Arkadaşlar Saçma Sapan Kişiler gelipte bana ver kullanıym demesin onlar uyanıksa ben daha uyanıgım
Chardaki İtemler : +6 Ve +7 Karışık Kro Set +3 quest Kalkan Old takılar kasada pot filan var golden matrock süresi bittimi bilmiyorum bayadır girmedim
saglam eski adamlardan kullanıcak adam varsa buyursun charımı veriym ben 2 ay memlekete gidicem yokum yatmasın diye char vericem
bende zaten forumdaki en eski saglam adamların msnleri var msn adresimi vermeye gerek yok saçma sapan kişiler mesaj yollamasın lutfen forumda hatrı geçen 3-5 insan var onlara lazımsa onlara vericem charı
herkeze iyi günler
bu arada sw ronark
char 80 lwl 30k npsi var
nick : MrsClowhey olması lazım 3 aydır girmiyorum
mağdem 3-5 kişiye vericeksin ne die konu açıyorsun ki? pm at msn den yaz.
Nicki MrsCrowley olacak İbo +9 Shard basarken yanımda bu char vardı, uğurludur
tezat iki durum var. 3 aydır girmiyorum çara diyorsun. 2 ay memlekete gidicem çar boş durmasın diyorsun. 2. tezat durumu da oqan_34 söylemiş. anlamsız
ner full item
kardeşim bana msn şifre id vermene gerek yok.İd pass vermen yeterlidir ronark teamla takılıcam.Eski üyelik demişsin.Diğer üyeliğim 2006 senesinde açılmıştı fakat 999 ban yedi bu yüzden yeni açtığım üyelikle yorum yapmak istedim eski arkadaşlardan tanıyan tanır beni ronark teamda bulunuyorum zaten hiç bir sakatlığım bulunmamıştır şuana kadar.Gerisi senin kararın yazıcaklarım bu kadar.