Şimdi Ara

Flo internet magazacili urunleri kargolamiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.751
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sayim var diyererk yollamiyorlar
    Surekli tarafima ozur. Diliyorlar
    Ama urunlerim yollanmadi
    Bi sikinti var anlamadim
    Her kez sikintida

• Allah sabır versin kardeşim, zamanında ürün siparişi iptal edemediklerinden dolayı;
    ürün kargoya konmadan önce iptal etmek istiyorum dememe rağmen, 2 gün kargo gelme süresi + 3-4 gün kargoda bekleme süresi + 2 gün kargo geri gitme süresi ve 20 günde para iade süresi olarak kurtarabildim paramı.
    Buna da şükür, ya kargo yolda kaybolsaydı.
  • Ben daha oncede siparisler verdim ama bu kadar sikinti olmamisti
  • Bende 15 gun once siparis gecmistim ayakkabinin fiyati uygun diye ayni sekilde sayim var diyerek ozur icerekli mesaj yoluyorlardi 2 gun oncede urun hatali diye iptal ettiler. %20 indirim kodu yolladilar.
  • Hepsiburada FLO mağazasından erkek mont sipariş ettik bayan spor ayakkabı geldi. Renk bile tutmadı.
  • Şikayet var a yazın ben 2 ürün iade ettim 3 ay oldu param yatmadı şikayet var a yazdım ertesi gün paramı ödediler
  • bende ayın 8'inden beri bekliyorum o depo sayımı bitmedi arkadaş dünyanın nüfusunu saymaya kalksan daha çabuk biterdi
  • bende bir aydır iade ettiğim ürünün parasını alamadım.
  • Ayın 5 de verdiğim sipariş aynı gerekçe ile geçte olsa elime ulaştı. Allah sabır versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: storm

Hepsiburada FLO mağazasından erkek mont sipariş ettik bayan spor ayakkabı geldi. Renk bile tutmadı.

hocam siz sıcak fırsatçı değil misiniz :) jack wolfskin o kadar ucuz olabilir miydi?
  • bu arada benim de sipariş baya gecikti, sayım var diye özürdileriz, %10 alt limitsiz çek vermiş
  • murattekno kullanıcısına yanıt
    Olamayacağını bende biliyorum. Sipariş iptali beklerken gelen ürün şaşırttı. Kinetix pembe spor ayakkabı, bu sipariş FLO dan uzak durulması gerektiğini birkez daha gösterdi. Kargolandı dedikten sonra ayakkabı resmi görünmeye başladı. İşe yarar bir ayakkabı gelse iade etmeyebilirdim ama Kinetix onların olsun. Sonuçta iade edeceğim bana bir zararı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: storm

Olamayacağını bende biliyorum. Sipariş iptali beklerken gelen ürün şaşırttı. Kinetix pembe spor ayakkabı, bu sipariş FLO dan uzak durulması gerektiğini birkez daha gösterdi. Kargolandı dedikten sonra ayakkabı resmi görünmeye başladı. İşe yarar bir ayakkabı gelse iade etmeyebilirdim ama Kinetix onların olsun. Sonuçta iade edeceğim bana bir zararı yok.

evet haklısınız hocam sağlık olsun diyelim, denemekten zarar gelmez
  • Flo şaşırtmadı, 1 alana 1 bedava yaptılar, ne olur ne olmaz diye bulaşmamıştım çok şükür.

Size de geçmiş olsun. Allah sabır versin. 21 gün yasal süreç diyip bekletiyorlar.
  • Bugun 9.gun ve halen gelmedi
  • ben de uzun süredir iade ürünün parasını alamadım
  • Hepsiburada'dan 1 adet ayakkabı siparişi verdim, satıcı FLO. 11 gün geçti. Ürün yok.

Sonunda Hepsiburada'dan mesaj geldi, habersiz siparişi iptal etmişler, parayı iade edeceklerini söylemişler.

Böyle saçma bir durum işte. Bekliyorum.
  • valla ben müşteri hizmetlerine ulaşabilsem hemen iptal ettirecem, bir daha da bulaşmayacam ama adamlara ulaşılmıyor bile. Birde iade süreci, 7 gün demişler zaten gelene kadar 7 gün geçiyor, inşAllah iadede sorun çıkarmazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murattekno -- 18 Mart 2017; 23:38:34 >
  • bence bunlar depo sayımını bahane ederek bi işler çeviriyor ama du bakalım kokusu çıkar yakında
  • Bencede bi sikintilari var

Sayim diye bi sikinti cikardilar

Halen bekliyoruz

Genel merkezleride artik telefonlara bakmaz oldu

Bugun biri ile konustum

Tarafiniza donulcek filan dediler ama bahane
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.