Şimdi Ara

FLY TV KARTI NIYE KANALLARI GOSTERMIYOR? YARDIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar, ben bi FlyTV Prime34 tv karti aldin ama kurdum, sadece tv1, tv2, flash gibi iki uc kanal gosteriyo. o da berbat. Diger kanallarin hicbirisini bulamiyor. Acaba anten kalitesiz oldugundan mi, yoksa daha baska bi problem mi var? Mesela, tv kartinin uzerinde sadece PAL yayinlari alir diyo. Turkiye de PAL yayini yapilmiyo mu. Sadece NTSC mi yapiliyo. Niye hicbir kanali kotude olsa gostermiyo anlamadim. Hani kotu gosterse antenden diyecem ama. Ilgilerinizi ve Cevaplarinizi bekliyorum arkadaslar. Tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kgaueee -- 3 Mart 2006; 10:55:59 >

• her halde analog tv kartından bahsediyorsun . değil mi? analogsa sayet MoreTV dekoderini kur. onunla hiç fly ın tv programını kullanmadan direk antenden gelen tüm kanalları rahatylıkla seyredersin. tabi bunun için moreTV nin ayarlarını da yapman lazım. kolay gelsin
  • Internette MoreTV yi arastirdim. Programin BT878 chipset li analog tv kartlariyla uyumlu oldugunu soyluyor. Fly&Lifeview 2000/3000 ile uyumlu degilmis. Zaten calistirdiginda hemen bt878 driver ini ariyor. Gerci benimki fly 3000 den sonra cikan fly prime34 ama ne farkeder? Essege altin semer vursan da yine essektir.
  • arkadaşım antenin yükselticisi varmı? TV yayını nasıl alıyorsun. televizyonda yükselticisiz iyi gösterebilir ama PC de tv kartında yayın zayıf kalır. ve yayon kalitesi iyi olmayan kanalları zor yakalar. o nedenle antenden sonra bir de yükseltici olursa iyi olur. bir de fly video yu açında ayarlarından pal sistemine getiriyorsun değilmi.
  • flyTV 2000'i kullan...
    google'dan arat bulursun download linkini...
  • mbabal arkadasim anten 3-5 mly luk ucuz bi tv ustu anten gibi bisey. Heralde o yuzden mi hic cekmedi.Bi de o PAL ayarina getirme isi tam olarak nerden yapiliyo. anlatabilir misin arkadasim. bu fly ile gelen tv programinda mi. nadir_en arkadasim flyTV2000 ni arattirdim linki buldum 2003 arsivlerindeymis ama sitesi acilmiyo. Sen tam olarak internette aktif bi link verebilirmisin?. Hepinize cok tesekkurler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kgaueee

mbabal arkadasim anten 3-5 mly luk ucuz bi tv ustu anten gibi bisey. Heralde o yuzden mi hic cekmedi.Bi de o PAL ayarina getirme isi tam olarak nerden yapiliyo. anlatabilir misin arkadasim. bu fly ile gelen tv programinda mi. nadir_en arkadasim flyTV2000 ni arattirdim linki buldum 2003 arsivlerindeymis ama sitesi acilmiyo. Sen tam olarak internette aktif bi link verebilirmisin?. Hepinize cok tesekkurler.

o antenle çekmesi çok zor zaten.. sen o anteni tv'ye de taksaydın
    çekmezdi sonuçta...
    bu arada fly2000'in linki:
    http://auzol.narod.ru/files/beta/flysetup.exe

aşağıdaki linkte de resimli kurulum hakkında bilgi bulabilirsin:
    http://www.geocities.com/oxxolifes/fly2000tv.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.