Şimdi Ara

Microsoft Train Simulator kullanımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
15.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Simulator konusuna yabancıyım, bu yazılımı ilk defa yükledim

tren bi türlü hareket etmiyor

tuşlara bastım olmuyor , kısaca bi kaç cümle ile hareket ettirme mantığını anlatırmısınız

•  Microsoft Train Simulator kullanımı

tren bu
  • Y aa arkadaşıom microsoft train simulator 2000 liyılların oyunu w ileriii d gaz kolu hata 30 ytl verip tcdd tyrenleride sürebilirsin ayrıntılı bilgiwww.railsimturkiye.com
  • bu oyuna yeni trenler ekleyemiyormuyuz 5 tane tren var sıkıldım artıkın
  • Bu similator ceset oldu ya
  • Trenin iç görüntüsünü koyarsan bişeyler söyleyebiliriz. Hangi kolun ne işe yaradığını veya ne konumda durması gerektiğini...
  • ewt ya treni nasıl hareket ettireceğiz acaba? oyun başlar başlamaz w ya mı basacaz lütfen en baştan bi açıklayabilirmisiniz?her trenin hareket tuşu farklımı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pantografını Kaldır Gidemezsin Yoksa P Tuşunu Dene Olmazsa Sorabilirsin

Tren Elektrikli Olduğu İçin Pantografını Kaldıracaksın Yoksa Hareket Etmez Ayrıca Frenleri Çözdünmü Frendede Gidemezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 29 Eylül 2007; 22:59:39 >
  • oyuna başlamadan önce tutorial bölümünü açarsanız, uygulamalı olarak treni nasıl hareket ettireceğinizi ve durduracağınız gösteriyor... ingilizce ama alt yazılardan neye basacağınızı anlıyorsunuz... adı üstünde işte simulatör, nfs'de araba kullanmaya, drift yapmaya benzemiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi James Hetfield -- 29 Eylül 2007; 23:19:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: * Deniz *

Pantografını Kaldır Gidemezsin Yoksa P Tuşunu Dene Olmazsa Sorabilirsin

Tren Elektrikli Olduğu İçin Pantografını Kaldıracaksın Yoksa Hareket Etmez Ayrıca Frenleri Çözdünmü Frendede Gidemezsin.

pantografı kaldırdım trenin hareket etmesi için ondan sonraki yapacağım işlemleri tam olarak söyleyebilirmisin şimdiden teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: rebelthunder

quote:

Orjinalden alıntı: * Deniz *

Pantografını Kaldır Gidemezsin Yoksa P Tuşunu Dene Olmazsa Sorabilirsin

pantografı kaldırdım trenin hareket etmesi için ondan sonraki yapacağım işlemleri tam olarak söyleyebilirmisin şimdiden teşekkürler

Ayrıca İlerlemek İçin W Tuşuna Basıcaksın ... Trenin Boş Durması Gaz Verirsin Ama Gitmez S Tuşuna Basıcaksın.Birdaha S Tuşuna Basınca Geri Gider
    Ğ ve Ü Tuşlarından Biri Dizi Frenini Çözer Yani Komple Dizi Ya Frene Geçer Yada Freni Çözülür

Ş ve İ Bu Tuşlarda Lokomotif Frenleridir.

Sen Zaten Bu Tuşlara Basınca Aşağıda Görürsün % İşareti Çıkar %100 den Sonra En Sonda Acil Fren Vardır.Trenin Daha Çabuk Durmasını Sağlar

Frenleri Çözülmeside Kompresörün Çalışma Ve Tankları Doldurmasına Bağlıdır.2 Tane İbre Olucak Soldaki Kompresör Sağdaki Tankların Doluluk Oranı...Fısss Fısss Fısss Sesini Duydunmu Gidebilirsin
    Olmazsa Daha Detaylı Anlatırım Resimli Olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 29 Eylül 2007; 23:34:26 >

• bi deneyeyim olmassa tekrar dönerim
  • quote:

bi deneyeyim olmassa tekrar dönerim

Olmazsa Sen Bana Kabinden Bir Resim Al Ben Sana Anlatıcam
  • quote:

ewt ya treni nasıl hareket ettireceğiz acaba? oyun başlar başlamaz w ya mı basacaz lütfen en baştan bi açıklayabilirmisiniz?her trenin hareket tuşu farklımı?

Yanılmıyorsam her trenin değil ama her farklı türde trenin tuşları değişikti. Mesela buharlı tren farklı, elektrikli tren farklı tuşlardan oyanıyor. Oyun çok eski. Yanlış hatırlıyor olabilirim. Tutorial kısmında tuşların ne işe yaradığı yazıyordu.

Ayrıca yarış oyunları gibi direk gaza basarsan gitmez.
    Tüm frenleri çözeceksin (acil durum freni, lokomotif freni, vagon el freni, normal fren.
    Haraket kolunu (reverser) %100 ileri yapacaksın.
    Güç vereceksin.
    +
    Tren elektrikliyse pantografın tellere değmesi gerekiyor. Dış görünüme geçip bakabilirsin.

• %100 Gaz Verme Kalkmaz Tren Patinaj Çekersin , Patinaj Çektiğini Anladığın Anda X Tuşu Galiba Kumlama (Sander)Yapıcaksın
  • ben treni en başta kaldırmayı başardım gidiodum işte tuşları denerken bi acil frene basayım dedim tren hemen yavaşlamaya geçti sonrada durdubir dahada hareket ettiremedim tekrar hareket için ne yapmam lazım birde gideceğim rotaya nasıl bakabilirim nerde duracağımı nerden bilecem?
  • quote:

ben treni en başta kaldırmayı başardım gidiodum işte tuşları denerken bi acil frene basayım dedim tren hemen yavaşlamaya geçti sonrada durdubir dahada hareket ettiremedim tekrar hareket için ne yapmam lazım birde gideceğim rotaya nasıl bakabilirim nerde duracağımı nerden bilecem?

Dostum Freni Çözecen Sonra Kompresör Çalışıcak Tankları Dolduracak Fııss Fısss Fısss Sesi Geldimi Gidicen ..İbreler Var Yan Yana Duruyolar Sol Tarafta Olmaları Lazım Görmedinmi ?

• ben daha yeni aldım bu oyunu uzun zamandır alcaktım kısmet bugüneymiş şansımdan sen çıktın karşıma kasteddiğin freni hangi tuş takımlarıyla kaldıracam birde o rotaya nerden bakcam nerde duracağımı nerden bilcem?en iyisi pm ye msn adresini verde ordan haberleşelim:)
  • quote:

ben daha yeni aldım bu oyunu uzun zamandır alcaktım kısmet bugüneymiş şansımdan sen çıktın karşıma kasteddiğin freni hangi tuş takımlarıyla kaldıracam birde o rotaya nerden bakcam nerde duracağımı nerden bilcem?en iyisi pm ye msn adresini verde ordan haberleşelim:)

Ben Yıllardır Oynuyorum Hemen Hemen Tüm Lokomotifleri Sürdüm ..Dediğim Gibi Freni Çözmek İçin Ğ Tuşu ....
  • teşekkürler birde şu 2.soruma cevap versen ben hangi durakta duracağımı nerden bilecem harita filan yokmu acaba varsa nasıl açacağım?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.