Şimdi Ara

Fluence turbo dan gelen ıslık sesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
8.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İyi bir yetkili servise gidip arıza tespiti yaptırın. Sanayideki çakallar para almak için her türlü yalanı söyler. Turbo arızası motorla alakalı değildir. Turbo kurallara uygun kullanılmazsa ilk 2-3 bin km'de bile bozulabilir. Bunun otomobil markasının Kalitesi ile ilgisi yoktur. Bizim millet turbolu arabayı kullanmayı bir türlü öğrenemediği için turbo olayı sanayide başlı başına bir iş haline geldi. Bundan 7-8 sene önce olsa kesinlikle revizyon yaptırma derdim ama artık işi öğrendiler. Merdiven altı tabir edilen yerlerden ziyade eli ayağı düzgün yerlerde turboyu revizyon ettirmek artık mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boraycan -- 27 Ağustos 2019; 17:40:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli dostlar üstadlar bugün sanayiye gittim. Usta turbo hortumunu değiştirdi. Bahsettiğim ses kesildi.aracim eski haline geldi çok şükür. 80 lira para aldı. Yeni tasindigim yer ve ustami kısa zamanda buldum. Bundan sonra her işimi burada yaptıracağım. 3. Ustaydı. Daha öncekiler turbo değişecek diyip fahiş fiyat lardan bahsediyordu. 6000 lira nerde 80 lira nerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.