Şimdi Ara

__FLUENCE SEVERLER PAYLAŞIM BÖLÜMÜ__ (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
724
Cevap
0
Favori
50.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: msaltik

quote:

Orijinalden alıntı: darkangel025

bu renk halleten iyi gitmiş arabaya vala ben açıkçası külgri de kalmıştım ama BU RENGİN ADI NEDİR?

kül gri bu işte...

bu değil mi?

tamam pek gri gibi durmuyo ama, siteden de bakınca bu. Yaw hiç olmadı burdan bi çıktı alırız, bu renkten istiyoruz deriz.

Ve evet haklısın Iamnotsuperman, ztn çok acele edeceğim bi durumda değilim. Ama heves işte.

bu renk kül beji bugün bayie gittim gerçekten çok tatlı duruyor.
  • bu gün fluence 1.6 privilage duman grisi aracı 40.500 tl fiyat ile(baz donanımlı) satın aldım. önümüzdeki hafta teslim alacağım. 2005 megane dynamic aracı 21.000 tl den takas ettiler. aracı teslim alınca elimden geldiğince yorumlamaya çalışacağım. tüm forum arkadaşlarının istedikleri araçlara sahip olmaları dileğiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atamelih

bu gün fluence 1.6 privilage duman grisi aracı 40.500 tl fiyat ile(baz donanımlı) satın aldım. önümüzdeki hafta teslim alacağım. 2005 megane dynamic aracı 21.000 tl den takas ettiler. aracı teslim alınca elimden geldiğince yorumlamaya çalışacağım. tüm forum arkadaşlarının istedikleri araçlara sahip olmaları dileğiyle.

Hayırlı Olsun. Fotoğrafları bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

quote:

Orijinalden alıntı: atamelih

bu gün fluence 1.6 privilage duman grisi aracı 40.500 tl fiyat ile(baz donanımlı) satın aldım. önümüzdeki hafta teslim alacağım. 2005 megane dynamic aracı 21.000 tl den takas ettiler. aracı teslim alınca elimden geldiğince yorumlamaya çalışacağım. tüm forum arkadaşlarının istedikleri araçlara sahip olmaları dileğiyle.

Hayırlı Olsun. Fotoğrafları bekliyoruz.

teşekkürler arkadaşım darısı başınıza.
  • hayirli olsun guzel kardesim fiyat uygun indirim yapilmis oyak uyesi olsan tasliimat ocakta yada subatta bana yakinsan bilgi ver aldigin yerle bende bi fiyat bilgisi aliyim tesekkurler simdiden yardimin icin...
  • arkadaşlar bu bej döşeme olayı kafamı karıştırıyor kullanan varsa aranızda kullanım bakımından artıları ve eksilerini yazarlarmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XRECEP

hayirli olsun guzel kardesim fiyat uygun indirim yapilmis oyak uyesi olsan tasliimat ocakta yada subatta bana yakinsan bilgi ver aldigin yerle bende bi fiyat bilgisi aliyim tesekkurler simdiden yardimin icin...

Oyak inidirimi ile alırsan hemen teslim edilmiyor mu?
  • HAYIR OYAK indirimi ile alirsan ya ocak yada subat ayinda tesliim oluyor ama ben bugun gittim oyak uyesi kimse goremedim ortada ankarada fiyatlar cok yuksek cekilmis kimse interessa etmiyor bu fiyatlara ordan toyota ya gittim onlarda ucmuslar ne yapacagimi bilmiyorum gidip 35 liraya jettami alsam ne seytan aklima getiriyor durmadan saglamda renocuyum 10 senedir
  • oyakta indirim yılın 12 ayında vardır fakat oyak bazen üyelerine daha özel kampanya yapmaktadır bunda teslim dönemleri değişkenlik arz etmektedir.
    bu kampanyasında ocak ve şubat aylarında teslimi vardır
    avantajları

1.04, 1.05 gibi masrafsız komiyonsuz faiz oranları

diger zamanlardaki oyak indiriminden daha avantajlı fiyatlar
  • yok kardesim ne havasi olacak sadece fiyat yuksek o kadar
  • ATAM TUTAM ben seni
    şekere katam ben seni
    akşama baban gelen de oy
    içine atam ben seni

herkes bişeyler atıp tutuyo fluence hakkında...atın tutun ama saçmalamayın
  • megabecoupe 3 sözüm sana...ben de sport tourer ile flue arasında karar gititö geldim..daha doğrusu flu cıkmadan önce onu st almayı planlıyordum...ancak...sw ülkemizde pek tutulmadığı için ve sedan araba heraman sedandır mantığı ile..flu ede karar kılmış bulunmaktayım..bu arada aracın hayırlı olsun..kazasız sürüşler...foto eklersen sevindirirsin bizleri
  • BU BİR ALINTIDIR....

ne yalan söyleyim..renault un bu araçla ilgili ilk tanıtım fotoğraflarını gördüğümde hiç ilgimi çekmemişti..ancak araç fotoğraflarda göründüğünden daha güzel ve ilgi çekici geldi..ön ve arka görünüm gerçekten etkileyici..ama dediğim gibi fotoğrafta değil gerçeğini görmek lazım..neyse gelelim teste..araçta son zamanlarda moda olan anahtarsız çalıştırma butonu var..iç donanım laguna 3 ü andırıyor..direksiyon simidi diğer serilere göre daha ufak geldi..test ettiğim araç full donanımlı 1.5 dci 105 hp. 240 nm. tork 6 ileri vites olanı idi..araç iç aksamında kullanılan malzeme kalitesi güzel..ancak navigasyon cihazı ön göğüste oldukça çıkıntılı duruyordu..debriyaj ve direksiyon gerçekten çok yumuşak.hızlandıkça direksiyon sertliği tatmin edici....araç performans olarak beklentileri karşılayacak düzeyde.. 0-100 km hızlanmasını ölçmedim.( test parkuru ,ankara -kayseri yolu olduğu için durarak trafiği aksatmak istemedim) ancak araç 90-120 km hızlanmasını 4. vitesde yaklaşık 7.5 saniyede tamamlıyor..2000 devirde 5.ci vitesde 88, 6.cı vitesde 100 km hız yapıyor..(doğru orantılı olarak 6. cı vitesde 3000 devirde 150 km yapıyor ) yol tutuş güzel,direksiyon tepkisi tatmin edici,fren hakimiyeti gerçekten güzel..izolasyon olarak fena değil..motor sesi uzun yolda hemen hemen yok, bir miktar teker sesi alıyor..megane 2 ye göre kalite farkı açık ara önde..fluence ranult un yüzünü bu kez ağartacak gibi..

• Fluence reklamlarında orda burda dünyamızı,alışkanlıklarımızı ters yüz edecek,değişimin kendisi vs. diyor,gidip bir alışkanlık olan analog hız göstergesinden vazgeçemiyor.Kendi felsefesiyle ters bu olay doğrudan.

Herkes sevmeyebilir ama bence dijital gayet rahat okunuyor,kolay alışıyor insan,daha güzel,daha çağdaş.Devir göstergesi analog zaten.

Şöyle mi oldu acaba?
    A:Ülen adımızı değiştirdik,dış tasarımda da epey fark yaptık ama Meganlardan iç mekanda hiç farkımız yok be!
    B:Harbiden ya,içine binince anlayamıyorsun megan hb mi,st mi,coupe mi,fluence mi belli değil.Hepsine aynı şeyleri taktık iyi mi.
    A:Dur len sökeyim şu dijital hız göstergesini,takayım analogu...Oldu gibi be baksana bi.
    B:Tamamdır hacı farkı var artık.Helal be abi!

• flu or not flu
    diye bir slogan uydursam nası olur acaba???:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingeniatorem -- 5 Kasım 2009; 8:40:49 >
  • az önce biraz poğaça aldım...reno bayisisnin hemen yanında cafe var...oturdum cafede yerken...fluence geldi kamyonla...siyah gri bej vs...inanın hepsi süper duruyor...beyaz yoktu...siteden baktığım kadarıyla beyaz da dikkate alınması gereken bir renk...yakışıgı gelmiş...ooffff offffff
  • quote:

Orijinalden alıntı: msaltik

quote:

Orijinalden alıntı: ingeniatorem

az önce biraz poğaça aldım...reno bayisisnin hemen yanında cafe var...oturdum cafede yerken...fluence geldi kamyonla...siyah gri bej vs...inanın hepsi süper duruyor...beyaz yoktu...siteden baktığım kadarıyla beyaz da dikkate alınması gereken bir renk...yakışıgı gelmiş...ooffff offffff

kamyon derken???

kül beji kraldır

ya hocam anla işte..tırla araclar geldi...siz de bunu yaparsanız bilemiyorum artık...ben fluenceye vurgu yaparken siz kamyonla ilgilenmişsiniz...bunu hiç yazmamış olduğunuzu kabul ediyorum..lbg.yby

• quote:

Orijinalden alıntı: ingeniatorem

az önce biraz poğaça aldım...reno bayisisnin hemen yanında cafe var...oturdum cafede yerken...fluence geldi kamyonla...siyah gri bej vs...inanın hepsi süper duruyor...beyaz yoktu...siteden baktığım kadarıyla beyaz da dikkate alınması gereken bir renk...yakışıgı gelmiş...ooffff offffff

Hocam seninki tvdeki reklama benzemiş.Bayiye koşup alsaydın hemen
    Beyaz rengi bende yakıştırıyorum flu ve hb'ye.
  • öncelikle zevkler ve renkler değişir diyeyim kimse alınmasın

reno tasarımı ile övünüyor ama
    bana göre kötü ve çirkin bir tasarımı var.........asla ergonomik bir araba değil
    içine binince hayret edilecek ergonomi ve konfor hataları var....bu araba ile uzun yolculuk eziyet

sadece benim fikrim olsa bende bir acaiplik var diyeceğim ama bizzat inceleyen çoğu insan benimle aynı fikirde

ortak fikir = kötü bir tasarım, ciddi ergonomi ve konfor hataları olan bir araba

birde reno servisleri düşman başına derler ya aynen birde bu konumuz var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 5 Kasım 2009; 21:53:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheGate

öncelikle zevkler ve renkler değişir diyeyim kimse alınmasın

reno tasarımı ile övünüyor ama
    bana göre kötü ve çirkin bir tasarımı var.........asla ergonomik bir araba değil
    içine binince hayret edilecek ergonomi ve konfor hataları var....bu araba ile uzun yolculuk eziyet

sadece benim fikrim olsa bende bir acaiplik var diyeceğim ama bizzat inceleyen çoğu insan benimle aynı fikirde

ortak fikir = kötü bir tasarım, ciddi ergonomi ve konfor hataları olan bir araba

birde reno servisleri düşman başına derler ya aynen birde bu konumuz var

ortak fikir derken ??? 100 kişiye sordun 5 popüler cevap aradın 5 i de reno nun kötü olduğunu mu işaret ediyordu. isteyen istediğini beğenir ama kimse beğenmiyor diye genellemeye gidemezsin.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.