Şimdi Ara

__FLUENCE SEVERLER PAYLAŞIM BÖLÜMÜ__ (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
724
Cevap
0
Favori
50.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende fluence ve corolla arasında kaldım özellikle corolla torku 205 çıkarıp 6 ileri vitese geçince içeri giren seste azalmıs diyorlar.

az önce kanal 24 de fluence testini izledim sunucu aracın motorundan ve tekerleklerinden içeri gelen sesin falalığından bahsetti.
  • Evet kanal24teki programı tekrar izledim,motor ve teker sesinin fazlalılığından bahsetti geçende bu bölümü kaçırmıştım.
    Corolla çok iyi bir araç.multimode tartışılan bir şanzıman,beğenen de var beğenmeyende.Test etmekte fayda var.Düz vites ve benzinlisinde tam otomatik vites de var.Renoda dizellerde böyle bir seçenek yok henüz,sadece benzinlide otomatik var.Corolla rahattır,konforludur,sorunsuzdur,güvenilirdir,sessizdir.Fluenceden aşağı kalır yanı yok bence.
    Corollanın "1.4lt 90bg 205nm 0-100:11.9sn maks:175km"
    Fluencenin "1.5dci 85bglikleri 200nm 0-100km:13.4sn maks:175km"
    Fluencenin "1.5dci 105bglikleri 240nm 0-100km:11.4 maks:186"
    Verilerden görüldüğü gibi hantal bir araç değil fluenceye karşı.0-100km'de neredeyse 105bglik dci'yi yakalıyor.Sadece dizel ve düz şanzıman verilerini yazdım.Ayrıca ağırlık olarak corolla fluenceden yaklaşık 15kg daha ağır. Bu hızlanma verileri gayet iyi bence.Corolla dizel 6vites,fluenceyi bilmiyorum umarım 6'dır.Bugün tv'de 5 olduğu söylendi ama inş. yanlıştır.
    Corolla kasası bildiğim kadarıyla 2011de güncellenecek.
    Fluence daha gösterişli duruyor,tasarımı çok güzel.Corolladan etrafta çok olduğundan biraz gözümüz sıkılmış olabilir bu kasadan.
    Fluence bebek bir araç olduğundan bazı fabrikasyon hataları olabilir,megane3hb'de de bazı hatalar vardı.düzeltilmeyecek şeyler olmaz gerçi.biraz beklemekte fayda var bence.Bakalım fiyatlar yarınki kampanyayla değişecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omurkadir -- 1 Kasım 2009; 15:48:55 >

• Sesli derken sadece test eden ali abinin izlenimiydi o çok da kötülemedi zaten,tartışılır.Kendisi de belirtti bunu,yeni bir araç olduğunu ve iyileştirilebileceğini de ekledi.5vites olmasının dezavantaj olduğunu da söyledi ama dizel miydi benzinli miydi bilmem.
  • iyi...
    5 olsaydı yazık olurdu böyle bir arabaya.
  • teşekkürler.test sürüşüne giderseniz,yenilerini de paylaşırsanız seviniriz.
  • 40.000 tl'ye sıfır Volvo S 40 satılıyor,buna rağmen 37.000 tl'ye fluence almak ne kadar doğru sizce...
  • quote:

Orijinalden alıntı: efemertmetin

40.000 tl'ye sıfır Volvo S 40 satılıyor,buna rağmen 37.000 tl'ye fluence almak ne kadar doğru sizce...

internet sitesinde 20 150 euro yazıo en boş s 40 a bu da 44 milyar civarı yapıyor. sen özel fiyat aldıysan o ayrı tabi.donanım koymak istesen bu araba 50 yi geçer.bu paraya full fluence dizel daha mantıklı geliyor.
  • bu arabayı alacağıma şu an ki opel astra sedanı alırım.daha ağır bir görünüşü var,daha kaliteli ve iç mekanı daha güzel.motorlara laf yok zaten.nede olsa alman otomobili.şaşmayacaksın alman arabalarından.fransızların dışı güzel oluyor içine bi biniyorsun rezillik.bu işi peugeot bu aralar ilerletti.308 ve 3008
    modelleri fena değil,renault hala aynı telden çalıyor.lagunanın dışını ve boyutlarını bilmeden içine bakan biri ona orta sınıf araba demez......
  • tv deki eleman büyük ihtimalle benzinlisini test ettli çünki benzinliler 5 vites bayiidede görmüştüm bence dizellerin yalıtmı daha iyi ve daha sesiz olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: msaltik

quote:

Orijinalden alıntı: leylandi

bu arabayı alacağıma şu an ki opel astra sedanı alırım.daha ağır bir görünüşü var,daha kaliteli ve iç mekanı daha güzel.motorlara laf yok zaten.nede olsa alman otomobili.şaşmayacaksın alman arabalarından.fransızların dışı güzel oluyor içine bi biniyorsun rezillik.bu işi peugeot bu aralar ilerletti.308 ve 3008
    modelleri fena değil,renault hala aynı telden çalıyor.lagunanın dışını ve boyutlarını bilmeden içine bakan biri ona orta sınıf araba demez......

Hocam bu göreceli bi iş

Ben de Astra'nın sedan kasasını bir facia olarak görüyorum. Tıpkı 206'nın sedanı gibi. Tutmadı zaten, satmadı. Astranın içine gelince, içi de çok zayıf bence. Alman arabasında da sağlamlık vardır ama konfor yoktur...

Ama Fluence ile Astra sedanı kıyaslamak biraz haksızlık gibi...

darkangel025 arkadaşım dediğim gibi Clio3 benzinli de kullandım dizel de, araçları ilk aldığımda dikkat etitğim ilk nokta ses olayıydı. Ses yok. Şu an dizelime her binen bu nasıl dizel diyor. 90'la gidiyorum motor sesi yok. 2250 devir civarı oluyor.

doğru diyosun alman arabalarında konfor hiç yoktur.bmw ,mercedes, audi gibi markalar fransız otomobilerinden konforsuzdur.sen iyi olduğuna eminmisin.otomobilden anlamadığını bu sözünle ispatlamış oldun.hiç güleceğim yoktu....

• benim arkadaşımda megane legend var ve bana çok sessiz geldi.fluence ın da megane legend dan daha sesli olacağını hiç düşünmüorm.
  • quote:

bu arabayı alacağıma şu an ki opel astra sedanı alırım.daha ağır bir görünüşü var,daha kaliteli ve iç mekanı daha güzel.motorlara laf yok zaten.nede olsa alman otomobili.şaşmayacaksın alman arabalarından.fransızların dışı güzel oluyor içine bi biniyorsun rezillik.bu işi peugeot bu aralar ilerletti.308 ve 3008

alman malı dediğin araba nın üretimi polonyada gerçekleştiriliyor ve emin ol türkiyede üretilen fluence işçilik bakımından kat kat daha üst düzeydedir.rezillik derkende neyi kastediyorsun neresi rezil,sen fluence i inceledinmi? motora evet laf yok 1.5 dci 105 bg araca binmek varken neden 1.3 cdti 90 bg e binilsin haklısın.

• quote:

quote:

quote:

Hocam bu göreceli bi iş

Ben de Astra'nın sedan kasasını bir facia olarak görüyorum. Tıpkı 206'nın sedanı gibi. Tutmadı zaten, satmadı. Astranın içine gelince, içi de çok zayıf bence. Alman arabasında da sağlamlık vardır ama konfor yoktur...

darkangel025 arkadaşım dediğim gibi Clio3 benzinli de kullandım dizel de, araçları ilk aldığımda dikkat etitğim ilk nokta ses olayıydı. Ses yok. Şu an dizelime her binen bu nasıl dizel diyor. 90'la gidiyorum motor sesi yok. 2250 devir civarı oluyor.

doğru diyosun alman arabalarında konfor hiç yoktur.bmw ,mercedes, audi gibi markalar fransız otomobilerinden konforsuzdur.sen iyi olduğuna eminmisin.otomobilden anlamadığını bu sözünle ispatlamış oldun.hiç güleceğim yoktu....

Sen gülmeye devam et; ben de sana güldüm şimdi.

Senin mantığınla hareket edersek Opel de, Vw da bir Mercedes ya da BMW kadar kalitelidir diyebiliriz.
    Adamlar bugün Audi'nin bile Mercedes ya da BMW kadar kaliteli olup olmadığını tartışırken senin yaptığın varsayım daha gülünesi...

Renault'nun rakibi Opel'dir, VW'dır...

Fransız arabaları zarif, estetik; Alman arabaları da daha bet, tok tasarımlı ve sağlamdır...Bu şahsi görüşüm tabi...

• quote:

Orijinalden alıntı: seksanddirt

quote:

quote:

quote:

Hocam bu göreceli bi iş

Sen gülmeye devam et; ben de sana güldüm şimdi.

Senin mantığınla hareket edersek Opel de, Vw da bir Mercedes ya da BMW kadar kalitelidir diyebiliriz.
    Adamlar bugün Audi'nin bile Mercedes ya da BMW kadar kaliteli olup olmadığını tartışırken senin yaptığın varsayım daha gülünesi...

Renault'nun rakibi Opel'dir, VW'dır...

Fransız arabaları zarif, estetik; Alman arabaları da daha bet, tok tasarımlı ve sağlamdır...Bu şahsi görüşüm tabi...

konuyu saptırmayalım istiyosan.arkadaşın dediği aynen şu:alman arabaları sağlamdır ama konforsuzdur.türkçemize göre bunu bir genelleme olarak algıladım normal olarak.o yüzden büyük markaları işin içine sokarak bu saptamaya en güzel cevabı vermiş oldum.lafı dolandırmayın.

• quote:

Mümkünse, sen zaten renault alma yazık olur arabaya.
  • herkesin kendisine göre bir muhasebesi var kafasında.örneğin bana göre vw>reno>opel>pejo
    kimine göre tam tersi olur...
  • tv deki elamn gürültüde bahsetmiş..arkadaş neye göre gürültü..gürültü kriterin nedir???megane sedandan daha mı fazla gürültü yapıyor...yoksa mercedes sk dan mı??yoksa traktör gibi mi..nasıl???benim kriterim megane sedan olur...eğer ona göre gürültü aynı ceviyelerde ise mesle yok..ama eğer daha fazla ise o zaman işimiz var demektir..!!!zaten elemanı pek gözüm tutmadı..herifin bindiği en kötü araba bmw 7,20..acaba onlarla mı kıyas yapıyor gürültü filan???dingil aks rot..lbg
  • ya ben varya herşeyi anlarım bu wv lere neden bu kadar para dökülür onu anlamam...napıyor ucuyor mu wv ler...ayrıca ople demişsiniz..yaw bir kere ople astrayı olduğu gibi fluencenin içine sığdırabilirsin...arabanın ne olduğu belli değil...sedan arab ama uno giib küçük bir araba..yaw herneyse arkadaşım...m saltık beyin de dediği gibi...paylaşımınız varsa paylaşın...yani bu kadar keskin konuşmaya gerek yok..tartışalım konuşalım...paylaşalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingeniatorem -- 1 Kasım 2009; 21:25:26 >
  • Bir arabanın tasarımı beğenmeyebilirsiniz ama beğenenlere laf etmeyelim.Zevk ve tercih meselesi sonuçta.
    Fluence'in tasarımını da beğenmeyenler çok.
    Bence astra sedan da güzel,sade bir tasarımı var.Fluence de güzel,renonun eski tiplerinden farklı bir tasarımı var.
    Ses konusu çok uzadı,abartıldı.böyle ciddi birşey değildir rahat olun,merak etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omurkadir -- 1 Kasım 2009; 22:16:48 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.