Şimdi Ara

Flo internet magazacili urunleri kargolamiyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.751
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ayin 4 unde bile verenlerin ayakkabilari ellerine ulasmamis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Perşembe günü 2 adet sipariş verdim. Hiç bir işlem olmayınca bugün müşteri hizmetlerini aradım. Herhangi bir sorun olmadığını, sayım işlemlerinden dolayı kargolama işlemlerinin uzun sürdüğünü söylediler. Ne zaman gönderirsiniz dedim bana gün söyleyin. Herhangi bir gün söyleyemeyiz ama kısa zamanda dediler. Bakalım, bekliyoruz.
  • https://www.sikayetvar.com/flo-ziylan-magazacilik

şubat ayında alınan ürünler bekletildikten sonra "üründe sorun tespit" edildi denilerek iptal edilmiş.
    mart ayına girildiği zaman gönderilmeyen kargolar için depo sayımı bahane edilmiş . anlaşılan daha çok bekleriz ürünlerin gelmesini dertsiz başımıza dert aldık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adeleks -- 20 Mart 2017; 16:7:37 >
  • Urunlerim geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 2 yıldır internetten alışveriş yapan biri olarak diyorum ki bizim ülkemizde internetten alışverişte esnafçılık kaybolmuş yalan dolan ahlaksızlık saygısızlık bekleme süreleri ve hatalı gönderimler. burdan bu ahlaksızların yapacağı 3, 5 tl indirimler yüzünden strese gireceğinize (eğer sağlığınız daha önemli değilse tabi internet daha iyi) gidin yüzyüze alın kafanız rahat olsun. Ben netten alışverişe tövbe ettim. mesela hepsiburada dan ayakkabı aldım farklı geldi. gittigidiyordan 90 tl verip orjinal batarya dedim sahte geldi, sanalçadır denen ahlaksız hırsızlardan ayakkbı aldım 1 ay boyunca hergün kargoda bugun kesin verilcek dediler 1 ay sonra kalmamış parasını vercez dediler 10 günde parasını beklettiler. yani türkiyede önde gelen siteler buysa ben diğerlerini düşünemiyorum bile. o yuzden tövbe. ozaman bende bedava gibi gösterip topliyim parayı vadeliye yatırayım 1 ay sonra geri vereyim ürün yok diyim. bunlara hükümet baskı yapmazsa bu dolandırıcı hırsızlar daha çok kişiyi küstürürler. tüketici haklarınınnda bişey yaptığı yok. ya stres içinde sikayetvar.com a yazacaksın lanet edip haram edip vazgeçeceksin yada bu gaspçı dolandırıcı karaktersiz internet mağazacılardan vazgeçeceksin

• Şimdi de poşeti fırsata dönüştürme çabalarındalar.Poşetlerden 25 krş almaları gerekirken 30-40-50 krş tutturabildikleri kadar poşet parası alıyorlar.Apaçık insanları sömürüyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.