Şimdi Ara

Flo Türk Telekomlulara %20 indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.187
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk Telekom FLO ile anlaşma yapmış ay sonuna kadar %20 indirim yapılıyor.

Her Türk Telekom müşterisi bir kod alabiliyor sepete alacağınız ayakkabıyı tek olarak ekleyip denerseniz daha çok indirim yapıyor .

Uygulamadan kodu alabilirsiniz .

Kampanya Koşulları

• Kampanya 12 Ekim – 31 Mart 2022 tarihleri arasında geçerlidir.
    • Kampanyadan Türk Telekom bireysel mobil, internet veya ev telefonu müşterileri yararlanabilir.

Kampanyadan faydalanabilmek için, Türk Telekom ​Online İşlemler Uygulaması içindeki Bana Özel​ menüsünden Fırsat Kodu Al butonu tıklanarak ya da cep telefonundan FLO boşluk TCKN kısa mesaj göndererek fırsat kodu alınabilir.

Kodlar websitesi ve mobil uygulama üzerinden sepetimde yer alan Hediye çeki alanına girilerek indirimden yararlanılabilir.

Flo Türk Telekomlulara %20 indirimbireysel.turktelekom.com.tr
    Flo Kampanyası > Özel Avantajlar > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/ozel-avantajlar/kampanyalar/sayfalar/flo-kampanyasi-2021.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Muhalefet -- 5 Mart 2022; 18:35:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben iki tane aldım kampanyayı kullanıp sepeti ayrı ayrı ekleyince daha çok indirim yapıyor tek seferde ekleyince 200 lirayı geçmiyor indirim rakamı .

• ben de floda ne markası diyorum flo imiFlo Türk Telekomlulara %20 indirim 

• Bana özel menüsünü nereye saklamışlar bulunmasın diye acaba

• A.J. Pacino kullanıcısına yanıt

Hediye kutusuna tıklayınca en aşağıda çıkıyor hocam sil şupur altında

Kampanyadan faydalanabilmek için, Türk Telekom ​Online İşlemler Uygulaması içindeki Bana Özel​ menüsünden Fırsat Kodu Al butonu tıklanarak ya da cep telefonundan FLO boşluk TCKN kısa mesaj göndererek fırsat kodu alınabilir.

Kodlar websitesi ve mobil uygulama üzerinden sepetimde yer alan Hediye çeki alanına girilerek indirimden yararlanılabilir.

• Flo cok sorunlu bi firma dikkatli olmakta fayda var kargo işinde cok kötüler. Magazadan teslim siparisimi kaybetmişler, suçu bana atıyorlar bide, neyse ki mağaza sorumlusu hanım efendi çözdü 3.5 ayda zor aldim para iadesini

• Merhaba, Tekirdağ Çorlu-Çerkezköy arasında Avantaj Outlet Center'da Flo Outlet mağazası var. Yakında olan varsa tavsiye ederim.

Birçok üründe ikinci ürün % 50 indirimli. Örneğin aşağıdaki Nike çocuk ayakkabısından iki adet 553 TL'ye aldım.

Ayrıca kış bitiyor diye botlarda harika fiyatlar var. Malesef yakında bu fiyatları bulamayacağız.

Flo Türk Telekomlulara %20 indirimwww.flo.com.tr
    Nike STAR RUNNER 2 (PSV) Siyah Kız Çocuk Koşu Ayakkabısı 100481650 | Flo
    https://www.flo.com.tr/urun/nike-star-runner-2-psv-siyah-kiz-cocuk-kosu-ayakkabisi-100481650
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 6RNAPA kodu kullanabilirsiniz

• World kartta da 250 tl üstü harcamaya 30 tl puan kampanyası var. Güzel kombo olur, teşekkürler.

• sms hangi numaraya atılıyor?

hattı bimcell e taşıdım ama yine de bir deneyeceğim. sonuçta esasında aynı operatör. uygulamada seçenek görünmüyor ne yazık ki.

kendi kodunu kullanmayacak olan özelden yollarsa da çok makbule geçer.

• BrazzerstakiKelAdam kullanıcısına yanıt
    link varmi acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • texmo kullanıcısına yanıt

• Halâ geçerli duruyor kampanya yıl sonuna kadar:

https://bireysel.turktelekom.com.tr/bi-dunya-firsat/flo-kampanyasi

Yalnız ürünü mağazadan alırsak geçerli olmadığı yazıyor? Gerçekten böyle mi? Bu ne saçmalık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 15 Ekim 2024; 14:1:44 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

+nays ile ödeyerek cash back alınabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.