Şimdi Ara

fluence alıyımmı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
2.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aykut36

quote:

Orijinalden alıntı: nkaradeniz

Boyalar kaza sebebiyle degilse alip gule gule binin, dizelde ilk tercihim sessizligi, az yakmasi, titresiminin az olmasi ve yeterli gucu vermesi ile dci'dir

Aracı yetkili reno servisi ve satıcısından alıcam expertiz raporuyla beraber.Olduki expertiz raporu hariç araçta başka bişey olduğunu daha sonra öğrendim her hangi bir hak talep edebilirmiyim?

Yetkili servis durustse boyanin sebebini soyler, yok degilse buralar boyanmis ama neden boyanmis ben bilemem der gecer..tabi ki ekpertiz raporundan sonra bi kusur cikarsa tuketici mahkemelerinde hakkinizi arayabilirsiniz, ama ondan once aracin boya sebebini iyice pgrenin derim mahkeme sureci uzun ve masrafli olur, bu arada sinirleriniz fazlasiyla yipranir. 4 parca boya az degil, surtme kaynakli olabilr, ama araci aldiktan sonra iyi mi ettim kotu mu ettim, gidip bir de baska yere gostereyim diye dusunmeyin, bugun turkiyede binlerce boyali arac insan tasiyor, araci almadan gerekli kontroleri yapin icinize sinmiyorsa bir de baska serviste ekspertiz yaptirip alin..
    Cumleler dusuk ve kopuk olduysa affola epey uykum var..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 11.000 km ve 4 parça boya garip geldi kafanızı karıştırmak istemem ama bence araç sağlam bi kaza yapmış gibi çünkü bu kadar az kilometrede 4 ayrı kazaya karışması düşük bi ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersinho

11.000 km ve 4 parça boya garip geldi kafanızı karıştırmak istemem ama bence araç sağlam bi kaza yapmış gibi çünkü bu kadar az kilometrede 4 ayrı kazaya karışması düşük bi ihtimal.

Ya bide bu fiyata vermeleride kafamı karıştırdı.Keşke kaporayı vermeseydim.Dediğiniz gibi olmuş olabilir.Tramerde bişey çıkmaması garip.Dışardan yaptırdılar o zaman boyalarıda
  • quote:

quote:

11.000 km ve 4 parça boya garip geldi kafanızı karıştırmak istemem ama bence araç sağlam bi kaza yapmış gibi çünkü bu kadar az kilometrede 4 ayrı kazaya karışması düşük bi ihtimal.

Ya bide bu fiyata vermeleride kafamı karıştırdı.Keşke kaporayı vermeseydim.Dediğiniz gibi olmuş olabilir.Tramerde bişey çıkmaması garip.Dışardan yaptırdılar o zaman boyalarıda

İcinize sinmiyosa icime sinmiyor almayacagim, net bir sekilde de kaparomu iade edin deyin, iade etmek istemezlerse, simdi avukat arkadasima vekalet veriyorum sebepsiz zenginlesma hukumlerina gore catir catir faiziyle parami, uzerine bir de avukatlik ucretini icra masraflarini alirim diyin, kaparonuzu vermemezlik edemezler..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nkaradeniz

quote:

quote:

İcinize sinmiyosa icime sinmiyor almayacagim, net bir sekilde de kaparomu iade edin deyin, iade etmek istemezlerse, simdi avukat arkadasima vekalet veriyorum sebepsiz zenginlesma hukumlerina gore catir catir faiziyle parami, uzerine bir de avukatlik ucretini icra masraflarini alirim diyin, kaparonuzu vermemezlik edemezler..

Yarın ilk işim aramak olacak.Belkide kazası falan yoktur,sadece boyadır ama işkillendim bi kere

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enrique.xs

quote:

quote:

Eger icinize sinerse expertiz raporunda sorun yoksa alin. Cok ekonomik ve genis bir arac tum ihtyacinizi görür servis agi genis. Sadece motoru icin bile alinir dCi cok az yakar

Valla hocam expertiz raporunda 4 parça boya gözüküyor.

çok dert etmeyin hocam hangi parçalar oda önemli ama. birde hasar kayıtlarına bakın aracın tramerden

sağ iki kapı sol iki çamurluk.Tramerde hasar kaydı çıkmıyor.

hocam aracı gözünüzle görün, elle dokunun, hizalarını kontrol edin camurlukların kapıların onun haricinde bir sorun olcagını sanmıyorum yetkili servisten alıyorsunuz sanırım aracı o yüzden bir sorun yaşamazsnz içiniz rahat olsun yada başka bir yetkili servise gösterin iyice içinize sinsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ncap

hocam 4 parça boyalı araba illa ki kaza yapmıştır ki fiyatı da 4-5bintl düşük...hem dynamique hem 105bg fluence km de düşük kesinlikle kazalıdır ve değişensiz onarıma gidilmiştir...Ben kaporanızı geri alın derim...

araca gelirsek, geniş aile aracı,ekonomik ve 105bg liği performan olarak da iyi...yol tutuşu idare eder ama sınıfında da altlarda bana göre...konforu başarılı, malzeme kalitesi tatmin eder, donanımı da extreme ve dynamique de iyi privilege olsa tadından yenmez çok alakasız alternatifler önerilmiş, benzinli ve hb olarak, tipi çirkin olduğu için millet ne alırsan al da şunu alma diyor normal olarak

Dediğim gibi yarın arıycam.Malum araç tokattaki yetkili serviste.Gidip görüşemiycem malesef.Umarım kaporayı iade ederler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Eger icinize sinerse expertiz raporunda sorun yoksa alin. Cok ekonomik ve genis bir arac tum ihtyacinizi görür servis agi genis. Sadece motoru icin bile alinir dCi cok az yakar

çok dert etmeyin hocam hangi parçalar oda önemli ama. birde hasar kayıtlarına bakın aracın tramerden

hocam aracı gözünüzle görün, elle dokunun, hizalarını kontrol edin camurlukların kapıların onun haricinde bir sorun olcagını sanmıyorum yetkili servisten alıyorsunuz sanırım aracı o yüzden bir sorun yaşamazsnz içiniz rahat olsun yada başka bir yetkili servise gösterin iyice içinize sinsin

Evet yekili servisten alıyorum aracı,fakat yetkilinin söylediği çizik boyasıymış.Tokatta da boyalı araçlar itibar görmüyomuş diye bu fiyata satıyolarmı.Bende açık açık söyledim araçta kazadan dolayı boya varsa dürüst bi şekilde söyleyin diye.Kesinlikle kazası yok sadece çizik boyası dedi bana yetkili kişi.Zaten firma olarakta expertiz raporu vericeklerini söylediler,dolayısıyla böyle bir riske giremeyiz dediler ama ne kadar doğrudur bilmiyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet yekili servisten alıyorum aracı,fakat yetkilinin söylediği çizik boyasıymış.Tokatta da boyalı araçlar itibar görmüyomuş diye bu fiyata satıyolarmı.Bende açık açık söyledim araçta kazadan dolayı boya varsa dürüst bi şekilde söyleyin diye.Kesinlikle kazası yok sadece çizik boyası dedi bana yetkili kişi.Zaten firma olarakta expertiz raporu vericeklerini söylediler,dolayısıyla böyle bir riske giremeyiz dediler ama ne kadar doğrudur bilmiyorum.

Hocam Renault2 diye bir olay var sanırım aldığınız araç bu kapsamda yani ekspertiz raporları tam olarak çıkarılmış yani mesela atıyorum 100 küsür nokta kontrollü gibi detaylı bir raporu olur elinizde, eğer öyleyse çekinmeden alın derim.

Fluence gerçekten güzel bir araç ben ikame araç olarak benzinli extreme edition kullanmıştım iki gün, yakıt tüketimi haricinde aracın bir eksini göremedim,direksiyonu çok yumuşak tasarımı ne kadar kötüde olsa direksiyon simidinin tutuşu çok güzeldi, arka koltuklar genişti, kapı içlerindeki perdeler çok fonksiyonel bir olay bunun haricinde tünel gibi devasa bir bagajı varı buda kullanışlı bir detay, ikinci eli sağlam, parçası ucuz DİZEL, kaskosu trafik sigortası ucuz çıkar e daha ne.

İçinize sindiyse kesinlikle alın derim. Bunu aracı kullanmış görmüş biri olarak söylüyorum zira bende markaya yabancı biri değilim imzamdaki aracı almadan evvel megane 3 dizeli çok araştırmıştım, iki aracın birbirinden pekte farkı yok.

• onu alacağına elantra al
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

Orijinalden alıntı: iakbay06

Fiyat olarak iyi dynamic versiyon donanım olarakta iyidir, fluence eski kasa c4 ve çok yakan ama gitmeyen cruze la kıyaslanmış ve mağlup ilan edilmiş ben olsam burda yazılanları ciddiye bile almazdım içinize sindiyse gidin alın bence foruma bakarak araba alınmaz . nerde tutulmayan tabiri caizse itelenen araba varsa burda tavsiye ediliyor

Pardon da gitmiyor dediğiniz Cruze ile Cruze'dan daha çok giden Fluence yi mi karşılaştırıyorsunuz?

Ayrıca C4 eski kasa çünkü daha performanslı ve konforlu bir araç, kasa düşür performans al. Eğer kasaya meraklı bir kitle oluşuyorsa vah ne yazık...

185 i geçemeyen Fluence ile de lütfen Cruze'un performansını karşılaştırmayalım. Cruze'a performanslı araba demiyorum ama Fluence'nin içinden geçer.

ikisine de 4 kişi oturalım, bagajı dolduralım klimayı da açalım bir de rampa çıktığımızı düşünelim.

bakalım kim kimin içinden geçiyor

bir de flu nun yol tutuşunun zayıf olduğunu söyleyenlerin % kaçı flu sahibi bakmak lazım.

• Bugün aracı alacagım yetkili servisi aradım ve almaktan vazgeçtiğimi belirtip kaporamı geri istedim.Aracı benim için beklettiklerini söyleyip aracı tekrar satılığa çıkaracaklarını söylediler ve araç satılınca kaporamı vereceklermiş.Nasıl bi mantık anlamadım
  • biraz yersiz olacak ama...alıyımmı değil alayım mı olsa başlığı düzeltmiş oluruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtıl -- 6 Ocak 2013; 1:26:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: newtonmeter

quote:

quote:

Fiyat olarak iyi dynamic versiyon donanım olarakta iyidir, fluence eski kasa c4 ve çok yakan ama gitmeyen cruze la kıyaslanmış ve mağlup ilan edilmiş ben olsam burda yazılanları ciddiye bile almazdım içinize sindiyse gidin alın bence foruma bakarak araba alınmaz . nerde tutulmayan tabiri caizse itelenen araba varsa burda tavsiye ediliyor

Pardon da gitmiyor dediğiniz Cruze ile Cruze'dan daha çok giden Fluence yi mi karşılaştırıyorsunuz?

Ayrıca C4 eski kasa çünkü daha performanslı ve konforlu bir araç, kasa düşür performans al. Eğer kasaya meraklı bir kitle oluşuyorsa vah ne yazık...

185 i geçemeyen Fluence ile de lütfen Cruze'un performansını karşılaştırmayalım. Cruze'a performanslı araba demiyorum ama Fluence'nin içinden geçer.

ikisine de 4 kişi oturalım, bagajı dolduralım klimayı da açalım bir de rampa çıktığımızı düşünelim.

bir de flu nun yol tutuşunun zayıf olduğunu söyleyenlerin % kaçı flu sahibi bakmak lazım.

Bir araba hakkında bilgi sahibi olmak için o aracın sahibi olmak gerekmiyor.

Ben beti arttırıyorum,

C4 e 4 kişi otursun, bagajı dolduralım, klimayı da 27 dereceye getirip otomatiğe ayarlayalım. %10 luk da yokuşa sürelim.

Fluence de 4 kişi otursun, bagaj yarı dolu olsun klima da aynı şekilde 27 dereceye getirilsin. %8 lik bir yokuşa sokalım.

Eğer C4 önde bitirmezse arabalar hakkında hiçbir şey bilmiyorum.

İkiside kullandığım araçlar. Bana kalsa C4 de almasın, Cruze alsın. Fransız araçlarından nefret ederim fakat C4 de gaza bastığımda 100 ü görürken, Fluence de 60 ı motor bağıra bağıra görüyordu.

Aynı şekilde bu araç için "peh 220 bastım, 230 u da basardım da yol bitti peh" diye gerinenler var. Attığım videoda net bir şekilde gözüküyor ki aracın 185 km de deviri bitiyor.

Bu tartışmaya Fluence veya C4 sahibi biri katılırsa dengeler bozulur. İster istemez ne kadar tarafsız olmak istese de olamaz, kendi aracına ağırlık basar.

Ben iki aracada sahip değilim ve Fluence'yi iş arabası olarak 1 yıl kullandım. C4'de ablamın aracıydı onu da 2 seneye yakın kullanmışımdır.

Bana göre ikiside alınmaz eğer Cruze seçeneği varsa. Şimdi biri çıkıp "çok yakar, az basar" diyecek Cruze için bunu bile bile de bu yorumu yazıyorum.

• Araba temizse bakımları aksatılmadıysa sen de titiz şoförsen al.
    Yoksa kesinlikle bulaşma.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bir araba hakkında bilgi sahibi olmak için o aracın sahibi olmak gerekmiyor.

Ben beti arttırıyorum,

C4 e 4 kişi otursun, bagajı dolduralım, klimayı da 27 dereceye getirip otomatiğe ayarlayalım. %10 luk da yokuşa sürelim.

Fluence de 4 kişi otursun, bagaj yarı dolu olsun klima da aynı şekilde 27 dereceye getirilsin. %8 lik bir yokuşa sokalım.

Eğer C4 önde bitirmezse arabalar hakkında hiçbir şey bilmiyorum.

İkiside kullandığım araçlar. Bana kalsa C4 de almasın, Cruze alsın. Fransız araçlarından nefret ederim fakat C4 de gaza bastığımda 100 ü görürken, Fluence de 60 ı motor bağıra bağıra görüyordu.

Aynı şekilde bu araç için "peh 220 bastım, 230 u da basardım da yol bitti peh" diye gerinenler var. Attığım videoda net bir şekilde gözüküyor ki aracın 185 km de deviri bitiyor.

Bu tartışmaya Fluence veya C4 sahibi biri katılırsa dengeler bozulur. İster istemez ne kadar tarafsız olmak istese de olamaz, kendi aracına ağırlık basar.

Ben iki aracada sahip değilim ve Fluence'yi iş arabası olarak 1 yıl kullandım. C4'de ablamın aracıydı onu da 2 seneye yakın kullanmışımdır.

Bana göre ikiside alınmaz eğer Cruze seçeneği varsa. Şimdi biri çıkıp "çok yakar, az basar" diyecek Cruze için bunu bile bile de bu yorumu yazıyorum.

bağıra bağıra gitmeyen bir yıl iş yeri aracı olarak kullandığınız flu kaç hp olan ?

diğer c4 kaç hp olan ?

115hp c4 0-100km 11,3sn max 190
    5 hp daha güçsüz olan flu 0-100km 11sn max 185

attığın video 85hp ve 5 vites olan flu. sen miydin o ? attığın video dan sonra kaç kişi cevap verip onun 5 vitesli 85hp olan versiyon demişlerdi. neyse. ben sana benim aracımdan söyleyeyim. 4000 devre gelmeden 195 düz yolda çıkabiliyor.

bir de konu cruze un flu nun içinden geçmesi değil miydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newtonmeter -- 6 Ocak 2013; 15:11:49 >

• quote:

bağıra bağıra gitmeyen bir yıl iş yeri aracı olarak kullandığınız flu kaç hp olan ?

diğer c4 kaç hp olan ?

115hp c4 0-100km 11,3sn max 190
    5 hp daha güçsüz olan flu 0-100km 11sn max 185

attığın video 85hp ve 5 vites olan flu. sen miydin o ? attığın video dan sonra kaç kişi cevap verip onun 5 vitesli 85hp olan versiyon demişlerdi. neyse. ben sana benim aracımdan söyleyeyim. 4000 devre gelmeden 195 düz yolda çıkabiliyor.

bir de konu cruze un flu nun içinden geçmesi değil miydi?

1.5 110 bg idi kullandığım fluence.

Eğer C4 değilde Cruze ise zaten hiç konuşmayalım, 2 video ile açıklayayım.

2011 Cruze: Sürücü: 13.18 Yolcu: 32.59
    2013 Fluence: Sürücü: 11.97 Yolcu: 20.92

• Arkadaşlar araçta bagaj kapagı da boyalıymış.İyiki vazgeçmişim.Bakalım şimdi aracın satılmasını bekliycez kaporamızı geri almak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Araba temizse bakımları aksatılmadıysa sen de titiz şoförsen al.
    Yoksa kesinlikle bulaşma.

Valla arkadaşım ben çok titizim.Aracı tam alıyodum ki birde foruma konu açıyım dedim,forum sayesinde aracı almaktan vazgeçtim.Gerçi kimse kesinlikle alma demedi ama yinede içime kuşku düştü.Birde bagaj kapagınında boyalı olduğunu öğrenince tamamen vazgeçtim.Zaten bu km deki bir araç normalde 43-45 arası gidiyor.36,5 bırakmalarıda beni işkillendirdi
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2011-model-fluence-1,5-dci-dynamique-105-bg-6-ileri-109941505/detay/

Araç bu galiba. Hocam Tokat' ta bir tanıdığınız var ise (gerçi vaz geçtiğinizi söylemişsiniz ama) ve 36500 e hala ok diyorlarsa, Tokat' taki tanıdığınız birkaç ustaya aracı göstersin. İlanda yazılana göre değişen yok deniyor. Gerçekten değişen yok sadece lokal boya ise (ki olma ihtimali var çünkü araç siyah, en ufak çizik sırıtır.) ve km oynanmamış ise bunlara artı olarak satıcı expertiz raporu verip garanti taahhütünde bulunuyorsa kaçırmayın alın derim. Araç resimlerde görüldüğü kadarıyla düzgün bir araca benziyor. Öncelikle hakkınıza hayırlı olan olsun inşallah. Ama dediğimi yaptırabilirseniz ve olumlu sonuç alırsanız yakıt ve 2. el anlamında çok rahat edeceğiniz bir araç. Saygılarımla.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.