Şimdi Ara

Fluence Bold? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
9.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben beğendim bu arada dijital gösterge olması daha da iyi olmuş.
  • Hormonlu fluence
  • Apaçilikle uzaktan yakından ilgisi yok. Gayet güzel makyajlanmış.
  • arkası nispeten biras toparlanmış ama ön taraf halen feci :)
  • ön kötü tasarım faciası ama bence geri kalanı kötü olmamış
  • Bence de klasik halinden daha iyi. En azından üstten preslenmiş gibi duran görünümünü biraz daha toplamış.
  • herkes tasarımcı kesildi başımıza

diyenleri anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Şirket - aile arabasına Body_kit getirtmek ne demek ya.

Görkem lancer da bir aile arabası değil mi?
  • Gayet güzel olmuş...
  • Hadi bakiyim fazla kalabalık yapmayın.

THE TURKISH-AMERICAN ESNAF BODY KIT - Jetta Trendline Candy White, Black Rims, Snow Holder, Sunroof (Schiebedach) and American Parks.

Fluence Bold?
  • Benim bir tespitim var ve sizlerle paylaşmak istiyorum.

"Bu araca ne yaparlarsa yapsın,beğenmemeye şartlanmış pek çok insan var. "

Normalde de arkadan ve yandan görüntüsünü beğenirdim, bu hali çok daha güzel olmuş. Ön taraf hala kötü.

Ama şu jantlar ve difüzör ile arka profilden çok güzel durmuş.

Ha Fluence'ı neden body kit ile alayım o da ayrı bir konu. Güzel olmuş ama.

Herkesin beğenisine de saygı duyarım.
  • yemin ederim gidip flüğans alacağıma jetta alırım daha iyi.teneke renöya binmektense doğuş otonon gıdığımı okşaması hoşuma gider.
  • vallahi bu sefer ben beğendim bu aracı :)

mat siyah fabrika çıkışı gelirse dadından yinmez
  • artık 70 bin liraya jetta ile kapışacak kıvama gelebilmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Benim bir tespitim var ve sizlerle paylaşmak istiyorum.

"Bu araca ne yaparlarsa yapsın,beğenmemeye şartlanmış pek çok insan var. "

Normalde de arkadan ve yandan görüntüsünü beğenirdim, bu hali çok daha güzel olmuş. Ön taraf hala kötü.

Ama şu jantlar ve difüzör ile arka profilden çok güzel durmuş.

Ha Fluence'ı neden body kit ile alayım o da ayrı bir konu. Güzel olmuş ama.

Herkesin beğenisine de saygı duyarım.

Utku yine yerinde bir tespit, tebrik ederim.

Ben modifiyeli araçları hiç sevmem, body kit vs de pek hoşuma gitmez; bedava verseler takmam. Ancak bu araca apaçi vs demek için taraflı olmak gerek çünkü araç body kit sevenler için son derece iyi tasarlanmış...

İddia ediyorum, bu aracı eleştirenlerin çoğu o body-kit'lerin aynısı kendi favori araçları için üretilmiş olsaydı, yere göre sığdıramazlardı.

Fluence'a gelirsek, ben neden hala bu ön tasarımın makyajlanmadığını anlayamıyorum. Bu kadar kötü bir ön tasarım son yıllarda -benzer markalardan- (5 yıldızlı teneke olanlardan!) hiç gelmedi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 14 Eylül 2011; 8:53:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Şirket - aile arabasına Body_kit getirtmek ne demek ya.

Görkem lancer da bir aile arabası değil mi?

(Görünüm olarak) Birisi ralli arabasının üzerindeki body-kit lerinin sökülmüş-şehirleştirilmiş hali, bir diğeri de standart bir c sınıfı otomobil... Hangisine yakışır ya da daha orjinal durur acaba???Karşılaştırmam fiziksel duruş açısındandı, kullanım alanları değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 13 Eylül 2011; 10:31:16 >
  • Arabanın yerden yüksekliği az aşagıda olsun, birde şu ön ızgara ve farları değiştirsinler hiç bi modifiyeye ihtiyacı olmaz şu arabanın.

O kadar çirkin bir ön ızgara ve farları varkı görünce midem bulanıyor.

Keşke eskisi gibi megane sedan yapsalardı...
  • Standart C sınıfı otomobile neden body kit olmasın ki? Zaten body kit, sportif tasarımı olmayan araçları sportif görünüme kavuşturmak için eklenen bir aksesuar. Bu durumda Fluence gibi bir aile otomobiline body kit uygulaması da son derece normal. (Tekrar söylüyorum, Fluence bence korkunç bir ön tasarıma sahip ve ben body kit vb aksesuarlardan hiç hazzetmem, yani aracı beğendiğim anlamı çıkarılmasın, sadece aile aracı - body kit ikilemi hakkında yorum yapıyorum...)
  • Bence damla sakızlı Falım sakızını çiğnerken, "şekerli-nanelisi yok mu bunun?" demekten farkı yok..
    Bana o amacı yansıtmıyor. Astra'da Lancer'da Civic'te Megane'daki body-kit ler nasıl insana altyapısında sportif bir duruş olduğundan "hah şimdi olmuş" dedirtiyorsa bana da Fluence için "ne alaka" dedirtiyor.
  • bence megane ııı veya megane ıı fluenceden daha iyi fluence o kadar rahat değil ama normal flenceler lüks havası verio 55.600 para vereceğime 2-3 milyar daha atarım mis gbi koleos alırım veya 2010 passat falan

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.