Şimdi Ara

FLY IQ 4513 Quantum [ANA KONU] 2GB RAM, 32GB ROM, 8 ÇEKİRDEK [Fiyat: 899TL] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
5
Favori
18.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beklemedeyiz, Teknosada satışa çıkarsa iyi olur Paypal a 50 tl indirim yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpkiss

Selamlar
    Cuma akşamı telefonla arayıp haftaya online olarak satışlarımız başlıcaktır.
    Sonraki haftalarda Bimeks Teknosa Turkcell gibi mağazalarda satışa başlanıcağı.
    Takipteyim bende.

Haftaya derken bu haftayimi kasdetti acaba bidahaki hafta mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar
    Telefonda Cuma akşamı görüştüm
    Muhtelemen bu haftayı kastediyorlardı.
    Fly mobile internet sitesinden takip edicem.
    Ama ilk etapta online satıcakları için muhtemelen kendi sitelerinden satış yapıcaklardır.
    Oradan takip etmek lazım.
  • Bir inceleme videosuda benden

www.youtube.com/embed/LN_757mz_jI
  • Gmd 2 ile kiyaslarsak ne dersiniz hangisi alinir tasarim ve performans yonunden

• tasarımı, dayanıklılığı,ön kamera flashı, 32 gb rom ve arttıralabilir hafızası ve saf android olması gmd2 ye göre butelefonu daha avantajlı kılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckolik17 -- 10 Kasım 2014; 22:34:46 >
  • Ön flash ilginç olmuş. O flash karanlıkta yüzümüze patlayınca kurt adam gibi çıkmayacak mıyız merak ediyorum :)

GMD 2 ile aynı sayılır. Bu telefonun distribütörü nasıl, müşteri ilişkileri nasıl o belirler olayı. Bu daha sağlammış hissi veriyor sanki.
  • 2015 bunların senesi olacak Türkiye de. İzleyin bütün çinliler gelecek. İçinde bulunduğumuz kısır telefon tekeli daha çok alternatifli bir hal alacak.

• FLY İngiliz merkezli Meridian Group a ait, Rusya, Ukrayna, Hindistan da satış yapıyordu Türkiye pazarına yeni giriyolar , rusya da en çok satan firmaymış, diğer çin malı markalarda gelirse güzel bir rekabet olur kazanan da biz oluruz.
  • Orta sekment bir telefon için baya iyi özellikleri olan bir telefon.
    899 lira bu özellikler için bence uygun. Şuanda Mini olarak lanse edilen telefonlardan FLY 2 gömlek üstün
    Arkadaşında dediği gibi FLY ingiliz markası rusya pazarını almış götürmüş diyorlar ve yeni hedefi türkiye pazarı
    Buda biz tüketiciler için güzel bir haber ucuza S5 ayarında telefonlar yakında geliştirir bu firma.
    Ha bide Nexsus deneyimi vericek bu Fly 4513

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpkiss -- 11 Kasım 2014; 7:34:17 >
  • Android 5 guncellemesini alir diye dusunuyorum bu konuda ilgililer

• Bence de Android 5 güncellemesi alacaktır, saf android olduğu için diğer modellerden daha çabuk alır diye tahmin ediyorum.
  • Yok mu hala bi gelisme

• Hala bir somut birşey yok ortada.
    Biraz sallamamı yapıyorlar. Telefonla görüşeli 1 hafta oldu nerdeyse
  • Az önce müşteri hizmetleri ile görüştüm bize gelen bilgi bu hafta satışa çıkacak dedi, ilk olarak online satış olacakmış hepsi burada ve hızlı al da satışa sunulacakmış.
  • Online satisa sunulursa hic inceleme firsati sunulmayacak donanimlarindan ziyada fiziki olarak incelemek isterdim magazalarda satisa sunulmasini beklicem artik yada bikicam artik beklemekten gmd 2 plus alicam

• fly ı beklemicekseniz gmd2 ye hiç bulaşmayın bence çok sorun çıktığı bilgisi geliyor, asus zenfone5 alın daha iyi bence yada motorola G de olabilir
  • Asus 5 cok kaba bu yuzden tercih etmem fly umarim tasarim olarak cezbedicidir incele,e, lazim yoksa mecburen gmd2 alicam

• İlk olarak online satılıcağı
    2 hafta içinde normal mağazalarda da satıcaklar diye söylemişlerdi.

Daha da uzatılıcakmı bilmiyorumki. Satış reklam politikaları şuanada kadar sınıfta kaldı gibi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.