Şimdi Ara

flo %50 indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Etiketin yarısı evet /fiyat şirilip indirilmeden önce.Polo ayakkabıya 1000 lira verecek pazardan gidip daha kalitelisini alabilir mesala.Çöp ürünler inci ve ninewest harici oradan alınabilecek hiç bir şey yok.

• fiyatın şişirilmesi konusunda birşey diyemem. ama sizinle aynı fikirde değilim. 1 yıldır almayı düşündüğüm ayakkabıyı geçen yapmış olduğu indirimde denk getirdim geçen yıl fiyatı 1599 liraydı. bu yıl indirimli fiyatı 999 ve %50 indirimli haliyle 500 liraya aldım.

• flo outlet bazen iyi indirimler yapabilir mağazalarda, geçen 1 alana 1 bedava vardı.

1 adiddas 1 reebook ayakkabıya 1400 tl verdim toplamda.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AslanAvda kullanıcısına yanıt

outlet mağazalarda 1 alana 1 bedava zaten devam ediyor ay sonuna kadar. numarasını denk getirene çok güzel ayakkabılar var.

• Hepsburada da ürünlerin altında 700 e 140 kupon daha var ama bende 800tl ürüne 730 oldu işe yaramıyor siz de deneyin

• Boyner çarktan %35 indirim veriyor genelde. Flonun markalarından ve fiyatlarından iyidir. Hopi paracık ile birleşince çok daha avantajlı oluyor. Ha birde Param kart anında Boyner'de %10 hediye veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 22 Şubat 2024; 21:47:47 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BOYNER %15 İNDİRİM KODU
    5 yıl önce açıldı
    Boyner %20
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bana da ayakkabı lazım giydiklerim 4300 olmuş, harbiden delircem.

İst avrupa tarafında outlet de bir halt kalma olasılığı 0 herhalde.   

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 22 Şubat 2024; 22:1:6 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.