Şimdi Ara

__FLUENCE SEVERLER PAYLAŞIM BÖLÜMÜ__ (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
724
Cevap
0
Favori
50.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mastor1

Resimlerden gördüğüm kadarıyla bana bağaj kapağının kıvrımları vs. gibi ayrıntılarda Megan-II ile aynı araç gibi geldi, Toros da motor, stop vs değiştirerek senelerce gayet güzel satıldı dağda bayırda ne kötülüğünü gördük başka mesele...

Fakat benim için zaten Sedan araç almak söz konusu değil şu nedenle: bir TVyi veya dolabı kutusuyla bagaja koyamıyorsam kamyonet aramak zorunda kalıyorsam ama mini boy bir HB araca bile rahatça sığıyorsa, sedanın faziletlerini anlamak benim için mümkün olmaz.

quote:

Orijinalden alıntı: omurkadir

quote:

Hocam

İnşallah ben yanılırım ama Megane III HB yepyeni bir platforma geçerken sedan meraklısı malum ülkeler için eski kasayı dıştan makyajlayıp devam ettiriyorlar gibi..

Yani clio sembolde olduğu gibi......... R12 de Toros olarak belki 20+ sene yaşamıştı

Bu söyledikleriniz çok ilginç,bu boyutu da tartışılmalı aracın.

Fluence'ın makyajına birşey diyemem de ikinci paragrafınıza katılıyorum.Hbler arka koltuklar yatırıldığında devasa bir bagaj oluyor ve bagaj kapağı dikey komple açıldığından ve hb araçların arka tavan yüksekliği biraz daha yüksek olduğundan yükleme genişliği,kolaylığı oluyor.Bizim fiestada neler taşımadık ki bu şekilde.Tamam bagajı küçük ama dolap,masa,tv gibi şeyleri sedana sokamıyorsun,hb ile taşıyabiliyorsun büyük bir avantaj.Bu arada megane hb'nin de bagaj hacmi 400lt'ye yakın hatırladığım kadarıyla ve hb c sınıfı bir araç için iyi bir değer bu.Gerçi memlekete giderken de zorluk çekiyoruz fiestanın küçük bagajıyla o ayrı.

• Arkadaşlar fiyatlar artacak mı inecek mi kampanya konularını bu başlık altında tartışıyoruz diye buraya fiyatların artacağı haberi geldi ben alıyorum diye yazdım.Aldığım araç grand scenic 5 kişilik zenon+camtavan+Navigasyon renk moka kahve fiyat 51.000 TL trafik sigortası dahil fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

Ya kim ne saçmalıyor allah aşkına Megane I yada Megane II ile alt yapı olarak bu arabanın alakası yok.

Bu araç 0'dan Samsgun SM3 ile ortak geliştirildi. Aracın uzunluğu genişliği yüksekliği vs.. olarak zaten alakasız olduğunu görebilirisiniz.

Şanzıman deseniz 6 ile megane I ile ne alaka..

Motor deseniz Megane I ile yine alakası yok dizellerin vs.. Yakında 1.4 Turbo 130hp gelecek zaten.

Kısacası uydurmayalım...

Ununluk ve yüksekliğe bakarak aracın hangi platforma ait olduğunu anlayamazsınız, burada belirleyici olan dingil mesafesi ve iz açıklığıdır. Araçlar aynı platforma ait olsalar da genişlik ve uzunlukları değişebilir ama dingil mesafesi ve iz açıklığı ortak platform kullanan araçlar için hep aynıdır.

• buarada aracınız hayırlı ugurlu olsun grand secenic
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iamnotsuperman

Arkadaşlar fiyatlar artacak mı inecek mi kampanya konularını bu başlık altında tartışıyoruz diye buraya fiyatların artacağı haberi geldi ben alıyorum diye yazdım.Aldığım araç grand scenic 5 kişilik zenon+camtavan+Navigasyon renk moka kahve fiyat 51.000 TL trafik sigortası dahil fiyat.

hayırlı olsun aracınız kazasız belasız sürüşler dilerim.
  • FLUENCE 1.6 PRİVLİGE ESP+XENON, ELEKTİRİKLİ AÇILIR TAVANA =40.850 TL NASIL SİZCE?
  • hocam bu fiyatı nasıl aldın...süpermiş!!!
  • İyi dileklerini esirgemeyen herkese çok teşekkürler daha iyisini sizelerin olur inşallah.
  • oyak fiyatı bu ama nevigasyon iyimi olurdiye düşünüyorum
  • fluence authtiqe gören varmı aramızda içi siyah karbonmuş beji pek sevemedim ben priv. siyah olsaydı negüzel olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkangel025

oyak fiyatı bu ama nevigasyon iyimi olurdiye düşünüyorum

navigasyon almaktansa atavanı acmak çok daha süper bence!!!
  • Aracın navigasyonu güzel carminat tomtom,bluetooth kumandası var.Konsolda estetik bir görünümü var,daha iyi tasarlanabilirdi gerçi.Fiyatı da çok pahalı değil,ben renodan bir araç alırsam navigasyonlu alacağım inş..Güncelleştirmeler paralıdır muhtemelen ama olsun.
    Panaromik cam tavan apayrı bir zevk kesinlikle!
    (Fluencedeki megane hbdeki gibi mi bilmiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omurkadir -- 3 Kasım 2009; 0:07:09 >
  • Fluence'de panaromik cam tavan yok. Normal cam tavan var...
  • Öyleymiş.Daha ucuz olmasından anlamalıydım bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msaltik

quote:

Orijinalden alıntı: omurkadir

Aracın navigasyonu güzel carminat tomtom,bluetooth kumandası var.Konsolda estetik bir görünümü var,daha iyi tasarlanabilirdi gerçi.Fiyatı da çok pahalı değil,ben renodan bir araç alırsam navigasyonlu alacağım inş..Güncelleştirmeler paralıdır muhtemelen ama olsun.
    Panaromik cam tavan apayrı bir zevk kesinlikle!
    (Fluencedeki megane hbdeki gibi mi bilmiyorum)

navigasyon bence pahalı. Benim eski PPC'yi 500TL'ye almıştım, hem telefon, hem cep bilgisayarı. Her türlü yazılımı çalıştırıyorum. Navigasyon işinin babası bence IGO... Haftasonu Omnia 2 aldım, o da 1200 tl, daha da fazla özellik var. Özgürce kullanım, her yönden... Bence Navigasyonun 1000TL olması çok... Tek avantajı arabayla bütün olduğu için görüntü kirliliği yapmaz. Normal navigasyon cihazlarına göre söylüyorum.

Ben almam... 300TL olsa düşünürdüm... 200TL olsa alırdım

hoca naptın opel 3 milyar istiyor navigasyon için vw de rns 510 için çok yüksek bi fiyat istiyormuş diye okumuştum (yanlış hatırlamıosam 7 milyar). renault un navi fiyatları diğer markalara göre çok çok makul bence navi alınmalı. hem entegre olduğu için hemde ilerde aracı satarken tercih sebebi olacaktır.

• görüntü kirliliğini bilmem ama navigasyonun konsolda bütünleşik olması hırsızlık açısından daha güvenli olur sanki yoksa sürekli tak çıkar yapmak gerekir

edit: konu başlığı değiştirilirse daha iyi olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyky -- 3 Kasım 2009; 14:15:25 >
  • FLUENCE bagaj acma sistemi 10 puan. tebrikler. bizim emektar 124 ve 131 lerde boyleydi. Bagaja bisey koyarsın hoooop kol esyaya takılır kapanmaz, sonra bi daha bi daha... ugras dur yerlestirmek icin. ne oldu 530 lt lik bagaj oldu sana 350. Nostaljik olmus begendim. 2003 megane var bizde bi de. Onda dahi amartisörlü bagaj. Bagaj hacmini sonuna kadar kullan, çok banal bence. Oysa fluence da hesaplama yaparsın, soyle koysam kola deger mi degmez mi, beyin jimnastiği işte. her seyi dusunmusler. nostaljik bagaj sevenler dernegi. Haa benim bilmedigim bisey varsa, ozellikle boyle yapilmasının bir anlami varsa cahilliğimi bagislayin. O arabada o demirler.... bravo
  • Opsiyon bu sonuçta isteyen alır isteyen almaz.
    Taşınabilir birşey alıp pili bitti hadi çakmaklıktan kablo çek,sesi az çıktı,transmitterde boş kanal bulamadı bilmemne uğraşmak istemem ve 45-50bin verdiğim araçta cama ekran yapıştırmak istemem.Aslında güzel cihazlar var fiyatları da uygun.
    Normalde araç dışında da kullanıyorsanız telefon,cep bilgisayarı daha mantıklı tabi.Ama ben dışarıda kullanmıyorum.

http://www.tomtom.com/products/product.php?ID=812&Category=18&Lid=26
    http://www.renault-multimedia.com/tr_TR/carminat-navigation-gps/carminat-tomtom/
    bu ürün sanırım renonun araçlarında kullandığı,
    5.8" ekrandan bahsediliyor.
    Bluetooth kumandası da mevcut.
    Bu ekranlı,bütünleşik,kumandalı,kart girişli kendini ispatlamış marka bir navigasyon cihazına 1000tl çok değil bence.

• Renonun bir yamuğu da opsiyon paketleri.Önceden de tartışmıştık burada.Hadi hız sabitleyiciyi falan geçtim,ben fluence alırsam expression düşünüyorum ama navigasyon alamıyorum.Çok saçma.Xenonu da geçtim Espyi de privilegede tercih edebiliyoruz sadece,expressionlardakilerin arabaları savrulsun önemli değil.Allahtan Abs standart oldu günümüzde de,yoksa otantiklere opsiyon olarak bile koymasalardı şaşırmazdım.

Ciddi misin murat hocam?Doğrusu bende soğudum fluenceden.Ama megane hb hala ilgimi çekiyor.Çok hevesliydin sen ama bu arabayı beğendiğini yazmıştın hep.Şaşırdım doğrusu.

Bu bagaj konusu da can sıkıcı gerçekten.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.