Şimdi Ara

FLY IQ 4513 Quantum [ANA KONU] 2GB RAM, 32GB ROM, 8 ÇEKİRDEK [Fiyat: 899TL] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
5
Favori
18.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende çok merak ediyorum açıkçası ama kullananlardan pek paylaşım gelmiyor, video incelemesinde ısınma sorunu olmadığını söylemişlerdi ama bataryası nasıldır bilemiyorum
  • 2150 mah 8 çekirdek fhd 5 inç + güç tasarruf modu yok nasıl olur kötüyse huawei ascend g7 ye bakcam
  • Hızlıal da da satışa çıkmış

http://www.hizlial.com/fly-quantum-iq4513-mavi/10556945
  • Selamlar
    999 tl den satıyorlar şaka gibi.
  • sharpkiss kullanıcısına yanıt
    o fiyata zor satar
  • pckolik17 P kullanıcısına yanıt
    Selamlar
    Bu kafa ile giderse zaten türkiyede piyasa falan yapamaz bu firma.
    Az 999 tl nin biraz üzerine çıkınca güzel telefonlar alınabilir.

Bu telefonu takip etmeye başladığımdan beri her gün farklı farklı şeyler gördük.
    Geç satış lansmanı farklı fiyatlar sipariş iptalleri.
    Bu yüzden vaz geçme aşamasındayım.
    Alanlara hayırlı uğurlu olsun güle güle kullansınlar.
  • arkadaşlar klıksadan 899 ye aldıgım telefonu 3 gün kullandıktan sonra iade ettim.Tasarımı bi türlü içime sinmedi çok zorladım kendimi madem aldım güzel görim diye olmadı soğudum kalitesiz geldi bana bu bir.ikincisi yandaki sec açma kapa ve üstteki güç düğmesi çok çok basit ve sanki iyice yerine oturmamış gibi sallanıyor telefonu sallayınca bu tuşlar ses çıkarıyor ve ekrana sert dokunduğunuzda yine bu tüşlar ses çıkartıyor.ücüncüsü 3 4 defa tam sarj yaptım her defasında yüzde 15 e geldiğinde geri sayım sayar gibi 1 dakka içinde yüzde 1 olup kapanıyor.dördüncüsü ise telefon normalden fazla ısınıyor ayrıca ekranın çerçevesi kalın buda beni soğutan etkenlerden biri oldu iade ettiğime hiç pişman değilim. bu telefonu almayı düşünen arkadaşlara kendi izlenimlerimi sundum zevkler ihtiyaclar kişiye göre değişir.
  • bende vazgeçme aşamasındaydım senin mesajından sonra tamamen vazgeçmiş durumdayım, bu firma bu kafayla Türkiye de tutunamaz, aynı paraya G7 almak daha mantıklı. yanlız merak ettiğim telefona sim kart takınca yada wifi ile bağlantı yapınca iade olmuyor biliyordum sen nasıl iade ettin sorun çıkmadımı ?
  • pckolik17 P kullanıcısına yanıt
    Bende korktum acikcasi ya kabul etmezlerse diye cok sukur sorun cikmadi iade aciklamasina bu yazdigim sorunlarida belirttim belki onunda etkisi olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar

En başından belli gibiydi sanki durumun buraya varacağı.

@kdrkaya
    İade etmene sevindim açıkcası sonradan pişman olmaktansa en başında doğru kararlar güzeldir.
    Herkeze kolay gelsin.
  • bimekste elime aldım inceledim quantumu abartılacak bi yönü yok discovery 2 alırım daha iyi yerli malı yurdum malı
  • arkadaş tuşlar sallanıyor falan demiş. ilginç yani sallanacak bir tuş ağırlığı yok. bir de cihaz cok hafif. ilk kullananlardan biriyim. kliksadan ön siparişle aldım. ekran biraz daha parlak olabilir miydi bilemedim ama tam performans aldım diyebilirim. bir de kasa ve ağırlık çok iyi. yani cihazda sorun elbet olur ama istisnai bir durum. ben bir çok arkadaşıma da aldırdım. 4g desteği konusuna katılıyorum olabilirdi bu destek ama geçiş süresine kadar daha çok cihaz çıkar.

genel olarak yorumlarım;

hafif
    kasa tasarımı şık
    ekran rengi kontrast biraz daha fazla olabilirdi
    selfie kamera başarılı ki led flaş var (htcninde varmış ama fiyat baz alındığında gaayet başarılı)
    işlemci ve Ram performansı çok iyi

şimdi ürünü övüyoruz ama Antutu ile test edin cihazlarınızı. indirin Google Playden. cihazınızın sonuçları hangi cihazlardan daha iyi daha kötü. ince detaya kadar görün.

ben özel sektörde Web tasarımcıyım arkadaşlar telefonlara ilgim var ama bir yere kadar. alan tecrübeli arkadaşlar varsa onların yorumlarına da direk laf etmemek lazım.

neyse şuana kadar çok memnun kaldım. bu kalitede kalırsa birde 1.000TL altında fiyat gayet iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaJack -- 14 Ocak 2015; 18:07:09 >

• Fly yetkili servisinde (teleservice) çalışıyorum sorularınız varsa yardımcı olurum.

• karaJack kullanıcısına yanıt
    Hocam benim arkadaşım 1000 lira civarında telefonlara bakıyor bu gözüme çarptı fakat bataryası çok küçük. Ss falan istemicem çünkü az çok tahmin ediyorum ne kadar dayanacağını. Piyasa hakkında bilgi sahibi iseniz bin lira civarında fiyat performans telefonu önerebilir misiniz?
  • remox. kullanıcısına yanıt
    Sony Xperia ZR, Huawei G7, Meizu MX4, LG G2 (16 GB), Samsung G7100 Galaxy Grand 2.
  • @iSS kullanıcısına yanıt
    Meizu iyi telefona benziyor. Henüz piyasaya çıkmamış sanırım. Samsung ve sony önermiyorum gereğinden pahalı telefonlar. Bi süre daha beklemekte fayda var sanırım.

• remox. kullanıcısına yanıt
    Cuma günü çıkacak Meizu. Ayrıca Huawei G7 de o fiyata oldukça iyi bir cihazdır özellikle kamerası iyidir. Marka takıntınız yok ise Victor U2 ve Piranha IQ ayrıca Asus Zenfone 5 de fiyatlarına göre iyi donanıma sahipler.

Maalesef Sony, Samsung, HTC 900-1000 TL bandında iyi seçenekleri pek yok. Ama Sony Xperia ZR oldukça iyi özellikleri var, işlemci 1.5 GHz Qualcomm Snapdragon PRO dört çekirdek, 13 MP kamera, 2 GB RAM, Suya ve toza dayanıklı ve de Android 5 Lolipop güncellemesinide alacak
  • @iSS kullanıcısına yanıt
    Huawei g7nin çözünürlüğü çok düşük o yüzden eledim. Sony harbiden güzel telefon yapmış fakat ekranı küçük onun da. Benim marka takıntım yok moto g kullanıyorum fakat arkadaşım ne diyecek bu işe bakalım :D diğer önerdiklerinize de bakarım zamanım olduğunda. Teşekkürler.

• Bu telefonu batarya ve fiyatından dolayı almaktan çekinenler için tavsiyem aynı hatta daha fazla özelliklerde olan Piranha IQ'yü almanızdır. 699 TL fiyatı var, bence çok hoş. Tabi 1-2 ay içinde çok değişik yerli markalar Çin'li markaların telefonlarını getirip satışa çıkartacak, sabreden bekleyebilir. Kesin olarak bildiğim bir şey var bu sene 600-700 TL civarına orta-üst segment telefonlar alabileceğiz. Vergi vergi diyenlere, öldük bittik telefon alamıyacağız diyenlere selam olsun. :)
  • Bu fiyata bu telefon muazzam gerçekten.Gerek tasarımı gerek özellikleri hiç yanınızdan eksit etmeyeceginiz bir telefon.Marka takıntısı olunmamalı.İphoneye o paraları verenler bu telefona 700 lira olsaydı demesinler.Değerinin zaten çok altında satılıyor.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.