Şimdi Ara

Microsoft Train Simulator kullanımı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
15.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: rebelthunder

teşekkürler birde şu 2.soruma cevap versen ben hangi durakta duracağımı nerden bilecem harita filan yokmu acaba varsa nasıl açacağım?

Haritayı Açan Tuşu Hatırlamıyorum Maalesef Fakat Menuden Options a Gir Orada Görüceksin Monitor Yazanı İşaretle Kaydet Çık Sonra Harita Çıkıcak Haritada Mavi Çizgiler Duraktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 30 Eylül 2007; 0:29:04 >
  • Kusura bakmayın konuyu hortlatmak zorundayım. Şu buharlı trenleri bir türlü çözemedim. O kadar tutorial'leri okudum yine de olmuyor. Sorunum şu. Gayet güzel 50-60 ile giderken birden bire bişeyler oluyor ve tren resmen çekişten düşüyor. :) Sonrasında çok kısa bir mesafede duruveriyor, sanki fren yapmış gibi. Yani kendi halinde bile daha fazla gitmesi gerekirken... Sonrasında ne yaparsam yapayım bir türlü hareket etmiyor. Artık kurcalaya kurcalaya mı yoksa aradan zaman geçince mi oluyor bilmiyorum, zar zor hareket ediyor ve ivmelenmesi çok zaman alıyor. Aşağıya resim koyayım, onun üzerinden yorum yaparsınız.
     Microsoft Train Simulator kullanımı

Bu işin incelikleri nelerdir? Kömür seviyesi, kazan suyu basıncı vs. olması gereken değerler nelerdir? Full manuel kullanmaya çalışıyorum. Hiç bir hata verdirtmeden sürebiliyorum. Tek sorunum birdenbire trenin durması.

Bir de cylinder cocks ne işe yarıyor, çözemedim. (Hani şu ön tekerleğin oralardan çıkan beyaz duman) Fazla buharı dışarı mı atıyor, yoksa pistonlara ekstra güç mü sağlıyor?

• ya bu Microsoft Train Simulator en yenisi hangısı 2001 den sonra daha çıktımı bu oyun
  • Berlin simulatorunden daha mı güzeldir bu?
  • 2 gündür oynuyorum Microsoft Train Simulator'ü

artık görevleri bile yapmaya başladım.
  • bu oyunerden indircez yardım edermisin lütfen herhal 1.10gb gibi bişey ama bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetSRGN

bu oyunerden indircez yardım edermisin lütfen herhal 1.10gb gibi bişey ama bulamadım

2001 yapım bir oyun bu
  • s.a ark öncelikle benim sorunum bam baska yeri burası değil belki ama bi yardım ederseniz cok ii olucak :) oyunu dvd den yükledim güzel bi sekildede yüklendi actım da oyun tam yüklenicek tren yarı bir sekilde karsıma geliyoken direk hata vermeden tık diye masa üstüne atıyor beni bunun sebebi ne olabilir tam 12 saat dir bunun çözümünü arıyorum ama yok bulamadım bilen varsa aci lyardım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.