|
Amerika'ya turizm stajına gidiyorum (tourism internship)
-
-
orada 1 hafta yaşayamazsın. vatanını buranın kardeşliğini taşını toprağını her şeyini özlersin
-
Umarım köpek gibi özlerim -
Yolun açık olsun hocam. -
Yolunuz açık olsun. Başarılar diliyorum inşallah faydalı olur. Nasıl ayarladınız işi ?
-
Teşekkürler.
Türkiye'de yurtdışı eğitim şirketleri var. Birçoğu staj hizmeti de sunuyor. Work and travel şirketleri diye bilinir. Staj onun uzun versiyonu.
Parayla hizmet alıp gidiyorum yani. -
ne kadara mal oldu
-
Dolar olarak:
2000 ilk ödeme
160 vize ücreti
220 SEVIS kaydı (Amerikan hükümeti öğrenci ve değişim programı kaydı)
2250 son ödeme.
Toplam 4640 Dolar.
Buna ulaşım ücreti dahil değil. Uçak bileti de ortalama 600 dolar kadar. -
Wow.
O parayla coinden ne para kaldırırdın..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 13 Ocak 2022; 11:18:45 > -
Yolunuz açık, bahtınız açık olsun hocam. Darısı bizim başımıza
-
Ailesi zengin olan yurt disina bi şekilde gidebiliyor görüldüğü üzere. Parası olmayan yurt dışına gidemez. Zaten vize vermezler.
-
Coinden para kaldırmanın bir matematiği ve garantisi yok maalesef. Kaldırmak isteyene coinler orada buyursunlar
Bu para Amerika'da daha fazla kazanmam için bir yatırım aslında -
Baba parası değil kardeşim, alın teri
8 ayda kazandığım parayla gidiyorum. Yazın millet gezip tozarken kıçımızdan terler akıtarak hakettik bunu. -
8 ayda 4640 dolar nasil kazandin hocam? Asgari ucret 300 dolar civarinda zaten.
-
Inanması güç ama gerçekten kazandım
Her maaş yattığında dolar aldım hemen kuruna bakmadan. Kuru maaşın yanında mesai ücreti ve bahşiş vardı öyle topladım parayı yani. -
hayırlı olsun konuyu arada güncelle tek korkum hayal kırıklığıyla ilgili mesajlar atman(beklediğim gibi değilmiş hiç alakası yokmuş gibi)umarım her şey güzel olur -
Eyvallah hocam
Tabi güncelleme yaparım. Bir ara detayları ve süreçleri yazacağım.
Kolay olmayacak. Ama bütün bunlar deneyim. -
Ne kadar ücret alacaksın -
Rahatca calisabilirsin dostum kimsenin artik yazlari gezip tozdugu yok. Ya da eskisi gibi tadi yok.
Ne diyelim umarim bir sekilde kalirsin orada.
-
Saatlik 13 dolar. +Bahşiş
Baba parası değil kardeşim, alın teri
8 ayda kazandığım parayla gidiyorum. Yazın millet gezip tozarken kıçımızdan terler akıtarak hakettik bunu. |
Yolunuz açık olsun. Başarılar diliyorum inşallah faydalı olur. Nasıl ayarladınız işi ? |
Ailesi zengin olan yurt disina bi şekilde gidebiliyor görüldüğü üzere. Parası olmayan yurt dışına gidemez. Zaten vize vermezler. |
8 ayda 4640 dolar nasil kazandin hocam? Asgari ucret 300 dolar civarinda zaten. |
Öyle hocam küçük küçük hepsinde batmayı tecrübe etmiş biriyim. Sizin yaptığınızın rasyonel ve mantıksal gerçekliğini desteklemek için o şekilde yazdım. %0.01 lik kazanma ihtimali, oranı bile %99.9 luk kaybetme oranının gözardı edilebilmesine vesile olabiliyor |
Benzer içerikler
- astral seyahat yaptım
- vestel çalışan yorumları
- en sıcak tutan mont
- pierre loti"ye nasıl gidilir metrobüs
- bursa"da sevgiliyle gidilecek yerler
- yeşil nasim
- penis nakli
- walmart dolandırıcılığı
- türk çay emojisi
- vtouch nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X