Arkadaşlar yeri burası değil farkındayım fakat konu dışı bölümüne cep telefon onayı olmadığı için konu açamıyorum.Konunun biraz aciliyeti vardır bakırköy floryadan ümraniyeye nasıl giderim yardımcı olursanız çok sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: 0M42
Arkadaşlar yeri burası değil farkındayım fakat konu dışı bölümüne cep telefon onayı olmadığı için konu açamıyorum.Konunun biraz aciliyeti vardır bakırköy floryadan ümraniyeye nasıl giderim yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bayağı zor bir hat soruyorsun :) Cevabım bayağı zor gidersin... :)
Metrobüs ile Altunizade ya da Uzunçayır oradan da otobüs en kısa ve ekonomik yoldur... / Kolay gelsin.
Teşekkür ederim dediğin şekilde yaptım arkadaşım metrobüs ile zincirlikuyudan aktarma uzunçayır a oradan da otobüs ile kadıköye sonrada dolmuş ile ümraniyeye geçtim.
quote:
Orijinalden alıntı: 0M42
Teşekkür ederim dediğin şekilde yaptım arkadaşım metrobüs ile zincirlikuyudan aktarma uzunçayır a oradan da otobüs ile kadıköye sonrada dolmuş ile ümraniyeye geçtim.
Yanlış yapmışsın Metrobüs ile Altunizade durağında inip karşı tarafa geçtiğinde Ümraniye minibüsleri, otobüsleri var, bu şekilde 2 otobüs senin gittiğin şekilde 3 otobüs
Tecrübe oldu bir dahakine artık arkadaşlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme