Şimdi Ara

fluence alıyımmı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
2.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: harunresitz

quote:

Orijinalden alıntı: matematikcimm

quote:

Orijinalden alıntı: aykut36

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2011-model-fluence-1,5-dci-dynamique-105-bg-6-ileri-109941505/detay/

Araç bu galiba. Hocam Tokat' ta bir tanıdığınız var ise (gerçi vaz geçtiğinizi söylemişsiniz ama) ve 36500 e hala ok diyorlarsa, Tokat' taki tanıdığınız birkaç ustaya aracı göstersin. İlanda yazılana göre değişen yok deniyor. Gerçekten değişen yok sadece lokal boya ise (ki olma ihtimali var çünkü araç siyah, en ufak çizik sırıtır.) ve km oynanmamış ise bunlara artı olarak satıcı expertiz raporu verip garanti taahhütünde bulunuyorsa kaçırmayın alın derim. Araç resimlerde görüldüğü kadarıyla düzgün bir araca benziyor. Öncelikle hakkınıza hayırlı olan olsun inşallah. Ama dediğimi yaptırabilirseniz ve olumlu sonuç alırsanız yakıt ve 2. el anlamında çok rahat edeceğiniz bir araç. Saygılarımla.

Evet araç bu.Ama tokatta hiç bir tanıdığım yok.zaten expertiz raporunu veriyolar.Yetkili satıcı oldukları için güvenmiştim bende ama 5 parça boya olması beni düşündürdü.(bagaj kapağıda boyalıymış.)Napsam bilemedim.5 Parça boya az değil sonuçta satarken sıkıntı yaşarım diye düşündüm.

Peki hangi parçalar tam olarak, biliyor musunuz?

sol iki kapı,sağ iki çamurluk ve bagaj.Acaba arada tost mu oldu ufak tefek ezikler oluştutu da böyle boyandı.Birde tramerde de çıkmıyor.satıcının dediğine göre hasar kaydı çıkmasın diye dışarda boyatmış sahibi

Bahsettiğiniz parçalar boyalı ise dediğiniz gibi bir tost durumu olmaz. Öyle birşey olsa kaputta boyanırdı. Küçük sürtmelerden oluşacak bir durumda olabilir. Ancak bu araçların ön çamurlukları bakalit türü bir malzemeden yani plastik. Kaza durumu olsa kesinlikle kırılır o parça değişirdi. Park sürtmelerinden de olabilir sağdaki ve soldaki boya durumu için. Bagajdaki boya da yine sürtmeden yada arkadan aldığı bir darbeden olabilir. Dediğim gibi araçta değişen yoksa sadece boya var ise (ki bu boyalar parçaların tamamında mı yoksa lokal mi? bununda açıkça belirtilmesi ve bilinmesi gerekir.) kesinlikle bu fiyata bu aracı kaçırmayın. Çünkü, piyasada bir gerçek var. O da Renault' un dizel araçlarının (laguna hariç, nedendir bilinmez :)) ) peynir ekmek gibi satılması. Yani hem binerken ekonominize dokunmaz yakıt anlamında hemde satarken çok müşteri beklemezsiniz. Araç birde siyah, çok müşterisi olur diye düşünüyorum. Dediğim gibi öncelikle hakkınıza hayırlı olan araç olsun ama keşke Tokat'ta bir tanıdığınız olsaydı yada sizin gitme imkanınız. İnternette bakmayla telefonla sormayla araç almak ciddi risk bence. Görüp, bakıp baktırıp almak en doğrusu.

Ya ben biletimi bile almıştım.Gidip alıcaktım.Satıcının dediğine göre beğenmezssem tüm masraflarımı karşılayacaklarını söylemişlerdi.Kafam karıştı şimdi.Orası zaten yetkili servis ve satıcı olduğu için başka kime baktırılabilirki?

Hocam, beğenmediğiniz takdirde tüm masrafları karşılayacaklarsa çok çok 1 gününüzü alır gidip gelmek. Zaman dışında kaybedeceğiniz birşey yok. Tokat sanayisinde bir kaportacıya bir motor ustasına araç gösterilebilir, içiniz iyice rahat etsin diye. Bu da size 10 ar liradan 20 liraya mal olur maksimum ama içiniz tamamen rahat eder. Artı yetkili servis olduğu için ve ekspertiz raporu verdiği için bu rapor dışında araçta birşey çıkarsa bildiğim kadarıyla araç ederi kadar size resmen tazminat ödemek zorunda kalıyor ki burda bir galericinin başına geldi diye duymuştum. Ama öncelikle gitmeden şunu öğrenin boyalar lokal mi tüm parçalarda mı? Adamlar ilanda büyük harflerle değişen olmadığını yazmışlar. Boyanan ön çamurluk veya plastik aksamlardaki parçaların değişmediği teyitini almanızda fayda var. Ki zaten adam aracına güvenmezse ( yani belirttiği dışında birşey çıkmayacağını bilmezse) size beğenmezseniz tüm masrafları öderim demez. Siz olsanız bayi yerinde dediğiniz dışında bişey olsa hiç gelenin masraflarını ödemeyi taahhüt eder miydiniz? Karar sizin.

Peki şaselerde oynama varmı yokmu bu nasıl anlaşılır?gözle bakmayla anlaşılabilecek bişey mi?

Valla hocam şasesi kaymış bir araç mutlaka belli olur. En başta rot ve balans olmaz zaten. Araç 100' ü geçtikten sonra yolda resmen gezer, ani frenlerde mutlaka çizgiden çıkar. Artı bir kaportacı baktığı zaman mutlaka anlar. Ki araç ciddi bir darbe almadığı müddetçe şase kolay kolay kaymaz diye biliyorum. Bu hususta daha tecrübeli arkadaşlar mutlaka vardır ama ben şasede bir sorun olacağını tahmin etmiyorum. Böyle tereddütleriniz varsa aracı almadan önce mutlaka iyi bir kaporta ustasına göstermenizi tavsiye ederim.

İki kez şaşesi düzeltilmiş aracı yıllarca kullandım, dediklerinizin hiç birini yaşamadım.

Yalnız hocam, ben düzeltilmiş değil kaymışından bahsettim :) benimde bi unom vardı arkadan vurdular şase kaydı sonra yapıldı bir sorun yoktu. ben yapılmadan önceki durumdan bahsettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MoNstRuM

asıl kazıgı yetkili servis atabilir..Sonuçta daha güvenilebilir gözüküyorlar,
    Bizde Suzuki bayiiden Suzuki vitara alıyorduk, kazası boyası yok dedi YETKİLİ SERVİS/SATICI
    Allahtan Tramer var, 4500TL hasar gözüküyordu, bu ne iş diye sorunca sadece tampon vs.. degişti dediler

Fluence'i kesinlikle tavsiye ederim, kullanmayanlar dışardan çirkin diyor ama rahat, performanslı ve ekonomik bir araç

Valla hocam megan2 1.5 sene kullandım çok memnundum.Fluence dende memnun kalıcamı biliyorum ama temizinide bütçe yetmiyo işte.Malum temiz bişey istiyosan 44-45 arası milyarının olması lazım.Oda bizde yok

• quote:

Orijinalden alıntı: bozbirik

Aynı paraya titanium donanım seviyesinde dizel focuslar var.Onlara da bak..Hem performans konusunda 1.6 100-115 bg sınıfında rakip tanımıyor.

Sayın bozbirik inanın 10 gündür internet başındayım.Yeni bi araba düşer düşmez görüyorum.Fakat 39 bine ford focus titanyum yok malesef.Varsa bile ya km 150 binde yada orası burası değişmiş.
  • yalnız cruze c- segmentinde, fluence ise c segmentinde olan bir araçtır. (cruze ve linea, fluence ve focus örneğini de vereyim. c+ ya da c pre. de a3 vs. oluyor.) iki araç arasında belirgin bir kalite farkı var. ikisinin de direksiyonuna geçtim, fluence kabiniyle, motoruyla, genişliğiyle, rahatlığıyla artı puan alırken; cruze ise -göreceli olsa da- tasarım ve f/p olarak öne çıkıyordu. hala da öyle bence.

neyse, focus titanium önerip çıkacaktım, uzadı. 2008-2009 model araçlar 36bine bulunabiliyor. birkaç bin tl daha verip km'si ortalama değerlerde, servis bakımlı bir araç alabilirsiniz. ses yalıtımı dışında bir şikayetim yok benim, bu da göreceli tabi.

iyi akşamlar.
  • açıkçası fiyat bayağı ucuz gelmişti bana , demek ki hatalı imiş .
  • quote:

Herkese merhaba.2011 model 11,200 kmde 1.5 dci 105 hp hala garanti kapasamında olan 4 parça boyalı fluence almak üzereyim.anlaştığım fiyat 36,500tl.Fakat yorumlardan okuduğum kadarıyla bir çok kişi araçtan şikayetçi sizce almalımıyım.birde araca 500 tl kapora verdik.Kaporayı yakıyımmı?

KASA DEĞİŞİYOR
  • a benim arabadan,aa benim arabadan, aaa buda benim arabadan demek istiyosan al
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeman6161

a benim arabadan,aa benim arabadan, aaa buda benim arabadan demek istiyosan al

Valla hocam gönül isterki cls 350 cdi binelim öyle dememek için ama.Alabileceğimiz araçlarda bunlar.fluence den vazgeçtim zaten.Accent blue alıcam galiba.1.6 crdi prime Bayiler yok satıyolar şu an,ikici elde fiyatlar uygun değil.
  • quote:

quote:

Valla hocam gönül isterki cls 350 cdi binelim öyle dememek için ama.Alabileceğimiz araçlarda bunlar.fluence den vazgeçtim zaten.Accent blue alıcam galiba.1.6 crdi prime Bayiler yok satıyolar şu an,ikici elde fiyatlar uygun değil.

haklısın sende.geçen otoparkta 4 tane yanyana görünce bunu yazayım dedim.blue içi dışı gayet şık bi araç
  • quote:

quote:

quote:

haklısın sende.geçen otoparkta 4 tane yanyana görünce bunu yazayım dedim.blue içi dışı gayet şık bi araç

Bakalım kısmet.Uygun bi blue bulursam alıcam inşallah

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.