![]() Etiketin Yarısı | Flo https://www.flo.com.tr/kampanya/etiketin-yarisi?ref_screen_code=bannersabah 10:00 a kadar geçerli |
flo %50 indirim
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Etiketin yarısı evet /fiyat şirilip indirilmeden önce.Polo ayakkabıya 1000 lira verecek pazardan gidip daha kalitelisini alabilir mesala.Çöp ürünler inci ve ninewest harici oradan alınabilecek hiç bir şey yok.
-
fiyatın şişirilmesi konusunda birşey diyemem. ama sizinle aynı fikirde değilim. 1 yıldır almayı düşündüğüm ayakkabıyı geçen yapmış olduğu indirimde denk getirdim geçen yıl fiyatı 1599 liraydı. bu yıl indirimli fiyatı 999 ve %50 indirimli haliyle 500 liraya aldım.
-
flo outlet bazen iyi indirimler yapabilir mağazalarda, geçen 1 alana 1 bedava vardı.
1 adiddas 1 reebook ayakkabıya 1400 tl verdim toplamda.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
outlet mağazalarda 1 alana 1 bedava zaten devam ediyor ay sonuna kadar. numarasını denk getirene çok güzel ayakkabılar var.
-
Hepsburada da ürünlerin altında 700 e 140 kupon daha var ama bende 800tl ürüne 730 oldu işe yaramıyor siz de deneyin
-
Boyner çarktan %35 indirim veriyor genelde. Flonun markalarından ve fiyatlarından iyidir. Hopi paracık ile birleşince çok daha avantajlı oluyor. Ha birde Param kart anında Boyner'de %10 hediye veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 22 Şubat 2024; 21:47:47 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bana da ayakkabı lazım giydiklerim 4300 olmuş, harbiden delircem.
İst avrupa tarafında outlet de bir halt kalma olasılığı 0 herhalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 22 Şubat 2024; 22:1:6 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X