Şimdi Ara

FLIP FLOP ARES CIZIMI YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Benim sizden çok önemli bir ricam olacak. Ayarlanabilir flip flop devresi yapmam lazım ve daha önce hiç böyle bir iş yapmadım. Elektrik-elektronik mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim. Proteus' da isis çizimini yaptım yani sanırım yaptım ama areste çizemiyorum. Yapamadım bir türlü. Baskı devre için gerekli. Çizebilecek olan varsa çok sevinirim.
    Bir de ben bu devreye 9v pil ile güç vereceğim. Ama baskı devre yaparken nasıl çiziliyor bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim ödev olarak verildi yapmam lazım. Şimdiden çok teşekkürler.
     FLIP FLOP ARES CIZIMI YARDIM

• Ares de çizim için nasıl bi yardım istiyorsun? Besleme kısmında + ve - şeklinde iki delikk bırakırsın oraya 9v pil başlığı takarsın en basit şekilde böyle ifade edilir sanırım. Onun dışında dosyayı eklersen ares e dökerken daha hızlı olurlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sürü kaydetme biçimi var hangisi olarak kaydetmem gerekiyor.
    https://drive.google.com/open?id=0B4qXgsR2rhrKMWl3ZGJKeGUwUTQ
    buraya proteus project olarak yükledim bilmiyorum işe yarar mı. Baskı devrede kullanmam için o devre çizimi lazım bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezermemis -- 5 Kasım 2015; 0:26:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.