Bildirim
Flight Simulator oyunu sistem gereksinimleri
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
çok , hemde çok zor
denemekten zarar gelmez dene bi bakalım -
hocam ama sistem gereksinleri felan fs 2002 de 8mb olmazmı yani? olmıyacaksa hiç indirmeyeyeyim oyunu -
quote:
Orjinalden alıntı: Pamplona
hocam ama sistem gereksinleri felan fs 2002 de 8mb olmazmı yani? olmıyacaksa hiç indirmeyeyeyim oyunu
oyunu indiriyosan ayrı tabi.
ben cd den yükliceksin sandım.
o zaman indirme bence -
quote:
Orjinalden alıntı: F0NDiP
quote:
hocam ama sistem gereksinleri felan fs 2002 de 8mb olmazmı yani? olmıyacaksa hiç indirmeyeyeyim oyunu
o zaman indirme bence
tamam hocam ben kotadan yiyecektim cd yok elimde tamam indermiyim.Fakat bildiğin kendimi avutabiliceğim bir uçak simülasyonu yokmu bildiğin?
-
quote:
quote:
quote:
o zaman indirme bence
tamam hocam ben kotadan yiyecektim cd yok elimde tamam indermiyim.Fakat bildiğin kendimi avutabiliceğim bir uçak simülasyonu yokmu bildiğin?
bi cd al hem kotadan yırt hemde deneme tecrübesini kazan
başka da oynayabileceğin simulator olduğunu sanmıyorum
-
quote:
quote:
quote:
quote:
o zaman indirme bence
bi cd al hem kotadan yırt hemde deneme tecrübesini kazan
başka da oynayabileceğin simulator olduğunu sanmıyorum
Tamam hocam ben alayım bir fs 2000 veya 2002 o zaman baktım olmuyo siler king of the road yükler tır similasyonu oynarım
-
sen 2002 yi nerden buldun bende bir Ms Fs X ve 2002 yok ! -
İyi günler benim sistemim nvidia geforce fx 5500 (1gb) ram 1 gb 2.40 ghz işlemci işletim sistemi windows xp sp3 sizce bu sistemle fsx i normal özelliklerde oynayabilirmiyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_27 -- 28 Nisan 2010; 11:36:01 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X