Şimdi Ara

China Southern Airlines Havayolu Şirketi Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kış tatili için Güney Kore'den Türkiye'ye gitmeyi düşünüyorum. İnternette bilet bakınıyordum....
    Güney Kore'ye Arap şirketleri ile 650 tl ye gelmiştim ama Kore'den Türkiye'ye 1.600 tl den aşağı bilet yok...

Taki bu Çinli şirketi görene kadar; 740 tl ye bilet buldum...

Bileti alayım mı? Güvenilir bir şirket midir? Tecrübeli arkadaşların görüşlerini bekliyorum, teşekkürler...

* not: konfor falan aradığım yok, sağ salim ülkeme götürsün beni birde aktarma sırasında bavullarım kaybolmasın yeter...Ama birde in şirketleri İran gibi Rus yapımı uçaklar mı kullanıyor acaba veya kendi yaptıkları Çin malı taklit uçaklar?

• quote:

Orijinalden alıntı: denizaya

Kış tatili için Güney Kore'den Türkiye'ye gitmeyi düşünüyorum. İnternette bilet bakınıyordum....
    Güney Kore'ye Arap şirketleri ile 650 tl ye gelmiştim ama Kore'den Türkiye'ye 1.600 tl den aşağı bilet yok...

Bileti alayım mı? Güvenilir bir şirket midir? Tecrübeli arkadaşların görüşlerini bekliyorum, teşekkürler...

* not: konfor falan aradığım yok, sağ salim ülkeme götürsün beni birde aktarma sırasında bavullarım kaybolmasın yeter...Ama birde in şirketleri İran gibi Rus yapımı uçaklar mı kullanıyor acaba veya kendi yaptıkları Çin malı taklit uçaklar?

Tamamıyla güvenilir bir havayolu şirketi olup asya kıtasının ve çinin en gelişmiş filosuna sahip çinin bir numaralı devlete bağlı havayolu şirketidir.

• gayet kaliteli ve güzel bir havayolu şirketidir. beni rahatsız eden tek kısmı aktarmalı uçuşlardaki bekleme süresinin uzunluğundan kaynaklanan yol süresidir. bu yüzden hiç tercih etmedim. genelde arap emirliklerinin havayollarını tercih ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizaya

Kış tatili için Güney Kore'den Türkiye'ye gitmeyi düşünüyorum. İnternette bilet bakınıyordum....

Ucagin nereden nereye aktarmali olduguna iyi bak, ornek bir arama yaptim Seul-Pekin-Urumci-Istanbul olarak olarak gosterdi guzergahi.

Durum boyle ise Cin vizesi alman gerekli diye dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trineux -- 26 Kasım 2012; 18:21:10 >

• Cin transit gecislerde vize istemiyor diye biliyorum, bende onumuzdeki yaz icin bilet almayi dusunuyorum ayni havayolundan ancak, biletin iceriginde 1 aktarma birde duraklama yaziyor. Bu kismi aciklayabilecek, tecrubeli birisi yardimci olabilrimi acaba?

Tesekkurler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.