Şimdi Ara

Flv yi Aviye Çeviren Program

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internette birçok flvyi aviye çeviren program buldum fakat hiçbiri adam gibi değil.Sizin önereceğiniz programlar var mı?(Telefona atacağım vidyoları)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sky Massacre -- 16 Şubat 2008; 21:29:11 >

• Banada cok lazım oluyor.Sadece avi degilde diger formatlarada cevirse iyi olur.
  • Arkadaşlar "Total Video Converter" diye bir program var.. Hemen hemen herşeyi birbirine çeviriyo..
    Hatta birde "Total Video Player" eklentisi var (Aynı programın içinde) oda herşeyi oynatıyo..
    Kullanımıda çok kolay, sistemide kasmıyo..
    Şiddetle tavsiye ederim
  • Link verebilir misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sky Massacre

Link verebilir misin?

googlede aratıp kolayca bulabilirsin.
  • aslında her son sürüm cideo çeviri çeviriyor.yanlız önemli bir nokta şu ki bazı videolar dönmüyor flv hatalı olduğundan.sakın ha çevirici iyi değil demeyin bilin ki flv hatalı

• quote:

Orjinalden alıntı: uzil

aslında her son sürüm cideo çeviri çeviriyor.yanlız önemli bir nokta şu ki bazı videolar dönmüyor flv hatalı olduğundan.sakın ha çevirici iyi değil demeyin bilin ki flv hatalı

Ben youtubeden indirdiğim vidyoları aviye çevirmek istiyorum kardeş.Youtubenin flvsi hatalıysa ne yapmam lazım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sky Massacre

quote:

Orjinalden alıntı: uzil

aslında her son sürüm cideo çeviri çeviriyor.yanlız önemli bir nokta şu ki bazı videolar dönmüyor flv hatalı olduğundan.sakın ha çevirici iyi değil demeyin bilin ki flv hatalı

Ben youtubeden indirdiğim vidyoları aviye çevirmek istiyorum kardeş.Youtubenin flvsi hatalıysa ne yapmam lazım?

elinden bişey gelmez hepsi için demiyorum zaten birkaç video böyle hatalı oabiliyor
  • vdownloader kurulumsuz hemde http://www.softpedia.com/progDownload/VDownloader-Download-51327.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon tr -- 16 Şubat 2008; 23:36:39 >
  • her formatı her formata çeviriyor nerdeyse..
    http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/visit.php?lid=1871

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.