Şimdi Ara

Flight Sımlator x için yardım acil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar slmlar.Ben bu oyunu aldım kurdum.Oyunun acılmasında sorun yok ancak acıldıktan sonra menu oldugu gıbı soru işareti şeklinde yanı normal olarak yazılar gorunmuo hersey soru işaretı nasıl çözüm bulacaz bu soruna teşekkür ederim

• Oyunda seçilmiş olan dil senin bilgisayarına yüklenmemiş bir yazı dili olabilir.
  • açıkcası bende ole düşündüm ancak oyunu yuklerken ıngılızce secmıstım ancak yuklendıkten sonra bu sekılde bır sorunla karşı karşıya kaldım düşüncen için saol umarım bir çaresini buluruz yoksa bu sekılde oyunun hiçbir zevki olmuo
  • Beyler bu konuda bilgisi olann yokmu Allah aşkına
    sımdı bakıyorumda bu oyun normalde çift dvd ancak benım aldıgım yerde tek dvd ve sanırım 4 gb cıvarı acaba bundna kaynaklanıyor olabılırmı
    ancak yukleme sırasında 2.dvdyı ıstemedı bu da ayrı bır sorun
  • Yanlış crack atmışın
    Git başka crack bul
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kapitän_zur_See

Yanlış crack atmışın
    Git başka crack bul

arkadasım ilgin için saol ama oyunun dosyalarında crack dosyası zaten yok
    yanı cracklık bır durum yok gıbı gorunuyor....
    açıkcası anormal bır durum söz konusu ve ne yaptıysam çözemedim
    yıne de saol
    bu konuyla başka bilgisi olan varsa sımdıden tşkler..
  • evet ayni sorunu bende yaşiyorum resime bakarsaniz ne demek istedimizi anlicaksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARGENPRICE -- 3 Ocak 2008; 14:45:07 >
  • armanem dostum ben cozumu buldum. bak şimdi oyunun klasorune git orda toeng diye bi klasör var onun içindekileri oyunun ana klasörüne taşı tabi gelen soruya (taşımak için) hepsine evet demen lazım.. yada toeng adinda bi dos var onu acip bu işlemi oto olarak yaptırabilirsin. işe yaramazsa söle ben sana upload edeyim. rusça flight oynamak ne acidir bilirim :P yararsada bi tşk yeter
  • saol arkadasım valla mesajını yenı gordum oyundan umıdımı kesmıstım sılmıstım :(
    su an işteyım eve gıdınce bı yukleyıp deneyım sımıdeden cok saol :)
  • Şimdi baktımda maalesef dedıgın dosya bende yok
    ana paket budapest paket birde flight tales diye bir paket var
    bunların hıcbırısının ıcınde dedıgın toeng yok !!!
  • tamamdır dostum cok saolasın valla kurtardın benı buyuk beladan
  • arkadaşlar bendede aynı sorun var eğer bana da toeng dosyasını upload ederseniz sevinirim. bendekileri içi boş :)))) herşey ???????????? işaretinden ibaret
  • valla ben uploaddan falan pek anlamam açıkcası

ancak bende ılk basta yapamamıstım sonra daha dıkkatlı baktıgımda toeng dosyasını oyunun klasorunu ıcınde buldum
    dırek toeng dos dosyasına tıkladıgımda dırek kurmaya başladı ve sorun ortadan kalktı ıyıce bı kontrol et kesınlıkle o dosya vardır yoksa da diğer arkadaştan rıca et upload ederım demiş elımden gelse bende yapacam ama anlamıorum upload dedıgım gıbı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.