Bildirim
Fly Video98 kurulumu
adidas TERREX ANYLANDER MID W Spor AyakkabıKadın : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D8V8XYQ2
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
xp nın kurulumu farklı oldugundan belkı o yuzden yapamamıssındır bak
bılgısayarım + donanım+aygıt yonetıcısınde ses kartının ozellıklerı bolumunde tv kartı ıle ılgılı 4-5 adet kurulum gozukmesı lazım belkıde bunları kurmamıssındır ondandır
bıde more tv de calıstırırmısın bazen kendı programında calısmasada more tv de calısıyor sonra cvp yaz yapamazsan -
Bende de aynı kart var, xp kendisi otomatik olarak tanımıyor. driverguide.com sitesinden bulduğum driver ile kurabilmiştim -
moretv yi denedim. durum şöyle: 3.42TR yi kurdum. ayarlarda philips pal b/g ve flyvideo seçiliyken ne görüntü ne ses anlaşılıyo. flyvideoII yi seçince ses var görüntü felaket. başka bi ayar mı gerekiyo? -
sorun çözüldü nihayet xp tanıdı sürücüleri kendi programından çalıştı. Görüntüde hafif çizgiler var gibi ama neyse saol fpotur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X