ya arkadaşlar win xp yükledikten sonra bu tv kartına birşeyler oldu tv izleyip windowsu kapttıp yeniden açtığımda ses geliyor yani en son hangi kanalı veya radyoyu dinlediysem windowsu kapatıp yeniden açtığımda ses geliyor msconfig den başlangıç ayarlarına baktım orda bir problem yok bunun nedeni ne olabilir???? şimdiden teşekürler
Sorunu tam olalarak yazabilirsen yardimci olmaya calisirim yani pc de prog kapatıp pc yi resledikden sonra pc acılırken sesler felan mı cıkmaya başliyor yani ben prog kapatıyorum ama prog arka planda çalismaya devam mı ediyo diyosun cozebilirsem yardimci olmaya çalişirim :-)
tv kartını kapatınca sesini de kapat.ses acık kaldıgında tv kartı yayını tam kesmiyorsa windows ortamına ses geliyor.bendede oluyordu bende sesi kapatmada buldum cozumu.bide mikrofona takıp dene mikrofona takıncada devam ediyorsa ilk dedigimi yaparsın
quote:
Orjinalden alıntı: Kayzen
Sorunu tam olalarak yazabilirsen yardimci olmaya calisirim yani pc de prog kapatıp pc yi resledikden sonra pc acılırken sesler felan mı cıkmaya başliyor yani ben prog kapatıyorum ama prog arka planda çalismaya devam mı ediyo diyosun cozebilirsem yardimci olmaya çalişirim :-)
şimdi arkadaşım sorunum tam olarak şu tv kartından birşey izledikten veya dinledikten sonra programı kapatıyorum işlerim bittikten sonra bilgisayarı kapatıyorum bilgisayarı yeniden açtığımda tam win xp yazısının çıktığı siyah ekranda tv den veya radyodan ses gelmeye başlıyor windows iyice açıldıktan sonra hala ses devam ediyor ben sesi ancak programa girerek yani tv kartını açarak ve kapatarak sonlandırıyorum ama birşeyde dikkatimi çekti camera pc ye takılı olursa ve en son camera yı çalıştırmışsam eğer ses gelmiyor camera programında device bölümünde 2 şey var lifeview capture zmc camera capture işte sorun bence bunlarda windows bu ikisini otomatik çalıştırıyor