara filmografisinden pek çok filmini izlediğim bir oyuncu. Buradaki y*vş*k bir suçlu rolünü oynamasını hem sevdim hem sevmedim. Sevmedim çünkü bizim sevdiğimiz, bildiğimiz, özdeşleştirdiğimiz karakter değil ve genellikle biliriz ki kötü karakterler çoğunlukla bir yapımda er ya da geç ölüler. Sevdim çünkü karakter çok gıcık, uyuz, pis, troll bir karakter, sinir bozucu.
İsimleri çok takip etmesem de beklenen plot twist'lerle, aksiliklerle film bir şekilde sizi izletiyor ama birkaç abartı sahne ise filmin ciddiyetini fena şekilde baltalıyor, bunu da kurgudskş hızlı sahne geçişleri ve bu geçişlerde seyirciyi aptal yerine koyan o eski bir geriye bir ileriye alınan sahne hilesi ile yapıp abartı sahne kombinasyonuyla tamamlıyor.
Wahlberg ve onun gıcık karakterine, yönetmen Mel Gibson hatrına, günümüzdeki kalite yoksunluğuna ve filmin sonundaki absürt sahne hatrına 6/10 veriyorum. Fazlası haram, bu bile çok. Yoklukta vakit öldürmek için izlenebilir onun dışında farklı bir şey sunmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 24 Şubat 2025; 16:11:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X