Şimdi Ara

Fluence Android Multimedya öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2016 Fluence aracımız için Android Multimedya bakıyoruz. Piyasa da çok marka var. Navix, Naviin, For X, Naxitech, Convex gibi markaları çok gördüm. Ama bir türlü de karar veremedik. Kullanan ve işten anlayan arkadaşlar öneri ve tavsiyelerde bulunursalar memnun olurum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Fluence Android Multimedya: Kapsamlı Bir Kılavuz

Android destekli Fluence otomobiller için özel olarak tasarlanmış çok sayıda multimedya seçeneği mevcuttur. Bu rehberde, aracınız için en iyi multimedya çözümünü seçmenize yardımcı olacak faydalı bilgiler bulacaksınız.

Fluence Ekran Takma

Fluence otomobillerine orijinal ekran taktırmak istiyorsanız, Tesla ekranı düşünmeyi düşünebilirsiniz. Bu ekranlar, üstün görüntü kalitesi ve sezgisel bir kullanıcı arayüzü sunar. Ancak, önemli bir maliyet gerektirebilirler.

Fluence İçin En İyi Multimedya

Fluence için en iyi multimedya, ihtiyaçlarınıza ve bütçenize bağlıdır. Double ekranlı sistemler, iki ayrı ekrana sahip olarak kolay kullanım ve eğlence seçenekleri sunar. Letgo uygulamasını kullanarak ikinci el multimedya sistemlerini uygun fiyatlarla bulabilirsiniz.

Fluence Orjinal Ekran

Orjinal ekranınızı yükseltmek istemezseniz, Fluence'ınızın orjinal ekranı da iyileştirilebilir. Android Auto veya Apple CarPlay desteği ekleyerek akıllı telefonunuzun özelliklerini aracınıza entegre edebilirsiniz.

Anahtar Kelime Kullanımı

• Fluence multimedya tavsiye
    • Fluence ekran takma
    • Fluence için en iyi multimedya
    • Fluence double ekran
    • Fluence multimedya - letgo
    • Fluence tesla ekran
    • Fluence orjinal ekran

Bu rehber, Fluence Android multimedya hakkında bilinçli bir karar vermenize yardımcı olacaktır. Özel ihtiyaçlarınıza uygun en iyi seçeneği seçerek aracınızdaki eğlence ve bağlantı deneyiminizi geliştirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Merhaba,

Herhangi bir cihaz aldınız mı ? Ben de 2013 Fluence kullanıyorum. Fikir olması açısından soruyorum.
  • Ben yakın zamanda indash multimedia aldım ancak araca uyumu çok kötüydü. Ekran açılırken teybin üstündeki klima kumandalarına çarpıyor. O yüzden teybi tam içeri girdirmeden yarım koymak zorunda kalıyorum. Fluence için kesinlikle indash önermiyorum. Aklında olsun.

Aslında fluence için orijinal teybi dışında hiçbir multimedya, aksesuar ilave edilmesini uygun görmüyorum. Öyle bir araç yapmışlar ki orijinali dışında birşey ilave etmeye kalktığında illaki bir yerden bir uyumsuzluk çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesikparmak

Ben yakın zamanda indash multimedia aldım ancak araca uyumu çok kötüydü. Ekran açılırken teybin üstündeki klima kumandalarına çarpıyor. O yüzden teybi tam içeri girdirmeden yarım koymak zorunda kalıyorum. Fluence için kesinlikle indash önermiyorum. Aklında olsun.

Aslında fluence için orijinal teybi dışında hiçbir multimedya, aksesuar ilave edilmesini uygun görmüyorum. Öyle bir araç yapmışlar ki orijinali dışında birşey ilave etmeye kalktığında illaki bir yerden bir uyumsuzluk çıkıyor.

İnşallah resim çıkmıştır diye umid ediyorum. Aracın ilk sahibi aracı aldığı gün orjinal serviste böyle bir cihaz taktırmış. Necvox DVA black edition serisinden aslına bakarsanız şu anlık iş görüyor gibi ama şöyle android cihaz değil tabiki. Teknolojiyle ayak uydurarak öyle bir şey alayım demiştim. Ama yorumunuzu dikkate alıp sanırım hiç kaşınmamak gerekir :))

• quote:

Orijinalden alıntı: harunakyildiz

İnşallah resim çıkmıştır diye umid ediyorum. Aracın ilk sahibi aracı aldığı gün orjinal serviste böyle bir cihaz taktırmış. Necvox DVA black edition serisinden aslına bakarsanız şu anlık iş görüyor gibi ama şöyle android cihaz değil tabiki. Teknolojiyle ayak uydurarak öyle bir şey alayım demiştim. Ama yorumunuzu dikkate alıp sanırım hiç kaşınmamak gerekir :))

Alıntıları Göster
    Senin aracın paketi farklıymış. Benimki joy paket olduğu için üstte ekran bölümü yok mesela. O yüzden indash aldım ama belki sen android uyumlu bir teyp ve üste de ayrı bir ekran ilave ettirsen iş görebilir. Ama dediğim gibi uyumluluk konusu fluence için sıkıntı. En azından deneyip almakta fayda var

• Hangi paket olursa olsun içerideki o tek satır radyo bilgisini gördüğünüz ekrancık sökülüp yerine büyük dokunmatik ekran takılabiliyor diye biliyorum. Aynı şekilde geri görüş kamerası da ekleniyor.

Eskiden ailemizde vardı ve taktırmıştım. Androidli olmayan cihaz almayın bence. Bu tarz ürünlerin neredeyse tamamı aslında Çinde aynı fabrikadan fason üretiliyor. Markasının bir önemi yok. Satın alacağınız yer demo sunuyorsa deneyin. Çok zayıf donanımı olmasın yetecektir.

Bilinen birkaç marka var ama onların cihazları Androidli olmayabiliyor. Dediğim gibi teknik olarak ucuz Made In China bir tablet takmış oluyorsunuz aslında. Markası önemli değil. Önemli olan teknik özellikleri.

Takacak usta da önemli. Tesisata ve trimlere zarar vermeden kaliteli kablolarla takan bir yer bulmanız tavsiye edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6AC68B14C -- 3 Mayıs 2020; 7:55:21 >
  • quote:

Senin aracın paketi farklıymış. Benimki joy paket olduğu için üstte ekran bölümü yok mesela. O yüzden indash aldım ama belki sen android uyumlu bir teyp ve üste de ayrı bir ekran ilave ettirsen iş görebilir. Ama dediğim gibi uyumluluk konusu fluence için sıkıntı. En azından deneyip almakta fayda var

Alıntıları Göster
    Aracın paketi İcon. Evet dediğiniz gibi uyumluluk noktasını iyi gözden geçirmek geçirecek. Youtube da var bi kaç uygulaması ama tabi dikkat edip almak gerekecek :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6AC68B14C

Hangi paket olursa olsun içerideki o tek satır radyo bilgisini gördüğünüz ekrancık sökülüp yerine büyük dokunmatik ekran takılabiliyor diye biliyorum. Aynı şekilde geri görüş kamerası da ekleniyor.

Eskiden ailemizde vardı ve taktırmıştım. Androidli olmayan cihaz almayın bence. Bu tarz ürünlerin neredeyse tamamı aslında Çinde aynı fabrikadan fason üretiliyor. Markasının bir önemi yok. Satın alacağınız yer demo sunuyorsa deneyin. Çok zayıf donanımı olmasın yetecektir.

Bilinen birkaç marka var ama onların cihazları Androidli olmayabiliyor. Dediğim gibi teknik olarak ucuz Made In China bir tablet takmış oluyorsunuz aslında. Markası önemli değil. Önemli olan teknik özellikleri.

Takacak usta da önemli. Tesisata ve trimlere zarar vermeden kaliteli kablolarla takan bir yer bulmanız tavsiye edilir.
    Dokunmatık ekran takılı şu anda az önceki yorumda belirttiğim gibi necvox DVA black edition serisinden.

Dediğiniz gibi bütün cihazlar uygulamada aynı gibi duruyor. Bir de büyükşehir olmayınca fazla bu uygulamayı yapan yerlere gidip demo deneme fırsatımız da olmuyor.

Sizin var mı önerebileceğiniz internetten alınabilecek şu iyidir dediğiniz bir cihaz serisi ?

• Kardeşim bu mümkün ancak arkadaşın gönderdiği fotoyu incelersen teybin hemen üstü klima kumanda bölümü. Yani sen ekran taktırmak istersen o klima bölümünü de söktürmen gerekecek. Zaten orayı söktürüp orijinallini bozduktan sonra komple double teyp taktırmak daha işlevsel olur.

Arkadaşın yapacağı en mantıklı şey, multimedyanın cihazını teyp bölgesine, ekranını da üst konsola koydurmak olacaktır.

Bence en mantıklı şey fluence için hiç böyle şeylere bulaşmamak, orijinalliğini hiç bozdurmamak. Ben yaptım pişmanım.
  • quote:

Kardeşim bu mümkün ancak arkadaşın gönderdiği fotoyu incelersen teybin hemen üstü klima kumanda bölümü. Yani sen ekran taktırmak istersen o klima bölümünü de söktürmen gerekecek. Zaten orayı söktürüp orijinallini bozduktan sonra komple double teyp taktırmak daha işlevsel olur.

Arkadaşın yapacağı en mantıklı şey, multimedyanın cihazını teyp bölgesine, ekranını da üst konsola koydurmak olacaktır.

Bence en mantıklı şey fluence için hiç böyle şeylere bulaşmamak, orijinalliğini hiç bozdurmamak. Ben yaptım pişmanım.
    Evet her araçta o beyin de değişir. Double teyp nedir bilmiyorum ama sesi açıp kapattığımız, radyo kontrollerinin olduğu panel ve en yukarıdaki ekran aynı anda değişiyor. Sadece ekran takma diye bir şey yok. Ekranın içinde herhangi bir donanım yok zaten. Orijinallik bozuluyor mu bozuluyor ama sonuçta araca değer katılıyor. Eski ekran ve multimedya beyni duruyor. İstenildiğinde geri takılabiliyor. Orijinalliği bozulunca ne kaybediyoruz ki?

• quote:

Evet her araçta o beyin de değişir. Double teyp nedir bilmiyorum ama sesi açıp kapattığımız, radyo kontrollerinin olduğu panel ve en yukarıdaki ekran aynı anda değişiyor. Sadece ekran takma diye bir şey yok. Ekranın içinde herhangi bir donanım yok zaten. Orijinallik bozuluyor mu bozuluyor ama sonuçta araca değer katılıyor. Eski ekran ve multimedya beyni duruyor. İstenildiğinde geri takılabiliyor. Orijinalliği bozulunca ne kaybediyoruz ki?

Alıntıları Göster
    İşte zaten benim de dediğim gibi en mantıklısı bunu yapması olur. Ekran üste atılacak.

Vallahi kardeşim ben sevmedim açıkcası. Emanet gibi durdu benim araçta. Tabi benim en üstte ekran bölmesi yok. O yüzden alta indash taktım. O da indash teybi içeri tam oturtunca,ekran açılırken klima kumandasına çarpıyor ve ekran yarım açılarak aktif olmuyor. Teybi biraz yuvadan dışarı çıkartınca vitese engel oluyor. Özetle belki bu durum beni sinir ettiği için artık bakış açım değişti En azından joy paket için diyeyim, hangi multimedyayı takarsan tak, bildiğin emanet gibi duruyor. Bir yerden aksaklık yapıyor.

Sırf o kadar para verdim diye hala kullanıyorum yoksa çoktan orijinal teybi takmıştım

• quote:

İşte zaten benim de dediğim gibi en mantıklısı bunu yapması olur. Ekran üste atılacak.

Vallahi kardeşim ben sevmedim açıkcası. Emanet gibi durdu benim araçta. Tabi benim en üstte ekran bölmesi yok. O yüzden alta indash taktım. O da indash teybi içeri tam oturtunca,ekran açılırken klima kumandasına çarpıyor ve ekran yarım açılarak aktif olmuyor. Teybi biraz yuvadan dışarı çıkartınca vitese engel oluyor. Özetle belki bu durum beni sinir ettiği için artık bakış açım değişti En azından joy paket için diyeyim, hangi multimedyayı takarsan tak, bildiğin emanet gibi duruyor. Bir yerden aksaklık yapıyor.

Sırf o kadar para verdim diye hala kullanıyorum yoksa çoktan orijinal teybi takmıştım

Alıntıları Göster
    En boş pakette ekran (saat, radyo bilgilerinin olduğu ekran) yokmuş sanırım şimdi gördüm. Onun yerine sadece saat ya da başka bir şey var sanırım orada.

Orası sökülüp ekran takılamıyor mu?

• quote:

En boş pakette ekran (saat, radyo bilgilerinin olduğu ekran) yokmuş sanırım şimdi gördüm. Onun yerine sadece saat ya da başka bir şey var sanırım orada.

Orası sökülüp ekran takılamıyor mu?

Alıntıları Göster
    Evet yapılabilir ama bunu benim kalbim kaldırmaz Normalde ben de araba alırken orijinal parçalar olmasına önem gösteririm.Yani iç olsun dış olsun modifikasyona karşı biriyim. O yüzden araç içinde oynamalar yapmayı tercih etmiyorum.

Aracı çok fazla elimde tutmayı da düşünmüyorum. 1 sene içerisinde satma gibi bir hedefim var. Aracı satarken de benim için dezavantaj olabilir orijinalliğiyle fazla oynamak. Hani bir focusum,golfüm olsa muhtemelen hiç düşünmeden oynarım her yeriyle. Çünkü o araçlar genel olarak gençlere hitap ediyor. Alacak olan kişi de muhtemelen memnun olur hatta multimedya cihazı olacağına. Ancak fluencenin alıcı kitlesi için çok sıcak bir durum olmayabilir.

• quote:

Evet yapılabilir ama bunu benim kalbim kaldırmaz Normalde ben de araba alırken orijinal parçalar olmasına önem gösteririm.Yani iç olsun dış olsun modifikasyona karşı biriyim. O yüzden araç içinde oynamalar yapmayı tercih etmiyorum.

Aracı çok fazla elimde tutmayı da düşünmüyorum. 1 sene içerisinde satma gibi bir hedefim var. Aracı satarken de benim için dezavantaj olabilir orijinalliğiyle fazla oynamak. Hani bir focusum,golfüm olsa muhtemelen hiç düşünmeden oynarım her yeriyle. Çünkü o araçlar genel olarak gençlere hitap ediyor. Alacak olan kişi de muhtemelen memnun olur hatta multimedya cihazı olacağına. Ancak fluencenin alıcı kitlesi için çok sıcak bir durum olmayabilir.

Alıntıları Göster
    Saçma sapan jant, tampon takmak gibi değil. Araca değer katan bir şey. Ben alıcı olsam birkaç araç arasında kalsam kesinlikle ekranlı olanı alırım. Hiçbir özelliği yokken bir sürü özellik kazanacak.

Düşünün bence.

• quote:

Saçma sapan jant, tampon takmak gibi değil. Araca değer katan bir şey. Ben alıcı olsam birkaç araç arasında kalsam kesinlikle ekranlı olanı alırım. Hiçbir özelliği yokken bir sürü özellik kazanacak.

Düşünün bence.

Alıntıları Göster
    İşte kardeşim ben bu arabayı 54 yaşında bir dayıdan almıştım. Muhtemelen benim satacağım kişi de 35 ten üstte tek tuşla radyo açacak biri olacak. Fluence genç kesime hitap etmiyor fazla. Bende sedan hastalığı olduğu için aldım bu aracı. Ancak benim aracın genel alıcı kitlesi orta yaş üstü.

Hani arabayı uzun yıllar kullanacak biri olsam yine yaptırırım. Ancak max 1 sene içerisinde satacağım. O yüzden hem ilave masraf yapmak istemiyorum bu araca. Hem de orijinalliğini korumak istiyorum. Aracı satarken de zaten multimedyayı söküp orijinal teybi koyup satacağım. Artık multimedyayı da letgo ya falan koyar okuturum

Hayır zaten benim neyime multimedya Takdığım günden beri ne telefonu bağladım ne usb den müzik dinledim ne de navigasyonunu kullandım. Radyoyu açıp radyo dinliyorum hala. Bana tek faydası geri görüş kamerası bağlamak oldu bu cihazın. Hazır radyonun çekim kalitesini düşürdük boş yere. Sırf denemek için arkadaşın pioneer ini bile bağladım radyo nasıl çekiyor diye. Yine orijinaldeki gibi kaliteli çekim gücü alamadım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.