Şimdi Ara

FLY IQ 4513 Quantum [ANA KONU] 2GB RAM, 32GB ROM, 8 ÇEKİRDEK [Fiyat: 899TL] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
5
Favori
18.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanmanız dileği ile.
    Telefonda kasma donma takılma gibi sorunlar varmı
    Rehper hemen hızlı açılıyormu msj falan yazarken takılmalar harflere basmama gibi sorunları varmı?
    Vakit buldukça bu tarz cevapları yazarsan çok sevinirim.

Tekrar güle güle kullanman dileği ile.
  • Benden baska kullanan yok galiba:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41BAB9FC2 -- 15 Aralık 2014; 14:26:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaç saat ekran görüntüsü alıyorsunuz ?
  • Dikkat etmdm bnm icin onmli degil ztn her telefnn pili hemen hemen ayni cokda takilmam

• Tasarımı hoşuma gidiyor özellikleride çok güzel Fly ile G7 arasında kaldım kararsızım şuanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckolik17

Tasarımı hoşuma gidiyor özellikleride çok güzel Fly ile G7 arasında kaldım kararsızım şuanda

Bence g7yi hic dusunme donanimi daha eski. Fly'in pili yetmeyebilir diyorsan da yakin zamanda meizu mx4 gelecek ben onu beklicem elime alip karsilastiricam fly'la.

• Crunch. kullanıcısına yanıt
    meizu mx4 fiyatı nekadar olacak acaba belllimi
  • quote:

meizu mx4 fiyatı nekadar olacak acaba belllimi

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=98689711
    Buraya bakabilirsin 16gb 999 32gb 1099 diyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonda 4G LTE desteği yok...bence önemli bunlar..gelecek sene bu zamanlar aksilik olmazsa Türkiye de başlayacak 4G hizmetleri....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ati39

Bu telefonda 4G LTE desteği yok...bence önemli bunlar..gelecek sene bu zamanlar aksilik olmazsa Türkiye de başlayacak 4G hizmetleri....

Türkiyede 4G başlayıp yayılana kadar zaten telefonun ömrü dolar, daha 3G bile her yerde çekmiyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ati39

Bu telefonda 4G LTE desteği yok...bence önemli bunlar..gelecek sene bu zamanlar aksilik olmazsa Türkiye de başlayacak 4G hizmetleri....

Türkiyede 4G başlayıp yayılana kadar zaten telefonun ömrü dolar, daha 3G bile her yerde çekmiyor.

4G, çok çabuk yaygınlaşır..Turkcell şu anda birçok büyük şehirde hazır...

http://milliyet.com.tr/4g-teknolojisine-ne-zaman-teknoloji-1979317/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 9 Aralık 2014; 10:00:25 >

• Selamlar.
    Tercih meselesi 3g ve 4g meselesi hala akıllı telefonu olupta internet paketi olmayan bir sürü insan var.(Bence 3g bandı şaun için yeterli)
    Bende note 1 var 3g hızıda şuanda gayet kullanışlı ki arkadaşların dediği gibi hala bazı yerlerde Edge var.
    Stabil olarak 4g bağlantısı yaygınlaşmadan en azından büyükşehirler dışında çok tercih edilmez gibi geliyor.
  • Nereden alabilirim? Bir türlü bulamadım acaba Turkcell'e falan gelecek mi? FLY telefonlarını satıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RonaldPeterson

Nereden alabilirim? Bir türlü bulamadım acaba Turkcell'e falan gelecek mi? FLY telefonlarını satıyorlar.

Hepsiburada ve Kliksada var şaun

http://www.hepsiburada.com/liste/fly-iq4513-quantum/productDetails.aspx?productId=telcepflyiq4513&categoryId=371946&SKU=TELCEPFLYIQ4513-M

http://www.kliksa.com/urun/fly-iq4513-quantum-akilli-telefon-on-siparise-ozel-fiyat-/902292690

• pckolik17 P kullanıcısına yanıt
    Fiyatı neden artmış? 899 TL değil miydi?

Kazı kazan varmış 899 oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holk -- 9 Aralık 2014; 21:55:13 >
  • Pil durumunu 100 den 4 lere çekip bi ss atabilir misiniz daha faydalı olur alacaklar için

• Selamlar
    Foto çekimi nasıl. oyun falan oynadığında aşırı bir ısınması meydana geliyormu?
  • fly ıq 4513 quantum nası bi telefondur ısınması nasıldır bataryası nasıldır
  • Telefonun ısınma durumu ve bataryası nasıl ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.