Şimdi Ara

FLO mu yoksa ZARA mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kariyer.net den başvurdum ikisinede . Flodan dün aradılar gittim görüştüm olumlu geçti . yarın sizi arıcaklar tekrar gelceksiniz dediler belgeler filen için. bugun sabah ilk zaradan aradılar görüşmek için yarın levent de görüşme olcak. daha sonra da flo dan aradılar ayırlı olsun filen diye mağazaya tekrar gidip gerek belgeleri öğrenmemi istediler. belgeleri cuma verirsem cumartesi başlıcağımı pazartesi verirsem salı başlıcağımı söylediler. bende zara dan dolayı pazartesi dedim. Satış danışmanı olarak

FLO Full Time
    804 tl net maaş + prim
    390 tl multinet
    sabah 10 akşam 6
    haftada 2 gun sabah 10 akşam 10
    haftaiçi 1 gun izin.

Zara nın part time olabilir. zara hakkında pek bilgim yok. bu konuda size danışmak istedim.

Not: Şimdi de JOKER den aradılar. sizce orası nasıldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xwayter -- 4 Temmuz 2013; 17:15:46 >

• Zara'yı bilmem ama Flo'ya gitme derim. Ben orada part time olarak çalıştım ve çalışanlar ordan kaçma peşinde. Ben de pek sevmedim zaten. Adam izinleri biriktirmiş onlar gelsin de diyo 1 - 2 ay sonra izne gitçem bi daha gelmicem diyo
  • prestijkorsan07 P kullanıcısına yanıt
    Vialand açıldı bilirsiniz . yeni mağaza olduğu için depo elemanıda eksikmiş. depocuların işinide satış danışmanları yapıyomuş.
    Bu şekilde daha zor olur büyük ihtimal. ben o kadar zor olcağını duşunmemiştim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Adidas mı? Nike mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.