Şimdi Ara

FLY IQ 4513 Quantum [ANA KONU] 2GB RAM, 32GB ROM, 8 ÇEKİRDEK [Fiyat: 899TL] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
5
Favori
18.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon gayet guzel bi sorun goremedim dokunmatigi gayet iyi renkler canli ses tuslari ve guc tusu sanki dokununca sallaniyor gibi cok guven vermedi bana acaba bendeki mi oyle baska telefonu alan yokmu formda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce kliksadan aradılar sepetinizde FLY 4513 var sorunmu var niye şipariş vermiyorsunuz dedi bende fiyatı yükseldiği için dedim, 899 TL ye veririz dedi, bende sağolun almıcam dedim, sonra kliksa nın sitesine girdim baktım kazı kazan indirimi diye fiyatı 899 a indirdiklerini gördüm, bu kliksa ne yapmaya çalışıyor bir türlü anlam veremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckolik17 -- 3 Aralık 2014; 18:58:50 >
  • Dün ürün iptal edildi şeklinde yazıyordu ancak bugün telefon sorunsuz ulaştı. Olayı hala anlamasam da ilgilendiler ve telefon da ulaştığı için şimdilik sorun yok.
    İlk bakışta gayet şık bi telefon. Açıldıktan sonra tekrar görüşlerimi yazacağım.
  • cnvrsll kullanıcısına yanıt
    telefonu şarj ettinizmi ? en çok şarjı ne kadar gidiyor onu merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnvrsll

Dün ürün iptal edildi şeklinde yazıyordu ancak bugün telefon sorunsuz ulaştı. Olayı hala anlamasam da ilgilendiler ve telefon da ulaştığı için şimdilik sorun yok.
    İlk bakışta gayet şık bi telefon. Açıldıktan sonra tekrar görüşlerimi yazacağım.

Kardes oncelikle hayirli olsun benimde bugun elime ulasti telefonun yanindaki ses acma kpama tuslarina bakarmisin hafif sallanti var mi snde yoksa benmkimi oyle merak ettm

• Lollipop guncellemesi alir mi bu telefon?

• Crunch. kullanıcısına yanıt
    Kesin alır android lolipopu, Cihazda nexuslar gibi saf android var zaten güncellemeleri daha çabuk alır
  • pckolik17 P kullanıcısına yanıt
    firmanın güncelleme desteği vereceği kesin mi yoksa alınası bi telefon değil bence.
  • Crunch. kullanıcısına yanıt
    Neden alınası değil beğenmedinizmi ? telefonu alıp kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyoruz...
  • pckolik17 P kullanıcısına yanıt
    beğenmedim değil de çekincelerim var diyelim. firma telefonun arkasında duracak mı en azından 2 sene güncelleme desteği sunacak mı aksesuar kılıf bulabilcek miyim yazılımsal sorunlar var mı bunları bilmiyorum.
  • Kullanan arkadaşlardan yorumlarını bekliyoruz.

• 3dboy kullanıcısına yanıt
    Crunch. kullanıcısına yanıt
    FLY markası Türkiyede pek duyulan bir marka değil ancak Rusyada pazar lideri samsung dan bile fazla satıyor, sorun olacağını düşünmüyorum.@Crunch.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckolik17 -- 4 Aralık 2014; 23:16:46 >
  • Ben kullaniyorum gayet memnunum aksesuarla ilgili aradim yakin zamanda satisa sunulcak dendi yazilim guncelleme ile ilgili facebook sayfalarinda destege devam edilcegi soylendi

• ekran süresi nasıl iyi gidiyor mu? pili büyük değil malum. bir de satın alan arkadaşlar tecrübelerini bizle paylaşırsa çok güzel olur.
  • Pille ilgili cok bklentiniz olmasin kullanmaniza bagli ayrica bna 1 gun gidiyor

• Kliksadan kalkmış telefon nereden alacaz ?
  • 1-2 gün içinde hepsiburada, bimex ve mediamark ta satışa çıkacak diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan029

Kliksadan kalkmış telefon nereden alacaz ?

Satis devam ediyor kliksa da simdi baktim

• Telefon nasıl memnunmusunuz o paraya değermi pili nasıl gidiyor, yorumlarını bekliyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.