Şimdi Ara

__FLUENCE SEVERLER PAYLAŞIM BÖLÜMÜ__ (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
724
Cevap
0
Favori
50.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: omurkadir

Sesli derken sadece test eden ali abinin izlenimiydi o çok da kötülemedi zaten,tartışılır.Kendisi de belirtti bunu,yeni bir araç olduğunu ve iyileştirilebileceğini de ekledi.5vites olmasının dezavantaj olduğunu da söyledi ama dizel miydi benzinli miydi bilmem.

85 HP likler 5 ileri olabilir ancak 105 hp likler kesinlikle 6 ileri vitesli,aynı olayı Yeni Kangoo larda da yaptı Renault.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ingeniatorem

indirim bekliyorduk..zam gelmiş:)))lbg

Cidden zam mı gelmiş?Maisin kampanya dediği oyak kampanyası çıktı
  • Sevgili meganeIIIcoupe;

Sen oyak indirimi ile alacağım demişsin maisin sana indirim olacak bekle dediği bu gün açıklanan indirim olmasın aranızda bir yanlış anlaşma var gibi ama zaman herşeyi çözecek sanırım.Bende mais anadolu yakası ile tekrar görüştüm indirimden haberimiz yok zaten olsada bu piyasaya verilmez pazarlama müdürlüğü bu konularda çok ciddidir dedi....
  • Avrupada dizelin litre fiyatı benzinden pahallı olduğu için benzinli motorlar orda çok tutuluyor bunun için benzinden vazgeçemiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: msaltik

bizimkiler neden farkedememişler bunu

aman hocam sen sil bu mesajı, biri görür mörür

Bu arada msaltik bey magane 3 başlığının en başından beri takip ediyorum çok mantıklı ve seviyeli bir katılımcısınız.tahminleriniz ve yorumlarınız gerçekten çok yerinde.Mesala 2008 eylül aylarında megane 3 ün 85 bg dizel versiyonu mutlaka olur demiştiniz ve öylede oldu gerçekten.Paylaşımlarınızın devamını diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 2 Kasım 2009; 13:26:08 >

• ya arkadaşlar ne bu bole ya peişn aldım taksitle aldım muahbbeti..bırakın onu bunu da foto ekleyin...yeni haber varsa onları yazın...:))lbg
  • hocam benim yorumlar nasıl acaba??ben de yıldız isterim:((
  • Güzel bir video hazırlamışlar,Fluence Türkiye Yollarında.

Fluence Yollarda İzlemek İçin Tıklayınız
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ingeniatorem

ya arkadaşlar ne bu bole ya peişn aldım taksitle aldım muahbbeti..bırakın onu bunu da foto ekleyin...yeni haber varsa onları yazın...:))lbg

arkadaşım, Renault sadece Trabzon'da yoktur heralde, siz de gidio inceleyip görüşlerinizi paylaşabilirsiniz diye düşünüyorum. Hazırcılık gibi olmuş bu mesajınız...

hocam ben de gittim inceledim yaklaşık 1,5-2 saat inceledim...şunu solıyım açıkyüreklilikle digital foto makinem yok .o yüzden foto çekemedim...hazırcılık ne demek...zaten forumların amacı da o dğil midir..paylaşım..ee paylaşım olunca birileri de istyerek veya istemeyerek hazırcı oluyor...çok mu şey istedik be hocam bari sen yapma bunu...vay be diyorum..başşka da bişey demiyorum...

• Fluence'in Megane-II nin makyajlı hali olmadığından emin misiniz ?

Konuyu takip eden arkadaşlar mutlaka araştırmıştır; aracın Nissan Qashqai platformu üzerine olduğuna dair bir arkadaş yazmıştı bunun kanıtları var mı?

quote:

Orijinalden alıntı: MeganeIIICoupe

Hele bu resimde arka görünüş Megane-1'in makyajlısı gibi durmuş bence

• Güzellik için haklısın da sadece güzel görünüş için 7-8 senelik teknolojiyse alınır mı sence?

hangi aksamlar değişmiş bence önemli, herşey aynıysa uygun fiyata Megan-II alınır

quote:

hocam ne farkeder? Araba güzel olmuş işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 2 Kasım 2009; 15:26:26 >
  • yurt dışından gelen araçlara 500 ile 750 tl arasında zam gelebilirmiş haberiniz olsun yarın açıklanacak kasım fiyatlarında
  • Ben şu şekilde anlaştım gelecek zamdan etkilenmemek için ötv kadar miktarı bayiye gönderdim işlemlerim başladı bugün
    eğer bayinin dediği zam olmaz da bir indirim olursa aynı oranda bana yansıyacak yani artıştan etkilenmeyecem indirim olursa alacağım bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iamnotsuperman

Ben şu şekilde anlaştım gelecek zamdan etkilenmemek için ötv kadar miktarı bayiye gönderdim işlemlerim başladı bugün
    eğer bayinin dediği zam olmaz da bir indirim olursa aynı oranda bana yansıyacak yani artıştan etkilenmeyecem indirim olursa alacağım bilginize

Hayırlı olsun hocam,
    İyi yapmışsınız.Forumdaki ilk fluence sahibiplerinden biri de olacaksınız,aldıktan sonra forumu ihmal etmeyin,bildiğiniz gibi kullanıcı görüşleri çok önemli.
  • Hocam

İnşallah ben yanılırım ama Megane III HB yepyeni bir platforma geçerken sedan meraklısı malum ülkeler için eski kasayı dıştan makyajlayıp devam ettiriyorlar gibi..

Yani clio sembolde olduğu gibi......... R12 de Toros olarak belki 20+ sene yaşamıştı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mastor1

Güzellik için haklısın da sadece güzel görünüş için 7-8 senelik teknolojiyse alınır mı sence?

hangi aksamlar değişmiş bence önemli, herşey aynıysa uygun fiyata Megan-II alınır

quote:

hocam ne farkeder? Araba güzel olmuş işte.

patron 7-8 senelik teknoloji derken, hiç bir firma yeni çıkan modelini sıfırdan yapmıyoki? Bişeler geliştiriyolar, servisteki sıkıntıları gideriyolar, donanım ekliyolar falan. Sen bakma Ford'un yaptığı reklama, "bütün parçaları yeniden yapıldı" diye. ki zaten ön farlar değişmişti sadece, arka stoplar aynı

Ne biliyim DCI motor yine DCI motor, biraz ECU ile oynamışlardır, bg yükselmiştir. 100'dü 105 oldu mesela. Tork arttı. 6 vites seçeneği geldi. Megane 1 ile hiç alakası yok aracın. Benzemesine gelince Audi'nin arkasına daha çok benziyor bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 2 Kasım 2009; 16:15:24 >

• quote:

Hocam

İnşallah ben yanılırım ama Megane III HB yepyeni bir platforma geçerken sedan meraklısı malum ülkeler için eski kasayı dıştan makyajlayıp devam ettiriyorlar gibi..

Yani clio sembolde olduğu gibi......... R12 de Toros olarak belki 20+ sene yaşamıştı

Bu söyledikleriniz çok ilginç,bu boyutu da tartışılmalı aracın.
  • Resimlerden gördüğüm kadarıyla bana bağaj kapağının kıvrımları vs. gibi ayrıntılarda Megan-II ile aynı araç gibi geldi, Toros da motor, stop vs değiştirerek senelerce gayet güzel satıldı dağda bayırda ne kötülüğünü gördük başka mesele...

Fakat benim için zaten Sedan araç almak söz konusu değil şu nedenle: bir TVyi veya dolabı kutusuyla bagaja koyamıyorsam kamyonet aramak zorunda kalıyorsam ama mini boy bir HB araca bile rahatça sığıyorsa, sedanın faziletlerini anlamak benim için mümkün olmaz.

quote:

Orijinalden alıntı: omurkadir

quote:

Hocam

Bu söyledikleriniz çok ilginç,bu boyutu da tartışılmalı aracın.

• Ya kim ne saçmalıyor allah aşkına Megane I yada Megane II ile alt yapı olarak bu arabanın alakası yok.

Bu araç 0'dan Samsgun SM3 ile ortak geliştirildi. Aracın uzunluğu genişliği yüksekliği vs.. olarak zaten alakasız olduğunu görebilirisiniz.

Şanzıman deseniz 6 ile megane I ile ne alaka..

Motor deseniz Megane I ile yine alakası yok dizellerin vs.. Yakında 1.4 Turbo 130hp gelecek zaten.

Kısacası uydurmayalım...
  • Kızmayın hocam,

Herkes aynı fikirde olursa forumun mantığı kalmaz uzun vadede geyik muhabbeti olur, enine boyuna eleştirelim ki iyi şeyler ve gerçekler ortaya çıksın.

Yeni tasarımsa alan kişi de daha bir gönül rahatlığıyla kullanır biz de ülkemizde en yeni ürünler üretiliyormuş deriz
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.