Şimdi Ara

__FLUENCE SEVERLER PAYLAŞIM BÖLÜMÜ__ (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
724
Cevap
0
Favori
50.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yaman06

quote:

Orijinalden alıntı: TheGate

öncelikle zevkler ve renkler değişir diyeyim kimse alınmasın

reno tasarımı ile övünüyor ama
    bana göre kötü ve çirkin bir tasarımı var.........asla ergonomik bir araba değil
    içine binince hayret edilecek ergonomi ve konfor hataları var....bu araba ile uzun yolculuk eziyet

sadece benim fikrim olsa bende bir acaiplik var diyeceğim ama bizzat inceleyen çoğu insan benimle aynı fikirde

ortak fikir = kötü bir tasarım, ciddi ergonomi ve konfor hataları olan bir araba

birde reno servisleri düşman başına derler ya aynen birde bu konumuz var

ortak fikir derken ??? 100 kişiye sordun 5 popüler cevap aradın 5 i de reno nun kötü olduğunu mu işaret ediyordu. isteyen istediğini beğenir ama kimse beğenmiyor diye genellemeye gidemezsin.

20 arkadaşımın 19'u beğenmiyor sevgili arkadaşım anlaşıldımı?
    ben kendi çevremden edindiğim fikirlerle genellerim...ona karışamazsın
    sende kendi çevrene göre genelleme yap
    en doğru cevabı arayacak değiliz
    töbe töbeee

• quote:

Orijinalden alıntı: msaltik

quote:

bana göre kötü ve çirkin bir tasarımı var.........asla ergonomik bir araba değil
    içine binince hayret edilecek ergonomi ve konfor hataları var....bu araba ile uzun yolculuk eziyet

sadece benim fikrim olsa bende bir acaiplik var diyeceğim ama bizzat inceleyen çoğu insan benimle aynı fikirde

ortak fikir = kötü bir tasarım, ciddi ergonomi ve konfor hataları olan bir araba

Zevke renge kimse bişe diyemez de, Uzun yol arabası değil diye kim nasıl yorum yapıyor. Bizzat inceleyen neyi incelemiş. kaç km kullanmış? Megane 2 ile bu yaz tatilde 5000km yol yaptık. Mükemmel bi yolculuk oldu. Bunda eksik olan ne

garip garip yorumlar valla... Bi dayanağı yok... Beğenmeyenler hangi arabayı kullandıklarını veya hangi arabayı alacaklarını söylesin dedik. O tür bir cevap gelmiyor hala.

Sadece "olmamış"...

laguna da kullandık...megane da ve hatta scenic de....kullandık derken test sürüşü değil PARASINI SAYDIK SATIN ALDIK
    reno nedir ne değildir bilenlerdenim....hatta burda reno avukatlığı yapan birçok kişiden iyi bilirim
    reno olayı bitmiştir artık diyorum...anlayana tabiii

ayrıca bu benim fikrimdir ve saygı gösterin...
    benim beğenmedik dememe siz şaşırıyorsunuz bende sizin nasıl beğendinize şaşırıyorum zaten

Allah size daha iyi arabalar nasip etsin diyeyimde kavga çıkmasın bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 5 Kasım 2009; 22:07:33 >

• quote:

quote:

quote:

Zevke renge kimse bişe diyemez de, Uzun yol arabası değil diye kim nasıl yorum yapıyor. Bizzat inceleyen neyi incelemiş. kaç km kullanmış? Megane 2 ile bu yaz tatilde 5000km yol yaptık. Mükemmel bi yolculuk oldu. Bunda eksik olan ne

garip garip yorumlar valla... Bi dayanağı yok... Beğenmeyenler hangi arabayı kullandıklarını veya hangi arabayı alacaklarını söylesin dedik. O tür bir cevap gelmiyor hala.

Sadece "olmamış"...

laguna da kullandık...megane da ve hatta scenic de....kullandık derken test sürüşü değil PARASINI SAYDIK SATIN ALDIK
    reno nedir ne değildir bilenlerdenim....hatta burda reno avukatlığı yapan birçok kişiden iyi bilirim
    reno olayı bitmiştir artık diyorum...anlayana tabiii

ayrıca bu benim fikrimdir ve saygı gösterin...
    benim beğenmeme siz şaşırıyorsunuz bende sizin nasıl beğendinize şaşırıyorum zaten

Allah size daha iyi arabalar nasip etsin diyeyimde kavga çıkmasın bari

senin aracın ne ? bildiğin halde peki okadar renoya niye para saydında aldın ? ha paran çoksa o ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkangel025
    senin aracın ne ? bildiğin halde peki okadar renoya niye para saydında aldın ? ha paran çoksa o ayrı.

ben para harcadım ve kazıklandım ama biraz geç olsa da "öğrendim"
    şimdide diyorumki ben yaptım siz yapmayın....yada iki kere düşünün
    ama paranız sizinde benim gibi fazlaysa sokaklara atabilirsiniz tabiiki

derler ya "bir musibet bin nasihattan iyidir" diye...
    dersenki ne yaptın da rahat ettin?

fransızlardan uzak duruyorum rahat etmek için
    japon veya alman...tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 5 Kasım 2009; 22:14:40 >

• kötü olduğunu bile bile sevmeye sevmeye 3 tane reno nası alınır ben çözemedim.çok enteresan.
  • quote:

kötü olduğunu bile bile sevmeye sevmeye 3 tane reno nası alınır ben çözemedim.çok enteresan.

BAK BEN SÖLİM VE TEK VE SON SÖZ ''KEDİ UZANAMAYACAĞI CİĞERE MUNDAR EDER.''

BAKSANA ELEMAN ARACININ MARKASINI SÖYLEMEKTEN CEKİNİYO YOKSA HACI MURATINMI YOKSA LADANMI VAR? YYOOK YOOK DOĞAN GÖRÜNÜMLÜ ŞAHİN EVET KESİN BU
  • quote:

kötü olduğunu bile bile sevmeye sevmeye 3 tane reno nası alınır ben çözemedim.çok enteresan.

anlamakta zorlandınız anlaşılan
    3 araba çekirdek aile içinde aynı zamanlara denk gelecek şekilde alındı...arka arkaya değil
    ben kullandıktan sonra reno nun ne mal olduğunu öğrendim
    o 3 arabayı çekirdek aile içinde kullanmadan önce senin gibi renoyu matah birşey sanıyorduk
    sende demekki öğreneceksin...ben biraz senden ilerideyım yani...anlaman gereken o
  • quote:

quote:

BAKSANA ELEMAN ARACININ MARKASINI SÖYLEMEKTEN CEKİNİYO YOKSA HACI MURATINMI YOKSA LADANMI VAR? YYOOK YOOK DOĞAN GÖRÜNÜMLÜ ŞAHİN EVET KESİN BU

sen benim kadar şanslı kedi olsan bari
    sen kaşındın o zaman söyliyeyim
    bmw 320d ve alfa mito kullanıyorum arkadaşım
    anlayamadınsan söyliyeyim şahsıma ait 2 araba var
    ailede herkesin arabası ayrıdır..benim 2 tane var
    ok'mi?

hacı murat senin olsun
    hatta reno'da..demekki sen onlara layıksın

• quote:

Hocam adam spor olsun diye mesaj yazıyo işte, neyini çözemedin.

Hala model marka gelmedi... Detay verin... Japon ne alacan? Alman ne alacan?

uyduruk uyduruk yorumlar...

alternatif marka söyleyeyim,
    toyota, honda, mazda, vw
    paran varsa bmw
    beğenmediysen sen renoya devam kardeşim

uyduruk olan asıl reno almak
  • quote:

quote:

quote:

sen benim kadar şanslı kedi olsan bari
    sen kaşındın o zaman söyliyeyim
    bmw 320d ve alfa mito kullanıyorum arkadaşım
    anlayamadınsan söyliyeyim şahsıma ait 2 araba var
    ailede herkesin arabası ayrıdır..benim 2 tane var
    ok'mi?

hacı murat senin olsun
    hatta reno'da..demekki sen onlara layıksın

ya bırak hocam ya bırak allah aşkına..bmw si olan neden gfelsin renodan murattan bilmem neden dem vursun...renonun türkiyedeki piyasası belli..bmw ile zaten aşık atmıyoruz...ama aşık atmamamzı kalitesi olduğumuz anlamına gelmez tabi..

• quote:

quote:

anlamakta zorlandınız anlaşılan
    3 araba çekirdek aile içinde aynı zamanlara denk gelecek şekilde alındı...arka arkaya değil
    ben kullandıktan sonra reno nun ne mal olduğunu öğrendim
    o 3 arabayı çekirdek aile içinde kullanmadan önce senin gibi renoyu matah birşey sanıyorduk
    sende demekki öğreneceksin...ben biraz senden ilerideyım yani...anlaman gereken o

kim kimden önde bilemezsin 4 araba vardı 2007 vw passat satıldı bu yaz. şu an hyundai,pejo ve fiat kullanıorz ve bizle beraber yaşayan dayımda da toyota avensis var hangi marka nedir ne değildir çok iyi bilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman06 -- 5 Kasım 2009; 22:32:21 >

• meydan boş sallaaaaaaa
  • yahu kendi tecrübemi paylaşıp reno yaramaz demem büyük olay oldu
    ne kadar fanatik ruhlu insanlar var

ne kadar eşyanın kulu var
    hayret yani

hocam paranla aldığınız malın bu kadar kulu kölesi olmayın
    paranıza saygınız olsun biraz
    kazanmakta harcamakta kolay değil
    malı her türlü eleştiririm arkadaşım....eleştiriye açık olunki aynı hataları sizlerde yapmayın

reno 80'li yıllarda reno 12 lerle ün yapmış...hala aynı gaz devam ediyoruz....bitti o günler anlayın artık..sene 2009....80'ler geride kalalı çok oldu
    derler ya o köprünün altından çok sular aktı...forumda reno dan dertli tonlarca reno sahibinin yazısı var...bir zahmet okuyun

ama anlamayacaksınız yine anlaşılan...
    o zaman "bir musibet bin nasihattan iyidir" diyip sizlere iyi günler...

maç var daha önemli
  • quote:

quote:

alternatif marka söyleyeyim,
    toyota, honda, mazda, vw
    paran varsa bmw
    beğenmediysen sen renoya devam kardeşim

uyduruk olan asıl reno almak

sen VW dedinya, olayın belli oldu işte. Sen git al VW, ama takip edecem yorumlarını VW başlığından... Tabi yazarsan...

Renodan 3 tane kullanmışsınız, bakalım VW'den kaç tane kullanırsın.

Param olsa zaten alacağım araba BMW olur, bu birçok kişi için de öyledir. Ama paramı dikkatli kullanmak zorundayım. Ve F/P oranı en yüksek araç Renault'tur. Aksini iddaa edenle benim işim olmaz...

Samimi değildir çünkü...

VW ile ilgili forumdaki konuları iyi oku...beğendiğim yönleride var beğenmediğimde
    ben açık açık yazarım arkadaşım hiç çekinmem
    bu forumda beni bilen bilir
    hiç merak etme
    her markayı iyi ve kötü eleştiririm

çünkü BEN PARAMLA SATIN ALDIĞIM EŞYANIN KÖLESİ DEĞİLİM

anladıysan "eyvallah" anlamadıysan "geçmiş olsun"
    bu konu benim açımdan fazla uzadı, sıktı.....benimde yolum açık olsun...hoşçakalın

• Selamlar fluence'ci arkadaşlar. Bugün Sabah 9.30 civarı Mersinde işyerine giderken Mezitliden itibaren Çeşmeli otoban kavşağına kadar 33 plaka full+full bir fluence gördüm siyah renk. Işıklarda yanyana durduk araçda navigasyon bile gözüküyordu. Makinam yanımda olmasına rağmen araçda bayan var diye çıkartıp çekemedim. Aracı arkadan bayağı takip ettim yolda mükemmel duruyor bu kadarını söylim. Jantlar falan sanırım 17 inçlik jantlardandı. Tek kelime ile mükemmel bir araç duruyor çok karizmatik ve gerçekten sınıf atlamış durumda. Laguna 3 o kadar ilgimi çekmemişti oturduğum sitede olmasına rağmen fluence'yi tek geçerim. Aracın resimlerine bakıp aldanmayın gidin kesinlikle canlı görün aslında bence showroom'da bile görmeyin imkanınız varsa yolda görün. Ben aracı çok begendim almayı düşünen arkadaslara şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum gerçekten düşünenler doğru tercih etmişler. Selam ve Dua ile.

• quote:

VW forumuna geçen girmemle çıkmam bir oldu. Daha birinci konu Jetta'daki ses problemi

Sen ne anlatıyosun bana, beni de bu forumda bilen bilir arkadaşım.

Hadi sen maçını seyret... Yeterince gereksiz oyaladın bizi ztn

Yeni model 1.6 FSI benzinli Passat'a bindiğimde de ilk dikkatimi çeken motor sesi olmuştu, kontağa basılıp çalıştırıldığında rölantide bile zarıltı şeklinde bir motor sesi.

Yazık dedim bu mu prestij arabası?
  • quote:

hocam yarın test sürüşü yapacam. Onun arifesinde böyle yorum yapılır mı. Şimdi aldıracaksın bize arabayı zorla...

Valla o zaman birde test yorumlarını sizden okuruz bakarsınız bizde bir fluence satın alırız bellimi olur. Aslında buradaki Renault bayiisinde bir bayan arkadasım vardı gelen ilk modelde direk arayıp gel test et hoşuna gidecek diyordu. En son Laguna 3 için aramıştı 3-4 saat geçirme vaktim olmuştu araçla. Benim testlerim tanıdık oldumu detaylı oluyor ancak arkadas işten ayrılmış olsa şimdiye kadar test ederdim. Gidip 10 dakika düzgün asfaltta kullanmaktan nefret ediyorum hiçbişi anlamıyorsun inşallah siz detaylı test edersinizde sizden alırım bilgileri. Selamlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: m_alpay

Valla o zaman birde test yorumlarını sizden okuruz bakarsınız bizde bir fluence satın alırız bellimi olur. Aslında buradaki Renault bayiisinde bir bayan arkadasım vardı gelen ilk modelde direk arayıp gel test et hoşuna gidecek diyordu. En son Laguna 3 için aramıştı 3-4 saat geçirme vaktim olmuştu araçla. Benim testlerim tanıdık oldumu detaylı oluyor ancak arkadas işten ayrılmış olsa şimdiye kadar test ederdim. Gidip 10 dakika düzgün asfaltta kullanmaktan nefret ediyorum hiçbişi anlamıyorsun inşallah siz detaylı test edersinizde sizden alırım bilgileri. Selamlar.

Yarın Trabzon'da lansman kokteyli falan yapacaklar. Çok fazla kullanma şansım olmayabilir. Uzatabileceğim kadar uzatacağım tabi. Tabi devamlı mevcut aracımı kullandığım için ekstra beklentilerimi incelerim. Hızlanma, tork, yokuşta tork hissi, yığılma var mı (sanmıyorum da) hız sabitleyici... Ben de olmayan donanımlar...

ben yapmayı düşünüyodum ama başka bi arkadaş yaptı, yorumunu yazmıştı. 5 ve 6 viteste hangi devirde kaç km hız yapıyor. Böyle bi liste yapıp gitmeyi düşünüyorum. Sık boğaz etmezlerse biraz gezerim. ben %95 sıfır asfaltta 90-100 km/h ile kullandığım için doğru kıyası yapabilmek için yine o şekilde kullanırım sanırım. Vaktim kalırsa bozuk bi yol var. Oraya da sokarım...

Valla ben laguna 3 ü test ederken en bozuk yoldan tutun otobanına kadar denemiştim hatta öyle bir köy yoluna girmiştimki ıssız bozuk bir yol yanımdaki baya satış elemanı arkadas Mustafa hayırdır ya napacan bana diye espri bile yapmıstı:) her kosulda test etmiştim ama kendileri işten ayrılıp baska bir firmaya geçince renoyla bagım koptu. Umarım yararlı bir test yaparsınızda sizden dinleriz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: m_alpay

Valla ben laguna 3 ü test ederken en bozuk yoldan tutun otobanına kadar denemiştim hatta öyle bir köy yoluna girmiştimki ıssız bozuk bir yol yanımdaki baya satış elemanı arkadas Mustafa hayırdır ya napacan bana diye espri bile yapmıstı:) her kosulda test etmiştim ama kendileri işten ayrılıp baska bir firmaya geçince renoyla bagım koptu. Umarım yararlı bir test yaparsınızda sizden dinleriz.

hocam baya korkutmuşsun heralde bayan arkadaşı. Bırakmış işi. Tekstil işine falan girmiş meğer korkudan

elimden geleni yaparım. Geçen de yazmıştım, özellikle bakılmasını istediğiniz şeyler varsa onları yazın da bakıyım.

Mesela geçenlerde bagaj konusunda vidi vidi bişeler yazılmıştı. Onun için yarın yanımda valiz götürmeyi düşünüyorum. 2. Sayfada zaten çekmiş olduğum fotoğraflar vardı. Yarın bir de yol kenarında bi yerde durup, galeri dışında da görüntülerim... Galerilerin o parlak ışıl ışıl havasından uzakta çekelim...

Şu bluetooth olayını da bi denerim. Park sensörü falan... Onları videoya da çekerim olmazsa. Nasılsa eşim de gelecek... yardım eder bana

Şu an Clio3 HB Extreme modelini kullandığım için birçok donanım ben de yok. Biraz da onları görmek istiyorum...

O zaman muhtemelen dizel test edeceksiniz 3000 devirde son vitesteki hızı, yalıtımı, yol tutuşunu, frenlerini, oturma pozisyonlarını, direksiyon tepkilerini, süspansiyon sertliğini, araçta sizi rahatsız eden unsurları öğrenmek isteriz.

• quote:

ya şimdi bi de öyle bişeki, iki tane ClioHB kullandım, çok memnun kaldım. Bazı konular varki, hiç endişe etmiyorum... Mesela yalıtım... Fren...

Diğerlerini not alıyorum şimdi. Süspansiyon yine yumuşak olacaktır illaki. Renault tarzı yani. Bakalım şöyle bi 130-150 yaparım, belli eder kendini zaten

Tamam teşekkürler. Şimdiden kolay gelsin işiniz zor :) Koca DH'nin İsteklerini tek tek yerine getirmek kolay olmasa gerek :) Bakalım kimler daha neler isteyecekler. Selam ve Dua İle...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.