Şimdi Ara

Fluence Daha fazla ne kadar güzelleştirilebilir diyenlere..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
4.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar..Fluenceye abartıya kaçmadan modifiye yapıp güzelleştirmek isteyenler için koyuyorum..
    Tavan orta derece mat siyah bant
    Cam rüzgarlıkları
    Bir numara çizilmez amerikan cam filmi
    Arka tamponda bulunan iki tane kedi gözünü Filmle kaplama
    Zenon far
    Resimde Ek olarak araç tamamen mat beyaza kaplatılmıştır ve mat siyaha kaplatılmış arka bagaj spoyleri takılmıştır..

Not :) : oLmazsa olmazınız zenon far olsun hiç bir arabada durmadıgı gibi duruyor fluencede mutlaka yapmalısınız..

Bi kaç güne aracın eksiksiz son halini koyarım.. İyi günler herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AbuSive -- 8 Ağustos 2012; 11:38:34 >

• merhaba ;
    Aracı cook guzel yapmıısın sade ve gorsel olarak da goz yormuyor.
    benım sıze tavsıyem sıyah röfleli + let yansıtmalı arka stop lambaları taktırmanız ve alt sol koseye sisi için 1 adet kırmızı let stop lambası taktırmanız.
    işte o zaman on far tasaırmıda tamamlamıs olursunuz onde zenonlarla yakaladıgınız havayı arka let stoplarla tamamlamıs olursunuz ;)
    hee bırde bagaj cizgisine krom balına sırtı attırmayı unutmayalım olmassas olmazlardan :)

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: craftedlifee

merhaba ;
    Aracı cook guzel yapmıısın sade ve gorsel olarak da goz yormuyor.
    benım sıze tavsıyem sıyah röfleli + let yansıtmalı arka stop lambaları taktırmanız ve alt sol koseye sisi için 1 adet kırmızı let stop lambası taktırmanız.
    işte o zaman on far tasaırmıda tamamlamıs olursunuz onde zenonlarla yakaladıgınız havayı arka let stoplarla tamamlamıs olursunuz ;)
    hee bırde bagaj cizgisine krom balına sırtı attırmayı unutmayalım olmassas olmazlardan :)

teşekkürler

Öncelikle önerileriniz için teşekkürler..Kesinlikle verdiğiniz öneriyi denedim özellikle stop farlarının arasına döşenmiş kırmızı ledler frenle birlikte devreye giriyor ve etrafa muazzam bi ışık yayıyordu..Ama gel gelelim ki Ledler patladı ve sis far beynine hasar verdi o yuzden söktürmek zorunda kaldım..Ama tavsiyenizi dinlemelerini önerrim gerçekten çok yakısıyo arabaya ama bu işlemi tanıdık iyi bir elektronikçide yapsınlar

• Ben teşekküredrim ne demek bi arkadasımın hondasına yaptırdık 2 yıl olacak nerdeyse hıcbır sorun yasamadık hatta benım sayemde yaptırdı oda :))
    ledlerın erımesı ve patlaması tamamen ıcındekı dırenclerden dolayı yapan adam hakkını vermemıs aldıhı paranın ne yazıkkı :(ayıp etmıs
    ama onun yerıne saydam arka spotlar var bılmıyorum gordunmu huc ıcı sıyah krom boyalı mat yanı genelde CTI serısınde kullanılıyor arastırmanı tavsıye derım ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: craftedlifee

Ben teşekküredrim ne demek bi arkadasımın hondasına yaptırdık 2 yıl olacak nerdeyse hıcbır sorun yasamadık hatta benım sayemde yaptırdı oda :))
    ledlerın erımesı ve patlaması tamamen ıcındekı dırenclerden dolayı yapan adam hakkını vermemıs aldıhı paranın ne yazıkkı :(ayıp etmıs
    ama onun yerıne saydam arka spotlar var bılmıyorum gordunmu huc ıcı sıyah krom boyalı mat yanı genelde CTI serısınde kullanılıyor arastırmanı tavsıye derım ;)

Yok hiç denk gelmedim bahsettiğin far türüne ama artık fluence bir kurus harcamak istemiyorum cunku varımı yogumu verdim onca emekten sonra kardesim biniyo yani anlıyacagın bende değil..Ama 1.16i ile ilgili tavsiyelerin varsa iyi olur çok abartıya kaçırmayacak şekilde aracı

• Anladım hocam :))) BMW mı var su anda M30 serısı var benim ağabeyimde hatta resmılerını paylasayım ;)

• 34 Firar bize ait bal köpüğü diğer 2 arac ıse arkadaslarına aıt çeteler anıyacahınız:)))))
  • gerçekten güzelmiş :))) ama benim 116i 2007 model ışık paket
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.