Şimdi Ara

FLY IQ 4513 Quantum [ANA KONU] 2GB RAM, 32GB ROM, 8 ÇEKİRDEK [Fiyat: 899TL] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
5
Favori
18.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sorunsuz bi Custom ROM olacağını pek sanmıyorum hem amigo os filan olmadıkça böyle saf daha iyi geliyor.
    Ama bu yedek olayını detaylı anlatırsanız sevinirim.
    Piyasada yeni yeni türeyen virüslerde var.
    Malum quantum un romuda yok ortalıkta.
    Kendi romumuzu kendimiz yapalım...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun kendi yedekleri telefonda mevcut. Root yaptıktan sonra dosya yöneticisinden kök dizininde görülebiliyor. emmc@... şeklinde bulunuyor. Bu dosyaların yedekleri alınırsa telefon kapalı durumda da olsa sp flash tool ile sıfırdan yükleniyor.
  • eyup1981 kullanıcısına yanıt
    Es dosyadan rootsuz görebiliyorum.ama kopyalanmıyor.
    Scater olarak bunları gösterince oluyor diyorsunuz doğrumu anladım.
    Rootlayıp rootu kaldırmak için ne önerirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyup1981

Telefonun kendi yedekleri telefonda mevcut. Root yaptıktan sonra dosya yöneticisinden kök dizininde görülebiliyor. emmc@... şeklinde bulunuyor. Bu dosyaların yedekleri alınırsa telefon kapalı durumda da olsa sp flash tool ile sıfırdan yükleniyor.

Hocam rootladım ama bu yedek dosyalarını kopyalayamıyorum.

Edit:pardon eş dosya root gezginin açmamışım.
    Usrdata çok uzun sürdü gibi bekliyormuyuz.

8dosyadan 6 sını kopyaladı kopyalanamıyor diye hata verdi kopyalananlarıda sildim unroot yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZETEC SE -- 16 Şubat 2016; 20:12:03 >
  • Es dosya yöneticisinden bende kopyalayamamıştım. Hangisiyle yedeklediğimi hatırlamıyorum. Root Explorer veya başka dosya yöneticileriyle denemelisin. Bu dosyalar bu telefon için hayati önemde. Mutlaka kopyalarını alıp yedeklemelisin. İnternette yazılım yok. Bence tekrar unroot yapmaya da gerek yok. Rootlu kullan derim.
  • quote:

Es dosya yöneticisinden bende kopyalayamamıştım. Hangisiyle yedeklediğimi hatırlamıyorum. Root Explorer veya başka dosya yöneticileriyle denemelisin. Bu dosyalar bu telefon için hayati önemde. Mutlaka kopyalarını alıp yedeklemelisin. İnternette yazılım yok. Bence tekrar unroot yapmaya da gerek yok. Rootlu kullan derim.

Root explorerde olmadı birkaç dosya yöneticisi daha denedim usrdata hariç diğerleri kopyalanıyor.Usrdata kopyalanamıyor.
    Rica etsem siz drive veya yandekse atsanız hem sizede garanti olur.

• müsait olduğumda atmaya çalışırım, upload etmesi epey sürer diye tahmin ediyorum.
  • quote:

ART nin çalışıp çalışmadığını denememiştim. Hemen deniyorum. Bir aydır başka rom yüklemeye çalışyorum. Başlarda bilgisayarda mtk droid tool programına tanıtamamıştım ama sonra tanıttım. Yedeklerini falan aldım. Hatta bir defa serviste yazılımını tekrar yüklettim. Yedek aldıktan sonra rahat rahat cyanogen ve mtk romlarını deniyorum. Hepsinde kamera hatası verdiğinden stabil bir rom henüz bulamadım. Kingroot isimli programla root yapabildim. Telefonda kendi yedek emmc@... şeklinde yedek dosyaları da var. Yedekleri almanı tavsiye ederim. Daha sonra flash tool programıyla temiz yükleme yapılıyor.

Hocam discovery2+ romunu denedinizmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZETEC SE -- 19 Şubat 2016; 18:16:32 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyup1981 -- 28 Mart 2016; 8:24:43 >
  • data klasörü 4gb olmuş, kaç gündür ben de çıkaramadım. Eskisinide sildim sanırım. Mtk Droid Tool programında data yedeği diye bir şey bulunmuyor. Gmd2+ romlarıda açılmıyor. MTK 6592 romları çalışıyor ama kamera hiçbirinde çalışmıyor. En iyisi orjinal yazılım.
  • eyup1981 kullanıcısına yanıt
    Zaten başka cihaz yazılımıyla stabil çalışan telefon yok biliyorum.
    Alakasız ama hocam şu yakınlık sensorunu nasıl kapatırız. Cam film taktırdımda sensoru kapattı bazen açıyor bazen kapatıyor ben ekran sürekli açık kalsın istiyorum.

Çevirici uygulamasını değiştirmeyi denedim. İmza hatası verdi.Varmıdır başka yolu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZETEC SE -- 25 Şubat 2016; 14:31:07 >
  • Yok sanırım. Bende de bildirim ışığının hemen sağ yanında yuvarlak boşluk olan ekran koruyucu taktırdım. Şimdilik problem yapmıyor.
  • quote:

Yok sanırım. Bende de bildirim ışığının hemen sağ yanında yuvarlak boşluk olan ekran koruyucu taktırdım. Şimdilik problem yapmıyor.

Telefoncuda denedik.venus 5.0v nin cam filmi 1-2milimle telef oldu.Başka birşey taktırdık.venusunki olsaydı kamera, flaş sensor, komple açık kalıyordu. Jelatini keser uydururdukta. camı kesemedik

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyup1981 -- 17 Mart 2016; 8:30:42 >
  • selam arkadaşlar bende bu telefonun kullanıcısıyım.daha önceden samsung s4 kullanıyordum bu tel bi şekilde elime geçti ve ''System App Remover (ROOT)'' programıyla gereksiz zannettiğim sistem dosyalarını kaldırdım.fakat daha sonra çöp kutusundan geri yükleyemedim.önceden de bu programı samsung da kullandığımda geri yükleyebiliyordum.ama bu fly iq4513 te geri yükleyemedim ve bi hata yapıp bu yedeklerin alındığı sd kart a da format atıp telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm.şimdi telefon açılıyor ama diğer sistem ve klavye sistem dosyasını sildiğim için hiç birşey yapamıyorum.bi öneriniz varmı? veya stock rom bulma şansın varmı?aramadığım yer kalmadı ne stock rom nede custom rom bulamadım. lütfen yardımcı olabilirmisiniz.
  • Eyüp bey cihazın avrupa versiyonunu bulmuştu. Medion x5001 olarak googllarsanız bulursunuz.

@odenizci

• odenizci kullanıcısına yanıt
    Telefonun yedeğini nasıl almıştın. Öncelikle herhangi bir cwm, twrp yüklemesi yapmışmıydınız. sd karttan yükleme yapabileceğiniz program kurduysanız zip dosyası şeklinde custom rom yükleyebilirsiniz. Değilse mecburen flash tool kullanacaksınız ama o program da sıkıntı yapabiliyor. Ben iki defa brick durumuna düşürdüm. Dikkatli kullanmanız gerekiyor. Serviste ücretsiz yapmaları lazım servise göndermeni tavsiye edeceğim ama teleservice de artık bakmıyormuş galiba.
    Medion x5001 cihazının yazılımınıhttp://filehorst.de/download.php?file=bpjeqEJl adresinden indirebilirsin. System, boot ve recovery dosyaları var. System dosyası flash toolla doğrudan atılamıyor.

http://www.android-hilfe.de/thema/medion-life-x5001.646014/
    Forumunda da açıklama yapmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyup1981 -- 18 Mart 2016; 7:51:30 >

• Highscreen Hercules adlı telefonda aynı telefon. Yazılımı tam olarak uyuyor. Fakat çift hatlı olduğundan hat çekse de invalid imei gibi bir hata veriyor.
    http://4pda.ru/2015/04/22/216058/ kendi sitesinde orjinal yazılımları mevcut fakat flash tool kullanarak yükleme yapmadan önce flash toolun nasıl kullanılacağı hakkında bilgi edinmenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyup1981 -- 31 Mart 2016; 9:14:43 >
  • quote:

Highscreen Hercules adlı telefonda aynı telefon. Yazılımı tam olarak uyuyor. Fakat çift hatlı olduğundan hat çekse de invalid imei gibi bir hata veriyor.
    http://4pda.ru/2015/04/22/216058/ kendi sitesinde orjinal yazılımları mevcut fakat flash tool kullanarak yükleme yapmadan önce flash toolun nasıl kullanılacağı hakkında bilgi edinmenizi öneririm.

Medion x5001 de çift hatlıydı sanırım. Bu niye çalışmadıki şimdi...
    Medionun kendi sitesindeki yazılım indirilmiyor. Siz onu nerden indirip nasıl kurdunuz?

• ZETEC SE kullanıcısına yanıt
    Medionun sadece sistem imajı var. Ama hercules modelinin full yazılımıhttp://support.highscreen.org/index.php?/Knowledgebase/Article/View/214/0/obnovlenie-213-highscreen-hercules-s-pk kendi sitesinde driverları dahil var.

Flash tool ile yükleme yaparken "download only" modunda "preloder" yüklemesini seçmeden yaparsanız uğraştırmaz. Diğer türlü preloader sorun çıkarabiliyor. Flash tool garip garip hatalar veriyor ve yüklemiyor. Ben ancak Xolo Play 8x 1200 modelinin preloaderiyle yükleyebildim.

Medionun yazılımını yüklerken sadece sistem imajı seçildiğinden userdata ve cache seçilmediğinden açılmayabiliyor. Ama hercules preloader hariç download only modda yüklendiğinde açılıyor.

Hercules ve medion x5001 ikiside çift hatlı. simkart 2 şeklinde hat çekiyor. İnternet çalışıyormu bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.