Şimdi Ara

Samsonite vs. American Tourister

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bavul alicam american tourister samsonite in alt markasi. Aralarinda ciddi kalite farki var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Samsonite almanı tavsiye etmem. Onun yerine daha makul fiyatlı bir bavul alıp Samsonite parasını tatile vermen daha mantıklı olur. Kırılan Samsonite da gördüm, alıp pişman olanını da gördüm. Mcs düşünebilirsin bence.

• trkgncr kullanıcısına yanıt

hocam baktim 1500 lira civari satiliyor. American tourister 3500 lira fiyati var. Aradaki fark cok onemli degil. Kabin boy alip 5 sene kullanirim kafasindayim. Almisken iyi bisey olsun diyorum.

• sakalsız messi kullanıcısına yanıt
    Bence aradaki farka bir tag alıp valizin içine atmak daha mantıklı gibi. Garanti veriyorum sert kabuk ise bir gün kırılacak o Samsonite olsa bile.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Amerikan amerikandır sonuçta, samsonite al.

• bulabilirsen delsey efsanedir.10 sene her hafta kullandim hala tas gibi masallah.
    cekcekten kaldirmam ama hic.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26_bbz_26 2 kullanıcısına yanıt

bulamadim hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10 yıldır samsonite sert kabuk fermuarsız kullanıyorum senede 10-15 kere uçakla seyahat ederim hala taş gibi. Fermuarlı valiz tavsiye etmem.

• mrkarahan M kullanıcısına yanıt

fermuarsiz nasil oluyor

• Merhaba,

Ben de Samsonite ve American Tourister bakarken EASTPAK Tranverz aldım, çok memnunum.
    Elbette bu biraz da zevk meselesi.

• Ben de uzun bir araştırma ve uygun fiyat sonucu American Tourister'da karar kıldım. 2 adet kabin boy valiz aldım ve geçen gün ilk seyahatimi yaptım. Valizlerden oldukça memnun kaldığımı söyleyebilirim.

Valizleri alırken 3 konuya dikkat ettim.

1. Hafiflik
    2. Tekerleklerin sağlam oluşu ve kolay manevra kabiliyetinin olması
    3. Kumaş olması

Bana birçok kişi tarafından kumaş valiz tavsiye edilmişti. Gerçekten kumaş valizler hem daha hafif, hem de daha dayanıklı olacak gibi. Eğer kumaş tercih etmeseydim, o takdirde yine American Tourister'dan "polycarbonate" malzemeli bir valiz de tercih edebilirdim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.