Şimdi Ara

fluence EDC nasıl bilirsiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26
Cevap
2
Favori
33.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben gayet memunum kendime ait önce edc fluence şimdi de megane fluence kullanıyorum.
    gayet memnunum.
    kayın birader clio4 edc kullandı sattı, satarken memnundu alanda memnun aldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şirkette kullanıyorum bende EDC Fluence, gayet memnunum. Motor ile şanzıman gayet uyumlu çalışıyor. Ama rampalarda ve bazen ani hızlanmalarda kafası karışabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

fluence EDC nasıl bilirsiniz
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1008896/e35b33eb-a546-4646-803a-2874b75e733a.jpg
    2 ay evvel bu arabayla 5 takla attık 5 kişiydik. Karşıdan gelen şahinin üstünde takla atarak gittik.

Yolda giderken sürekli 200 üzeri hızla gittik. Araç biraz yüklüydü hem kilo hem malzeme olarak. Yol tutuşu genel olarak iyi ama virajlarda sıkıntılı bir araç, bizde kazayı virajda yaptık zaten.
    Genel olarak 24 kuruş yakıyordu araç babası bindiği zaman. Arkadaşa geldimi 35-40 arası değiştiği oluyordu genel olarak. Yoldayken aşırı bir ses sıkıntısı yaşamadık hiç.
    Aile olarak kullanacak kişiler için ideal bence. Devrini aldığı zaman çok seri olabiliyor. Ancak o fiyatı verdikten sonra ben Fluence almazdım açıkçası.
    Genel olarak Renault araçları için dayanıksız derler ancak, ekte gördüğünüz üzere hepimiz kırık, çatlak,basit kanamalarda atlattık.

200 üzeri az gitmissiniz, ben olsam 300 falan giderdim, vay arkadaş birde yaptığı rezilligi güzel güzel yazmış, tamam cahilsiniz, kendi canınızın degeri bilmiyorsunuz, başkasının caninı yakmayin yeter....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet0303531 -- 27 Mart 2018; 22:0:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet0303531

quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1008896/e35b33eb-a546-4646-803a-2874b75e733a.jpg
    2 ay evvel bu arabayla 5 takla attık 5 kişiydik. Karşıdan gelen şahinin üstünde takla atarak gittik.

Yolda giderken sürekli 200 üzeri hızla gittik. Araç biraz yüklüydü hem kilo hem malzeme olarak. Yol tutuşu genel olarak iyi ama virajlarda sıkıntılı bir araç, bizde kazayı virajda yaptık zaten.
    Genel olarak 24 kuruş yakıyordu araç babası bindiği zaman. Arkadaşa geldimi 35-40 arası değiştiği oluyordu genel olarak. Yoldayken aşırı bir ses sıkıntısı yaşamadık hiç.
    Aile olarak kullanacak kişiler için ideal bence. Devrini aldığı zaman çok seri olabiliyor. Ancak o fiyatı verdikten sonra ben Fluence almazdım açıkçası.
    Genel olarak Renault araçları için dayanıksız derler ancak, ekte gördüğünüz üzere hepimiz kırık, çatlak,basit kanamalarda atlattık.

200 üzeri az gitmissiniz, ben olsam 300 falan giderdim, vay arkadaş birde yaptığı rezilligi güzel güzel yazmış, tamam cahilsiniz, kendi canınızın degeri bilmiyorsunuz, başkasının caninı yakmayin yeter....

Bomboş yolda 90 la sağ şeritte gitmemizi gerektirecek bir şey yoktu çünkü.
    Belirli bir limit koymuşlar, karşılığını neden almayalım ki? Televizyonda izlediğiniz magandalarda karıştırmayın lütfen. Başkasının hayatını tehlikeye atacak hareketler de bulunmuyoruz akan trafikte.

Bizim kazayı yapışımız tali yolda 60 civarı hızla, arabayı mucura kaptırmamızla oldu. Hızlı olduğumuzdan değil.

• Sirket arabasi edc fluance di onceden sunu soyelecem araba cok vites buyutuyor vitesleri tasaruf yapacam diye yakittan 2 ile gitmesi gerekirken araba 4 te gidiyor vites olarak buda boyle araba sanki bos viteste gidiyor gibi his veriyor yada ne biliyim 1 vites gitmesi gerekirken. 2 vitese geciyor yada 3 vites olamsi gerekirken 5. Atiyir veya 4 gitmesini isterken araba coktan 6 .vitese gecmis oluyor bu cok kotu guvensizlik veriyor kullanirken ozellikle bana simdi araba degisti yeni megane oda aynisi . Otomatik viteslerin hepsmi boyle baska otomatik arac kullanmadim bu ikisinden baska . Sahsen edc bu sekilde bana guven vermiyor fren yaparken bazen vitesi sola cekip kendim frenle birlikte komprasyon yaptigim da oluyor frenler zayif hissini veriyor . Yokustada arac keyif vermiyor eh iste gidiyor diyorsunuz . Ama suda var aracin motoru guclu o konuda begeniyorum sadece . Kendi puntomdan sonra tabiki

• 2014 edc icon paket araç sahibiyim. Vites geçişlerine bakıldığında 1 den 2 ye geçerken araç çok hafif titriyor bunun haricinde diğer vites geçişleri oldukça yumuşak ve başarılı. Yokuş aşağı inişlerde otomatik vites bazen kararsız kalıyor bu durumlarda Manuele alıp vites geçişlerini kendiniz yapabilirsiniz. Servis tarafından bana söylenen edc şanzımanlarda ani frenleme ve ani hızlanmadan kaçınmamız yani aracı ani yüklemeye maruz bırakmadan sakin bir şeklide kullanmak. Yakıt tüketimi şehir içi ortalama 5.7 lt/100 km, şehir dışı en az 4.5 lt/100 km yi gördüm ancak ort.hız 120 km/s ve klima sürekli açıktı. Daha yavaş hızda ve klima kullanımına göre tüketim dahada düşecektir. Bagaj kapasitesi olarak bildiğim kadarıyla sedan grubunda passttan sonra en geniş bagaja sahip araç, eşya taşımada hiçbir sıkıntı çekmezsin. İç mekan tasarımı, yarı deri koltuklar, vinil kaplama gövde, deri direksiyon, deri vites topuzu, kolçak vs gibi oldukça iyi kalitede ve ayrıca geniş ve ferah. Donanım olarak yokuş kalkış desteği, hız limitörü, hız sabitleyici, otomatik dijital klima, yagmur sensörü, far sensörü, otomatik kararan dikiz aynası, kapı altlarında aydınlatmalar, arkada oturan yolcular için ayrıca havalandırma peteği vs gibi üst sınıf araçlarda olan özelliklerin çoğu mevcut. Bakımları 20000km de bir yapılmakta, 80000 kmde ağır bakıma girmektedir. Sürüş sırasında araç içi rüzgar sesi oluyor ancak abartılacak bir seviyede kesinlikle değil. Kısacası bir fiyat performans aracıdır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.