Şimdi Ara

Fluence Laguna ve en sonunda Megane Icon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2017 model için 60 bin km çok değil mi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kendimce şimdiye kadar gördüğüm tek eksiklik bagaj içi güç çıkışı olmaması,
    Daha önce Sorento, Cmax , Laguna , Colt araçlarımda hepsinde vardı.
    Özellikle et-süt ürünü gibi gereksinimleri sürekli Trakya dan karşıladığımız için bizim için olmazsa olmaz bir özellikti.
    Arka havalandırmanın oradaki güç çıkışı için bagaja ara kablo çekerek hallederim sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: general4242

2017 model için 60 bin km çok değil mi ?
    Araç 31 Ocak 2017 trafik çıkışlı, yani yılda 25 bin yapmış, çok az değil ama fiyatına göre makul gibi geldi alırken.
  • Tergener kullanıcısına yanıt
    Fiyat nedir acaba ?

• general4242 kullanıcısına yanıt
    101 e alındı, emsalleri 110-115 civarı değişiyor

İki yil once fiyatlara bakarken 2016 icon edc lerin 90 olduğunu hatırlıyorum da

Hocam neden 100 bin tl civarına tam otomatik eat6 1.6 blue hdi D segment allure Peugeot 508 almadiniz ?
    Kalite konfor olarak meganeden cok üstün.
    Şanzıman olarak da cok üstün.
    Yakıt olarak bilmiyorum gecen forumdan biri aldi cok memnun 508 den
    Ha 2016 model bu arada.

• Hocam buradaki konu sahibi 101 bin tl ye icon megane almis 2017 model 50 binde.
    Sizin ayni paraya aldığınız 2016 508 daha mantıklı değil mi ?
    Sizinkinin km kaçtı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general4242 -- 23 Mart 2019; 13:28:39 >
  • Bende naçizane 97 corolla dan 2000 laguna 1 1.8 e geçtim. Yemin ediyorum çağ atladım. Fluence de bindim ama nafile laguna başka bir arabadır.
    Benimki 2015'ti. 86.000 kilometredeydi (aynı paraya 60 civarı 1-2 tane alamadan satıldı.) Evet D segmenti ama 2 yaş genç ve 30.000 kilometre daha avantajlı. Biraz kovalasa aynı KM 2016 bulurda konu sahibi pek beklememiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Tamam yarın eve gelirken oturgaçlı götürgeçe binerek geleceğim. Nasıl olsa TDK'dan aklımda kaldı.

Haklısınız, Megane aldığım yerde 508 de vardı, aynı gün onu da 99 a sattılar, 2015 77 binde Allure du sanırım. Ancak daha çok eşim kullancağı için biraz büyük geldi. Ayrıca 100 bin vericeksem en azından garantisi de olsun istedim. Araç fiyatları malesef artık böyle , kabul etmek lazım, sıfırına zaten erişmek mümkün değil. Aynı donanımda 2018 modeli hurda indirimiyle bile 148 geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tergener -- 23 Mart 2019; 21:58:50 >
    Mantıklı. Cevap için teşekkürler.

• Abisi naptın sen yav.Doblo alacaktın mis gibi doblo yav.Alırsın satarsın bozula parça uygun az yakar çok kaçar sorun çıkarmaz ailecek torun tombalak bin baharın pikniğe yazın denize kışın dağa bayıra ormana her yere var mı daha iyisi allahını seven yav.Sen sat onu sat sat sen doblo al doblo doblo.

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyTraveler

Abisi naptın sen yav.Doblo alacaktın mis gibi doblo yav.Alırsın satarsın bozula parça uygun az yakar çok kaçar sorun çıkarmaz ailecek torun tombalak bin baharın pikniğe yazın denize kışın dağa bayıra ormana her yere var mı daha iyisi allahını seven yav.Sen sat onu sat sat sen doblo al doblo doblo.
    Aslında Doblo değil de Dizel Otomatik Ford Connect fena olmazdı belki ama her sene muayene , hız limitleri falan eğer esnaf değilseniz ticarinin almanın çok anlamı yok.
  • CihangirCanavarı kullanıcısına yanıt
    Yüzümde tebessüm oluştu :D

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.