Şimdi Ara

Florürsüz su ve diş macunu markası? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
10.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xhacker09x

Splat Blackwood
    Baktım fiyatı 75₺ o kadar para bir macuna verilir mi
    edit: baktığım satıcı fahiş fiyata koymuş diğer yerlerde 22 civarında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patatessiz patso -- 23 Ekim 2018; 6:22:24 >
  • Naturalive markasını araştırmanı öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam diş macunu bütçenizi zorlayabilir. Misvak kullanabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeterince florür almalısınız tıpkı Ca gibi. Fazla yemek de zararlı fazla uyumak da fazla oturmak da. Fazla florür de zararlı ama kararında florür faydalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi komplo teorisi mağduru daha

• Florürsüz deniliyor ama içerik kısmına iyi bakmak gerekir. Bende araştırmadayım

• Florürsüz diş macunu dişlerde hassasiyeti artırır. En ufak bişeyde dişleriniz kamaşır ve ağrımaya başlar. Florür dişler için önemlidir.

• florürsüz diş macunları işe yaramıo demiolar mıydı ya
  • Yok öyle bir şey. Var diyen bilimsel makaleleri önümüze koysun hurafelere inanmak yerine. Florür dişler için gereklidir. Florsüz diş macunu kullanıcam diyenler çürük dişleri eline alır.
  • Dk dent

• quote:

Orijinalden alıntı: patatessiz patso

Baktım fiyatı 75₺ o kadar para bir macuna verilir mi
    edit: baktığım satıcı fahiş fiyata koymuş diğer yerlerde 22 civarında

Alıntıları Göster
    Ben 25 e alıyorum. Kullandığım en iyisi diyebilirim.

• T-E-K- kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: amuleth

Yok öyle bir şey. Var diyen bilimsel makaleleri önümüze koysun hurafelere inanmak yerine. Florür dişler için gereklidir. Florsüz diş macunu kullanıcam diyenler çürük dişleri eline alır.
    makaleyi onumuze koysunlar demekle olmuyor neyi ne oldugu kabak gibi ortada. yaz google a florurun zararlari diye ingilizce veya turkce istemedigin kadar makale cikar onune. tek tek link atmakla mi ugrasicaz

• Ay Adam kullanıcısına yanıt
    Pubmed gibi akademik kaynaklardan bahsediyorum çer çöp blog sitelerinden değil. Ayrıca kanıtlama yükümlülüğü iddia sahibinindir. Yani cevabın boş küme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amuleth

Pubmed gibi akademik kaynaklardan bahsediyorum çer çöp blog sitelerinden değil. Ayrıca kanıtlama yükümlülüğü iddia sahibinindir. Yani cevabın boş küme.
    hele hele laflara bak boş kümeymiş. al bak kardeş bunların hiçbiri blog değil hepsi makale.
    Florürsüz su ve diş macunu markası?Florürsüz su ve diş macunu markası?Florürsüz su ve diş macunu markası?Florürsüz su ve diş macunu markası?

• Diş macunlarındaki florür topikaldir. Lokal etkileri vardır. Yutmadığınız sürece kana karışmaz. Florür dişlerinizi çürüklerden korur. Uzun süreli florürsüz diş macunu kullanımı sizi pişman edebilir. Sularda ise eser miktarda bulunur. Ve vücutta bir miktar florür bulunmalıdır. Ayrıca Türkiye'de sulara florür eklenmez. Bunları dert etmemenizi tavsiye ederim.

• Valla ben zeytinyağlı sabuna sürtüp kullanıyorum macunu. Sabunda florür olmaz. Hem de iyi temizliyor. Hiçbir şey sürmesen bile olur.
  • Viktor Reznov kullanıcısına yanıt
    Bir deneyi vardı birkaç mikro metre koruma sağlıyordu o da bir limon yedin mi gitti. Olmaz olsun öyle koruma.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.