Şimdi Ara

FLUENCE BAGAJ ELEKTRİK TESİSATINI KÖPEK YEDİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Foruma yazmayalı uzun zaman olmuştu.
    Arkadaşlar benim 2011 fluence extreme 1.5 dci aracımı, bagajına giren köpeğimiz oradaki elektrik tesisatını güzelce parçalamış.
    Sol kapı tarafından gelen kabloları 2 noktadan koparmış
    Ayrıca bagaj açma düğmesi ve bagaj kilidi, kapakta kalan geri vites ve sis farlarının hepsi devre dışı.
    şimdi bu grup kablodan renkli olanlar var mavi pembe yeşil gri vs.
    onları birbirine tekrar bağladım. bir kaç şey çalıştı ama. (plaka lambaları, park sensörü )
    nereye gittiğini bilmediğim yani kopan taraftan hangi kabloya bağlanacağını bilmediğim gri kablolar var, hepsi gri olduğundan (4 ya da 5 tane) hangisinin nereye gittiğini anlayamadım.
    bu işi nasıl çözerim.
    Servise gittim ama komple değişecek dediler.
    Bi de aynı durum bagaj kilidi için de geçerli. bagaj kilidine soketin bağlı olduğu kabloların 4 ü de gri ve uçların nereden koptuğunu bulamadım :(

faydası olursa fotoğrafları da paylaşabilirim.

• Açıkcası başlığı görünce tebessüm ettim, geçmiş olsun.
    Aracı bi oto-elektrikçiye gösterseniz tahminimce maksimum yarım saate bağlantıları yapabilir genelde servisler birşeyi düzeltmekten ziyade değiştirmeyi tercih eder. Bence fotoğraf paylaşmanız halinde yardımcı olacak arkadaş çıkacaktır, eğer bağlantıları kendiniz yapmak isterseniz yabancı forumlarda çok rahat detaylı bilgi bulabilirsiniz.
  • Fotoğraf işi hafta sonuna kalacak sanırım.

Hafta sonu sanayiye de gitmeyi düşünüyorum zaten. İlla kendim yapayım derdinde değilim ama Servis toplamda 1350 TL masraf çıkardı.
    bundan kurtulmaya çalışıyorum.
  • fotoğraf çekmek kısmet oldu sonunda
    1. fotoğrafta görünen 1 2 3 4 numaralı soket girişlerinin ne olduğunu. hangisi faz hangisi nötr, muhtemelen biri kumandadan açma için, dördüncü nedir bilmiyorum.
    bunun takıldığı soket 3. fotoğrafta ve kabloların hepsi gri olduğundan uçlarının nereden koptuğunu çözemedim :(

FLUENCE BAGAJ ELEKTRİK TESİSATINI KÖPEK YEDİ FLUENCE BAGAJ ELEKTRİK TESİSATINI KÖPEK YEDİ FLUENCE BAGAJ ELEKTRİK TESİSATINI KÖPEK YEDİ FLUENCE BAGAJ ELEKTRİK TESİSATINI KÖPEK YEDİ FLUENCE BAGAJ ELEKTRİK TESİSATINI KÖPEK YEDİ

• pm cezalıyım
  • Arkadaşlar fluence sahibi bir arkadaş bagaj kilidinin bağlantı kabloarına bakıp fotoğrafını çekeme mi ya yardım edin lütfen :(
  • Sonunda hallettim.
    Gittiğim hiçbir ustadan fayda göremeyince yine kendim uğraştım ve geçen haftasonu kabloların uçlarını buldum sonunda :)

Kapı kilidi için
    4 numara + (faz)
    1 numara - (nötr)
    2 ve 3 kapı açık sinyal kablolarının bağlantısı,

Ayrıca 4 numaralı bağlantı ucu direk kapı açma butonundan gelen kabloya değil, önden gelen kablo grubundan gri bir kabloya bağlanıyor ve dönüşü 4 numaralı uca bağlanıyor.

Neyse bana geçmiş olsun:)

Fluence ile ilgili böyle bir problem yaşayan olursa yardımcı olmaya çalışırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.