Şimdi Ara

FLOYD MAYWEATHER VS CONOR MCGREGOR {26 AĞUSTOS 2017 / LAS VEGAS} [ GECE 04.00 S SPORT]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
3
Favori
14.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merak ve heyecanla beklenen Mayweather vs. McGregor boks maçı 26 Ağustos’ta canlı olarak sadece S Sport‘ta!

S Sport, Digiturk 84, D Smart 78 ve Turkcell TV+ 77. kanallardan yayın yapmaktadır.

GÜNCELLEME 15.07.2017

O nasıl bir gülüştü öyle

BUDA KONUŞMANIN TAMAMI;

GÜNCELLEME 13.07.2017

GÜNCELLEME 12.07.2017

Face to Face görüşmenin tamamı

GÜNCELLEME 04.07.2017

Güzel videolar hazırlanıyor, beğendiklerim oldukça burada paylaşacağım

Son zamanlarda bu 2 isim oldukça fazla karşı karşıya gelmeye başladılar.Her ne kadar Conor'un UFC ile kontratı olsada böyle bir maç sizce olur mu ? Birkaç videoya göz atalım;

Buda yeni bir video;
    https://www.facebook.com/GiveMeSport/videos/1458733137507226/

~~ Yeni GÜNCELLEME ~~

FLOYD MAYWEATHER VS CONOR MCGREGOR  {26 AĞUSTOS 2017 / LAS VEGAS}  [ GECE 04.00 S SPORT]

MCGregor göndermeli bir paylaşım yapmış

FLOYD MAYWEATHER VS CONOR MCGREGOR  {26 AĞUSTOS 2017 / LAS VEGAS}  [ GECE 04.00 S SPORT]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPapyon -- 21 Ağustos 2017; 12:31:9 >

• Floyd rezil rüsva eder irlandalıyı

Bu kadar basit tartışmaya kapalı konu bence çünkü sonuç belli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banada Floyd harcar gibi geliyor
  • Maç gayriresmi kesinleşti. Floyd çk iyi bir kart hazırlamakla uğraşıyor şuan muhtemelen 2017 sonu ya da 2018 başı gibi çıkarlar ringe

Ayrıca Cnor McGregor 75 milyon usd alıcak bu maçtan

• quote:

Orijinalden alıntı: wonderboy06

Maç gayriresmi kesinleşti. Floyd çk iyi bir kart hazırlamakla uğraşıyor şuan muhtemelen 2017 sonu ya da 2018 başı gibi çıkarlar ringe

Ayrıca Cnor McGregor 75 milyon usd alıcak bu maçtan

Aynen hocam harika bir maçolucak

• SiyahPapyon kullanıcısına yanıt
    Ben sıkı bir ufc takipçisi olarak Conor McGregr kazansın istiyorum tabi Floyd eski formunda çıkarsa imkansız.

Ama yinede güzel bir gece olucak alt maçlarda çok kaliteli olacağa benziyo sabırsızlıkla bekliyorum.

• Floyd korumacı stratejisinden ödün verecek bir adam değil. Özellikle 49-0 ' lık bir kariyere sahipken bunu asla riske atmaz. Yani kısacası bu maç olursa 12 round boyunca Floyd'un Conor'u şamarlamasını ve kendini korumasını izleyeceğiz .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Maç 26 Ağustosta olacak sanırım

• https://twitter.com/FloydMayweather/status/875104754334023680

Hayırlı uğurlu olsun Kesinleşti artık. İnşallah tv de izleyebiliriz
  • Kurallar hakkında herhangi bir açıklama oldu mu? Normal boks kuralları olacak herhalde değil mi?
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    Açıklama olmadı hocam ama tabiki Boks kurallarına göre oynuyacaklarını düşünüyorum, aksi olsaydı Floyd kabul etmezdi çünkü

• 69 kiloda gerçekleşecekmiş. Boks müsabakası olacağı söyleniyor.
  • FLOYD MAYWEATHER VS CONOR MCGREGOR  {26 AĞUSTOS 2017 / LAS VEGAS}  [ GECE 04.00 S SPORT]
  • Valla çok ilginç maç olacak ya :D Kafamda kurmaya çalışıyorum da kuramıyorum. Floyd belli zaten nasıl boksör olduğu. Conorda yumrukları sağlam da floyda karşı neler yapabilir? İnşallav tr de tv kanalının birinde yayınlanır ya Bilgehan Demir bişeyler yapabilir belki Tv8 de yayınlanabilir.

Maç iyi güzelde deli para alacaklar ya. 1000 yıl çalışam kazanamıcağım parayı 1 gecede alacaklar
  • Hocam bu yılın en iyi maçı diyebiliriz.Boks müsabakasında 26 Ağustos ta olacak.Floyd tabi ki favori gösterilir fakat Mcgregor dan sürpriz görebiliriz.Çene kuvvetinin Floyd dan daha güçlü olduğunu düşünüyorum açıkçası yumruklara direnme gücü de Ufc den tecrübesiyle daha fazla olacaktır bana kalırsa.Gönlüm Mcgregor'dan yana ilginç bir şekilde :) Bekleyip görelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anvild

Hocam bu yılın en iyi maçı diyebiliriz.Boks müsabakasında 26 Ağustos ta olacak.Floyd tabi ki favori gösterilir fakat Mcgregor dan sürpriz görebiliriz.Çene kuvvetinin Floyd dan daha güçlü olduğunu düşünüyorum açıkçası yumruklara direnme gücü de Ufc den tecrübesiyle daha fazla olacaktır bana kalırsa.Gönlüm Mcgregor'dan yana ilginç bir şekilde :) Bekleyip görelim.

Floyd'un yenilmesini herşeyden çok isterim, boks tekniği ve hali tavrı gerçekten insanı çileden çıkarıyor. Fakat mcgregor un bir boks maçında floyd'a ulaşabileceğini hiç zannetmiyorum. Conor'un isabetli yumruk sayısı baya bir düşük olacaktır. Floyd da her zamanki gibi ud ile maçı alacaktır.
  • OnlyJ kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum kardo fakat dediğim gibi Ufc den gelme yumruklara dayanma gücü ve çene kuvveti var Mcgregorun.İnşallah mutlu eder bizleri güveniyorum ben.
  • https://www.youtube.com/watch?v=Li58mchm2FY

McGregor dokunamayacak bile
  • Güncel !!
  • Adım gibi eminim ki Floyd maçı kazanacak, eğer bu maç mma kuralları ile yapılsaydı McGregor ın şansı vardı, ama boks ringinde hiçbir şansı yok McGregor ın buraya yazıyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.