Şimdi Ara

FLUENCE VOGTLAND YAY (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Olaya bak adam yay taktı diye apaçi ilan edilmiş. Kafasını kesin bari mazallah gider ileride hatalı bir davranışta bulunur, engellemiş olursunuz.

Bu foruma işe yarayan başlık açmak haram. Gidip başka foruma açacaksın orada ninetlensin insanlar, zamanla buradan uzaklaşsın da bu tür olaylara göz yuman adminler de ergenlerle beraber takılsın öylece.

Yay takan böyle muamele görüyor da chip tuning yapanlara niye bir şey denmiyor? Herkes tork eğrisine bakıp iyi olmuş diyor da kimse neden hızlı arabayı ne yapacan, makas mı atacan diye sormuyor?
    Demek ki kişide var bir sorun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu forumda böyle 'adamların' kaldığını görmek mutluluk verici. böylelerine göz yuman forum donanım yonetimi seviyesini ileri de nasıl duzeltecek çok merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TALENJEKTAZİ -- 25 Temmuz 2016; 8:38:43 >
  • Adam hala sıvamaya çalışıyor...

• Hellori Hazretleri kullanıcısına yanıt
    2000 senesinden beri bu forumdayim. Boşu boşuna tarih yazmaya gerek yok kardeşim.

Hepsini geçtim. Yazdığın şeyler 8-14 yaş arası küçük kardeşlerimizin bilmeden ezbere yazdığı şeyler. Boşu boşuna çene yorma kardeşim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 25 Temmuz 2016; 11:45:58 >
  • Fluence ilk çıktığından beri yol tutuşu şikayet konusu olmuştur.Şikayetin kaynağı da yumuşak süspansiyondu.Aslında 17 inç jant 225 45 17 lastik ve spor yay-süspansiyon takımıyla iş hallolur mu diyordum, siz halletmişsiniz.Faydalı olur umarım teşekkürler...
  • Bende de fluence var ve bu yayları (vogland) baya bir araştırmıştım. Bu yaylarla ilgili ön tarafı, motor ağırlığından dolayı 3.5 cm den biraz daha fazla düşürdüğü söyleniyordu, sizde nasıl acaba durum ? Özelden fotoğraf gönderebileceğinizi söylemişsiniz rica etsem bana da gönderirseniz sevinirim, güle güle kullanın. Forumdaki saygısız arkadaşları da kafaya takmayın he deyip geçin.
  • one man one engine kullanıcısına yanıt
    hocam hem görüntü hem konfor hem aracın oturaklılığı arttı. kesinlikle bu araca sahip kişilere bu tarzı öneririm. köprü ayakların dönüşlerde 10 20 ile dönüşlerde arkadaki yolcuların sağa sola yatmasından çok rahatsizdim

• parker48 kullanıcısına yanıt
    hocam saygısız insanlara kulak asmamaya çalışıyorum elimden geldiğince. şuan sizin gibi kişilere yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana. özelden mesaj atıyorum. ön taraf kesinlikle tam kıvamında düşüyor. vogtland mühendisliği çok iyi çalışmış

• parker48 kullanıcısına yanıt
    hocam size özel mesaj atamıyorum bana mesaj atar mısınız

• TALENJEKTAZİ T kullanıcısına yanıt
    Özelden gönderdim ,
  • Merhaba. Size ne kadara maal oldu acaba ?

Hr ile fiyatlar aynı aşağı yukarı vr son 2 senedir fiyatlar aşırı uçuk euro yüzünden.

• Baba Naber kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam. yayı ankaradan türkiye disturubutorunden aldım. 500 ile 550 arası değişiyor. pazarlik ile 450 liraya aldım. değişimi ise amcam yaptı. yani bana 450 tl'ye mal oldu. doların düştüğü bi anda almanızı tavsiye ederim. vogtland gerçekten çok kaliteli bi yay üreticisi imiş.

çok fazla korkum vardı. özellikle konforu iyi yay olsun diye aylarca araştırdım. konfor arayanlar için kesinlikle önerim vogtland 3.5

• güncel
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.