Şimdi Ara

Fly-tv878rf driver ve application acil olarak lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Bende Fly-TV878RF Tv kartı war. Buna uygun driver bulamadım. Chipsetsi Connexant Fusion 878a. Bu chipsetin driverleri de olmadı. Oldu isede bu sefer applicationları çalışmadı. Sizden ricam acil olarak Applicationda dahil olmak üzere bu kartın driverini bilen warsa buraya yazması. Şimdiden teşekkürler.

• http://www.driverguide.com bak bi istersen çok geniş arşivi var.Üyelik istiyor bence üye ol sonraları işine yarar.
  • 30 gündür bunu yüklemeye uğraşıyorum.bir arkadaş orjinalinden kurulum cd si kopyalayıp gönderecekti.henüz gelmedi.

bende yazmıştım ama
    bu sitede pek yardımcı olmadılar

Sen çözebilirsen yazda bende o yolu deneyeyim.
  • Arkadaşlar inanın driverguide de dahil olmak üzere bütün arşivleri kontrol ettim. İşin garibi bilgisyarcıyım, ve benim arşivime burda calışan elamanlarım virüsü bulaştırıp, virüs bulaşan app lerimi silmişler. Bu yüzden dosyalar war exeler yok. Bütün neti araştırıyorum iki gündür. Artık farklı bir yöntem deniyeceğim. Farklı bir chipset ile farklı bir app kullanacağım. O da zaman aldırcak bana. Umarım bulan bir arkadaşımız olur. Yardımlarınıız bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.