Şimdi Ara

FLY IQ 4513 Quantum [ANA KONU] 2GB RAM, 32GB ROM, 8 ÇEKİRDEK [Fiyat: 899TL] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
5
Favori
18.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Telefon iyide tedarikçi firmadan çekeceğimiz var sanki
    telefonun piyasa giriş tarihi aralık başı gibi gözüküyor.
  • sharpkiss kullanıcısına yanıt
    Kliksa da "26.11.2014 tarihi itibariyle sevk edilecektir" yazısı eklemişler haftaya dağıtıma başlıyor, muhtemelen diğer sitelerde de satışa başlar haftaya
  • Kliksada ki fiyat on siparise ozel deniyor dagitilmaya basladiktan sonra fiyat artacak mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanmıyorum diğer sitelerde 899 a verirler, daha önce fly kendisi açıklmaıştı bu rakamı zaten
  • Selamlar
    Shift delete videosunda bu haftaya özel 899 sonraki haftalarda 999 ama özel hediyeleri de olucak 100 lirayı amorti edicek diyordu.
    Benim anlamadığım. Kliksa da Sabancının Teknosa da neden somut olarak direk teknosada satmazlar.
    Teknosa sistesinde FLY marka telefon dahi yok ama Kliksa ön sipariş alıyor.
  • On siparis veren var mi aramizda

• Fly çok geç kaldı treni kaçıracak gibi duruyor, LG G2 32 GB indirimlerde 1000 tl civarına kadar düştü benim tercih değişmeye başladı.
  • sipariş veren yok galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckolik17

sipariş veren yok galiba

güzel cihazda,okadar para verilmez.en fazla 650tl.

• hasanefe10 kullanıcısına yanıt
    niye verilmez ?
  • Ona bakarsan iphone 6 ya da okadar para verilmez en fazla 1500 eder

• yani..
  • Kliksada 999 Tl olmuş fiyatı
  • pckolik17 P kullanıcısına yanıt
    Selamlar.
    Zaten videoda da öyle olucağını söylemişlerdi ama promosyonlarla bu amorti olucak gibi birşeyler vardı.
    Acaba promosyon 100 liraya tabi neler vericek ben sitesinde birşey göremedim sadece ilk siteye girişte 750 üstü tl alışverişte 75 tl indirim gibi birşey vardı.

Ama geçen gün öyle gezinirken FLY ın başka bir modelini (IQ4404 Spark) A101 marketi satmış ve alanlarda hep aynı şikayet alt dokunmatik tuşların ara ara çalışmadığı bazen kendi kendine açıldığı saçmaladığı falan.
    Açıkçası tedirgin etti beni.
  • Telefonu alan yok mu ?

• Kliksadan başka yerde satışa çıkmıyorki , firma pazarlama ve stok konusunda yetersiz kalıyor.
  • sharpkiss kullanıcısına yanıt
    Amorti edecek hediyeler hakkında bilginiz var mı acaba 999 liraya alırız bişi çıkmaz falan üzülürüm.
  • Hediyelerle ilgili bir bilgi yok şuanda, bence hemen almayın en azından diğer sitelerde de satışa çıksın ona göre alırsınız
  • hakan029 kullanıcısına yanıt
    Selamlar
    Aşağıdaki linkteki videoyu izleyin öyle bir bilgi var.
    999 tl olucak ve arada 100 liralık farkı kapatacak hediyler diyor.

Ama kliksada böyle bir bilgi yok tabiki video ya istinaden yorum yapmıştım.

http://shiftdelete.net/fly-quantum-iq4513-kutu-acilimi-ve-fiyat-bilgileri-56119

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpkiss -- 1 Aralık 2014; 14:54:35 >
  • Kliksa'ya mail attim umarim geri donus saglarlar. 899 a alma imkanim vardi beklemeyi tercih ettim fakat sitede hediye hakkinda herhangi bir sey yazmiyor onun icin beklemeye devam ediyorum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.