Şimdi Ara

Flörtle Grinin Elli Tonuna Gitmiştik / Ne Kadar Safmışım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşımda 20 halbuki çocuk yaşta da değilim, bir kızla tanışmıştım internetten birkaç gün konuştuktan sonra sinemaya gitmek için sözleştik. Filmi o seçti ve direk bu filmi seçti. Kız filmin ortasında ruj tazeliyordu bense mal gibi filmi izliyordum. Resmen gel bana çak demiş ben anlamamışım.

Sonra ne mi oldu, tek buluşma o oldu ilk ve son. Kızda baya albenisi yüksek bir kızdı ve belli libidosu da yüksekti.

• günaha girmediğine mi üzülüyorsun.
    İffetin muhafazasının kıymetini bilin,giderse gelmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okuyunca bile kahroldum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Allah razı olsun hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • e biraz yanaşsaydın kıza.

sinema bunun için diyebilirim ama ispatlayamam.

• ölebilir misin sen?

• takam kafana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gelecek maçlara odaklan

• Abi bu var ya tamamen babalarin sucu he. Ben 7.siniftayim daha o yaz ergenlige girmisim ama heralde libido yok daha, ince ama uzun, boyle gozluklu, dersleri cok iyi olmayan bi kiz beni sinemaya davet etti 7'nin basinda. Ben de ne gidicem bu salakla dedim reddettim hem de 1-2 defa. Sonra libido geldi ben cildiriyorum duz duvara tirmaniyorum. Hic aklima gelmedi o kizin sinema teklifi. Sonra megersem baska arkadasim firsattan istifade etmis.

Ben sinemanin olayini lisede ogrendim. Kizi sonra lisede gordum, boyu beni gecmisti, sonra da guzel sanatlar falan okumus, dehset bi sey olmus heralde her zevki tatmistir. Ben ilki olacaktim, butun heyecanini bende harcayacakti kafama sicayim. Ama babam anasini satayim bana gelip onden bilgi verse, aramiz iyi olsa da gelip ona anlatabilsem, belki su an her sey cok farkli olacakti..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.