Şimdi Ara

FLYDVB Trio Cardbus DVB-T/DVB-S/Analog/Video Capture

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar FLYDVB Trio Cardbus satın almış arkadasların. Buraya sorunlarını ve cardın görüntü ve video kayıtlarını yüklemesini istiyorum. Kart özellik bakımından çok güzel ama istenilen kaliteyi veremiyor zannediyorum. Kolay gelsin

Dizüstü bilgisayarınız için tasarlanmış dünyanın ilk üçlü alıcılı TV kartı:aslında dört ürün bir arada. FlyDVB Trio Cardbus, DVB-T, DVB-S ve analog TV yayınlarını ve analog video yakalamada dahil olmak üzere hepsini bir üründe toplayan mükemmel bir cihazdır. Artık en sevdiğiniz spor olaylarını mükemmel görüntü kalitesiyle DVB-T yayınlarından veya DVB-S uydu yayınlarından izleyebileceksiniz. Favori analog kanallarınızı da tüm dünyayla uyumlu silikon tuner alıcısıyla Analog TV'den izleyebileceksiniz. Cihaz üzerinde bulunan girişleri bir VCR aygıtına veya film kaydediciye kolayca bağlayarak evdeki videolarınızı kolayca dijital formata çevirmenizi sağlar.
     FLYDVB Trio Cardbus DVB-T/DVB-S/Analog/Video Capture

Özellikler

DVB-T karasal yayınlarını bilgisayarınızda izleyebilme ve kaydedebilme.
    Karasal radyo yayınlarını bilgisayarda dinleyebilme
    Opsiyonel portatif anteniyle birlikte DVB-T TV yayınlarını istediğiniz yerde izleyebilme
    Analog Tv yayınlarını tüm dünya audio kod çözcü standartlarıyla uyumlu olarak izleyebilme ve kaydedebilme
    Hepsi cihaz üzerinde bulunan S-Video ve Kompozit Video girişleri
    Uzaktan kumanda
    PVR Fonksiyonları

Dijital TV'den MPEG-2'ye mükemmel kayt
    Analog TV'den MPEG-1/ 2 /4 'e kayıt
    Resim alabilme
    TimeShifting özelliğiyle canlı yayınları durdurabilme, geri alabilme ve hızlı ileri sarabilme
    Kaydedilen TV programlarını planlama ve tek dokunuşta EPG den kayıt imkanı
    EPG ve Teletext desteği

PIP Fonksiyonları

Geliştirilmiş PIP fonksiyonu ile iki ayrı kanalı aynı anda izleyebilme
    Yan yana veya iki ayrı pencerede TV izleyebilmek
    TV pencerelerini taşıyabilir, yeniden boyutlandırabilir ve yer değiştirebilme
    Bir kanalı izlerken diğerinden kayıt yapabilme

Üretici Firma Turanlı Elektronik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lonely_land -- 20 Aralık 2006; 10:02:52 >

• Genel Sorunları

oktaylust
    kurulumu çok kolay ben önce içinden çıkan cd den driverları yükledim sonra kartı PCMCI yuvaya yerleştirdim.Otomatik tanıdı.Progdvb nin Power install 7.6 sını kurdum sorunsuz çalıştı.Plugging hatası veriyor bunun içinde sırası ile ayarlar -> ses ve goruntu ->direct show dan TV kanalları:OSD_Default_by powerinstall,ac3le tv:elecard+valex ac3,radyo:cyberlink olarak ayarladım sorun kalktı ortadan.Ayrıca bu powerinstall 7.6 ile download ta sorunsuz yapılıyor bu kart ile.Bende çekim gücü hep %60 diyordu aldım laptopu 2 arkadaşa gittim onlarda da hep %60 dedi çekim gucu onu çözemedim bi turlu.Bu yuzden bazı kanallarda donmalar yapıyordu sanırım ama çözemedim bu sorunu

Flydvb

tyrobee
    merhaba, bu kartı aldım aldığımdan beri saç baş yoluyorum (2 Gündür). forumdaki sorunları da okudum tamam kaliteli, çin malı olmayan lnb alacaz. bu cevabı turanlıya yazdığım sorunun cevabında da mail olarak aldım. kendileri next kullanıyormuş, sharp tavsiye ediyorlarmış, falan filan. Ben Ankara Ulus da tüm bölge dağıtıcılarını gezdim, bir kere sharp ın orjinalini bulamıyorsunuz ki! hepsi çin. ben Goldmaster Twin lnb kullanıyorum. çanak da 90 lık. lnb, twinler içindeki en sorunsuz olanı diye biliyorum. Gelin görün ki kartın kendi yazılımı ile ancak 15 kanal alabiliyorum, progdvb de ise bu sayı 39!!!

biliyorum bu sorunun lnb den olduğunu düşünüyorsunuz ama bu kartın yazılımıyla eas promo üzerinden arama da yapılmıyor, nasıl bi karttır bu arkadaşlar?

Sorum şu bu kartla frekansla arama, network arama nasıl yaptırabilirim? birde bu yolu deneyim diyorum

Flydvb

hdogan

Arkadaşlar dün teknosa dan FlyDVB Trio Cardbus tv kartını aldım fakat kendi programı olan DTV 1.4.30 hata veriyor tv ye veya ayarlara bastığımda giremiyorum nasıl çözeceğimi de bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

hata imzası
    AppName: lifeviewdvb.exe AppVer: 1.4.30.1210 ModName: lvcapture.dll
    ModVer: 1.0.0.7 Offset: 00003c7b

FlyDVB

PCI Versiyonu FlyTV Express X1 MST-STA2
    FlyTV Express X1 MST-STA2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lonely_land -- 20 Aralık 2006; 10:00:19 >

• arkdaşlar mehaba yukarıda tanıtımını yapan arkadaşa emeklerinden dolayı teşekkür ederim

bende asus laptop var xp kurdum ve çok stabil şekilde kullanıyorum fakat vistada bir türlü çalıştıramadım
    kartı buluyor driverlerı buluyor kuruyor programda kuruluyor amaaaaa programı çalışmıyor
    ben bu kartı genelde sarı beyaz kırmızı girişleri kullanarak av kanalından farklı görüntü aygıtı bağlayıp görüntü ve ses almak için (xbox 360) kullanıyorum ve mecburen
    kendi programından başkası benim işimi görmüyor progdvb uydu yayınlarında çok ii ama bana kartın av kanalını kullanabileceğim bir
    program lazım bu sorunu çözen varmı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.